- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
Ayy inşallah hamilesindir hayirlisiyla bir bebisin olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de oyle saniyordum ama genellikle gosteriyormus :)ovulasyon testi gebelik göstermez ki
Cok Umitlendim simdi hem de idrari damlatir damlatmaz ikinci cizgi cikti. Aninda kopkoyu beliriverdi :)
iyiymis Oyleyse. S. ocaginda kac saatte cikiyor sonuc?Bende aldırmamıştım gittim kaydı orda kendileri aldılar. Uğraşmıyorsun ikametini aldırmamış olsanda hemen işlemlerini yapıyorlar, hele de gebelikte daha sağlam hizmet alıyorsun, boş yollamazlar seni merak etme
Yolladıkları hastahaneye bağlı o, yarına alırsın muhtemelen sonucu. Olduğun yerin sistemini bilemiyorum.iyiymis Oyleyse. S. ocaginda kac saatte cikiyor sonuc?
bilmiyorum Ki. Duzensiz adet oluyorum yani 35 gunde de oldugum oluyor 45 gunde de, 60 gunde de... degisiyor yani. Sat 5 agustos. 23unde birliktelik oldu 29 agustosta da pembe akinti geldi 2 damla. Goguslerim agriyor karnim sancilaniyorGünün geçti mi peki canım?
bilmiyorum Ki. Duzensiz adet oluyorum yani 35 gunde de oldugum oluyor 45 gunde de, 60 gunde de... degisiyor yani. Sat 5 agustos. 23unde birliktelik oldu 29 agustosta da pembe akinti geldi 2 damla. Goguslerim agriyor karnim sancilaniyor
bende ovulasyon testiyle gebe oldugumu ogrendim dedigin gibi t c den koyu cikinca suphelendim .gebelik testi yaptim orda net cikti ve dedigin belirtilerim vardi bence hamilesin yuzde 99Boyutu Cok buyukmus foto yukleyemedim. Kizlar az once gebelik teti yok diye ovulasyon testi yaptim. Ve ikinci cizgi c cizgisinden bile koyu cikti hatta oyle koyu ki bordo renginde adet gunum gecti mi bilmiyorum cok duzensiz adet oluyorum sat 5 agustos. Ama belirtilerim vardi goguslerim cok agriyor karnima sancilar giriyor ve en onmeli belirti bence iliskiden 7 gun sonra 2 damla pembe akinti gelmesiydi kizlar sizce olabilir mi yani ben gebe olabilir miyim? Ovu testiyle ilgili butun konularda hamileligi gosterdigini yaniltmadigini okudum. Ayy allahim insaallah yaa
Evet Aynen oyle oldu cden koyu cikti hem de idrar damlar damlamaz sip diye cikti :) senin de karnin agriyor muydu? benim cok agriyor gece defalarca uykumdan uyandim.bende ovulasyon testiyle gebe oldugumu ogrendim dedigin gibi t c den koyu cikinca suphelendim .gebelik testi yaptim orda net cikti ve dedigin belirtilerim vardi bence hamilesin yuzde 99
Amin Insaallah rabbim umidimi cevapsiz birakmaz insaallah :)Hımmm benim ki düzenlidir normalde benimde son adet tarihim 5 ağustostu 5. de olmam gerekiyordu olmadım 6. da ovülasyon testi yaptım koyu çıktı. Pazartesi de idrar ve kan tetsi yaptım onlarda pozitif. Rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin
en ustteki ovulasyon testim ilk onu yaptim sonra gebelik testleriniiyiymis Oyleyse. S. ocaginda kac saatte cikiyor sonuc?
Ovu Testinin markasi laboquik mi? benimki de ayni boyle cikti :)en ustteki ovulasyon testim ilk onu yaptim sonra gebelik testlerini
aynen sip diye cikti idrarla.hemde nasil agridi sanki ishal misim gibi soylemesi ayip.bence bir idrar testi al yap canim mutlaka cikar bence hamissinEvet Aynen oyle oldu cden koyu cikti hem de idrar damlar damlamaz sip diye cikti :) senin de karnin agriyor muydu? benim cok agriyor gece defalarca uykumdan uyandim.
ovula idi canimOvu Testinin markasi laboquik mi? benimki de ayni boyle cikti :)
ayni Ben yaa :) ishal gibi agriyor benim de. Sabah mi yapayim testi yoksa aksam esim gelir gelmez tuvalete mi kosayim :)aynen sip diye cikti idrarla.hemde nasil agridi sanki ishal misim gibi soylemesi ayip.bence bir idrar testi al yap canim mutlaka cikar bence hamissin
bende ovulasyon testiyle gebe oldugumu ogrendim dedigin gibi t c den koyu cikinca suphelendim .gebelik testi yaptim orda net cikti ve dedigin belirtilerim vardi bence hamilesin yuzde 99