Testime bakar mısınız adetim 2 gün gecikti

amin inşallah 6 hafta 3 günlüktü ancak kese 10 haftalık bir gebelik boyutundaydı yani zaten gelişimi normalin dışında ilerlemiş malesef
Ya bir sey diyim mi ilk kontrolde normal 7 haftalık gözüktü bebeğim. iki hafta sonra ikinci randevumda 9 haftalık diye gittigim bebek 13 hafta dedi doktor. İlkinde niye haftasını gösteriyordu sorun yoktu şimdi birden 1 ay büyük diyorsunuz dedim oda net görememişim dedi.(yani son adet tarihimi degil bi önceki adet tarihimi hesapladı ) aksine büyükse ilkinde de görmez miydi? İki hafta sonrada acile gittim ignem vardı orda da ultrasonda baska bi doktor kac haftalık diye sorunca 15 dedim cünkü doktorun söyledigi tarihi baz alarak hesaplıyordum kadında yok bu bebek o kadar büyük degil daha kücük dedi yani haftasını gösteriyor galiba ama diger doktor bi iki hafta degil resmen 4 hafta büyük söyledi bende anlamadım kac haftalık bebegim. 7 kasımda kontrolüm var gelmek bilmiyor. Yurt dışında yasıyorum maalesef her zaman doktora gidemiyosun randevun gelmedigi acil bir sey olmadıgı sürece. İçim içimi yiyor meraktan.

canım bazen geç döllenme vs olabiliyor o sebeple illa son adet tarihinle uyumlu olmayabilir bebiş içini ferah tut hiçbir şey olmaz allahın izniyle doktorun anlık bi yanılma yaşamış da olabilir sana tavsiyem çok fazla doktora gidip kalp atışı dinleme ve alttan muayeneye sürekli girme ben o hatayı yaptm tek bir doktorun olsun tam güvenemediysen bir kliniğe git istersen

ayrıca eşimin kuzeni yurtdışında kız da çok muzdaripti sağlık sisteminden yani kafasında soru işareti var ve her istediğinde gidemiyor benim ona şöyle bir tavsiyem oldu sana da söyleyeyim medical ğark hastanesi görüntülü görüşme ile muayene yapıyor ultrason görüntünü ordan bir kadın doğum doktoruna göster ve kafandaki soruları sor 750 tl gibi bi ücreti var benim doktorum mersin vm medical parl erdal özmen kendisi çok donanımlı ondan görüntülü görüşme randevusu alabilirsib

Gec döllenme olamaz bebegi büyük gördü aksine daha önce döllendigini söylüyor doktor. Diger doktorda yok o kadar büyük degil diyor yani normal son adet tarihimle uyumlu oldugunu söylüyor

Gec döllenme olamaz bebegi büyük gördü aksine daha önce döllendigini söylüyor doktor. Diger doktorda yok o kadar büyük degil diyor yani normal son adet tarihimle uyumlu oldugunu söylüyor
anladım ama dediğim gibi istersen türkiyeden bir doktordan da fikir al en azından için rahatlasın

anladım ama dediğim gibi istersen türkiyeden bir doktordan da fikir al en azından için rahatlasın
Tesekkür ederim öneriniz için Gitmeyi isterimde zor maalesef . Kendi doktorumda türk halbuki ama aleti mi yanlıs ölctü anlamadım 7 kasımı merakla bekliyorum bakalım ne dicek

Tesekkür ederim öneriniz için Gitmeyi isterimde zor maalesef . Kendi doktorumda türk halbuki ama aleti mi yanlıs ölctü anlamadım 7 kasımı merakla bekliyorum bakalım ne dicek
hayır gitmenize gerek yok medical park uygulamasını indirip online görüşebilirsiniz hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…