- 3 Eylül 2014
- 201
- 108
- 63
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
Insaallah Cok istiyorum bu kezBence sabah yap ama akşam yapacaksan da en az dört saatlik cis olsun bir de çok su içme.
Hadi bakalım hayirlsiyla hamile indir inşallah
yakınlarda bir tıp merkezi felan varmı eşinize söylemeden hemen yaptırsanız 1 saatte çıkıo beklemenizede gerek yok2 Senelik Evliyiz ve evlendigimizden beri bebek istiyoruz doktora gittim pko oldugumu ogrendim ve tedavi olmak istemiyorum insaallah hayirlisiyla hamileyimdir :)
ya Ama cogu hamile bu yontemle dogruluyor hamileligini. Off ya kafam karistiCanim ovulasyon testiyse yumurtluyorsun demektir benim gebelik testi pozitifken ben ovulasyon testide yaptim ama koyu cikmadi, hcgyi test eden gebelik testleri en guvenilir. Ovulasyon LH hormonuna bakiyor ve bu hormon gebelikte dusuk veya yuksek olabiliyor yani gebeligi onaylamak icin guvenilir bir test degil
Kac Gun gecti bilmiyorum kiyakınlarda bir tıp merkezi felan varmı eşinize söylemeden hemen yaptırsanız 1 saatte çıkıo beklemenizede gerek yok
telle söylüyorlar.kça gününüz geçti ?
Kac Gun gecti bilmiyorum kipkodan dolayi duzensiz oluyorum sat 5 agustos
ya Ama cogu hamile bu yontemle dogruluyor hamileligini. Off ya kafam karistibugune kadar hic goguslerim hassaslasmadi ilk kez oluyor bu. Ve ben demistim ki gecen ay ne zaman goguslerim hassaslasir iste ben o zaman hamileyim derim. Insaallah hamileyimdir hayirlisiyla
hadi hayirlisiyla...
benimde goguslerim hassaslasmisti 1 jafta vardi reglime.test yaptim negatifti cok uzulmustuk esimle.
esimde hemen test yapma ben beklemek istiyorum neden hevesimi kiriyorsun demisti.
meger gebeymisim :) 1 hafta once yapyigim icin cikmamis.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...eliği-Öğrenmek-İçin-kullanılabilir-mi.403955/Gebelik testi yok diye ovulasyon testi mi yaptın
ovulasyon testi yumurtlamayı gösterir gebeliği değil
aman gerçek bir gebelik testi yapmadan kimselere söyleme istedğin çok belli Allah gönlüne göre versin
amin. inşaallah hamileyimdirAllah hayırlı evlat versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?