Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki göremedim idrarı cok mu damlattınız ortası pembe kalmısmerhabaa testi yeni yaptım çizgiyi de gölge olarak gördüm emin olmak için su damlattım kocakarı yöntemi olarak ancak çizgi duruyor siz de görüyor musunuz acaba o ortadaki pembelik idrardan boya dağıldığı için ama önemli olan ikimci çizgiyi görebiliyor musunuzz
Testi cıkarın kenarlarından öyle daha net görürsünüz belki
Degişiyor ya benim adetime 2-3 gün kala pozitif cıkmıstı hem erken gebelik testinde hem kaset testteDaha 2 gün olmuş gecikeli, en az 1 hafta gecikmeyi beklememiz gerekiyor.
Mevsim geçişlerinde oluyor böyle ufak tefek gecikmeler
ben 1 hafta önceden testlere başlamıştım vallaDaha 2 gün olmuş gecikeli, en az 1 hafta gecikmeyi beklememiz gerekiyor.
Mevsim geçişlerinde oluyor böyle ufak tefek gecikmeler
Fotografı atar mısınevet evet öyle de baktım yine vardı çizgi
Seni o kadar iyi anlıyorum kiben 1 hafta önceden testlere başlamıştım valla
ayy allah bağışlasın sağlıkla gelsin miniş inşallah çok sevindimm ayy bana da dua eder misin ben 3-4 ay önce böyle silikbi çizgiyle hamile olduğumu öğrendim kalbini bile duydum ama sonra kalbi durdu malesef.. o yüzden bu kadar heyecanlanıyorum aslındaSeni o kadar iyi anlıyorum ki
Sabret boncuğum, Rabbim güzel haberi verecek sana, dua et bol bol
3,5 sene uğraştım, ne testler ne yöntemler denedim Rabbim hiç ummadığım anda verdi müjdemi, şimdi karnımda pıtış pıtış oynuyor teyzesi. 5,5 aylık hamileyim oğluma. İsteyen herkes için dua ediyorum
Kac haftalıkken kaybettiniz . İnsallah en kısa zamanda güzel haberler duyarsınayy allah bağışlasın sağlıkla gelsin miniş inşallah çok sevindimm ayy bana da dua eder misin ben 3-4 ay önce böyle silikbi çizgiyle hamile olduğumu öğrendim kalbini bile duydum ama sonra kalbi durdu malesef.. o yüzden bu kadar heyecanlanıyorum aslında
amin inşallah 6 hafta 3 günlüktü ancak kese 10 haftalık bir gebelik boyutundaydı yani zaten gelişimi normalin dışında ilerlemiş malesefKac haftalıkken kaybettiniz . İnsallah en kısa zamanda güzel haberler duyarsın
Rabbim bir daha yaşatmasın, hiç üzülme. Etmez olur muyum, bütün hepiniz dualarımdasınız benim de bir tane düşüğüm var, henüz 6 haftalıktı. Sonra rahmimde şekil bozukluğu ortaya çıktı. 2 defa da ameliyat oldum düzelme olsun diye. Doktor 6 ay rahmi dinlendirelim, korunun demişti ama korunamamışız pamuk yavrum geliverdi hiç ummadığım anda. Senin de müjden yakındır, anlamazsın bileayy allah bağışlasın sağlıkla gelsin miniş inşallah çok sevindimm ayy bana da dua eder misin ben 3-4 ay önce böyle silikbi çizgiyle hamile olduğumu öğrendim kalbini bile duydum ama sonra kalbi durdu malesef.. o yüzden bu kadar heyecanlanıyorum aslında
aminn inşallah çok geçmiş olsun allah hayırlısını nasip etsin doğru zaman ne zamansa ne zaman sağlıklı olacaksa o zaman gelsin bebişim siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahRabbim bir daha yaşatmasın, hiç üzülme. Etmez olur muyum, bütün hepiniz dualarımdasınız benim de bir tane düşüğüm var, henüz 6 haftalıktı. Sonra rahmimde şekil bozukluğu ortaya çıktı. 2 defa da ameliyat oldum düzelme olsun diye. Doktor 6 ay rahmi dinlendirelim, korunun demişti ama korunamamışız pamuk yavrum geliverdi hiç ummadığım anda. Senin de müjden yakındır, anlamazsın bile