Ya bir sey diyim mi ilk kontrolde normal 7 haftalık gözüktü bebeğim. iki hafta sonra ikinci randevumda 9 haftalık diye gittigim bebek 13 hafta dedi doktor. İlkinde niye haftasını gösteriyordu sorun yoktu şimdi birden 1 ay büyük diyorsunuz dedim oda net görememişim dedi.(yani son adet tarihimi degil bi önceki adet tarihimi hesapladı ) aksine büyükse ilkinde de görmez miydi? İki hafta sonrada acile gittim ignem vardı orda da ultrasonda baska bi doktor kac haftalık diye sorunca 15 dedim cünkü doktorun söyledigi tarihi baz alarak hesaplıyordum kadında yok bu bebek o kadar büyük degil daha kücük dedi yani haftasını gösteriyor galiba ama diger doktor bi iki hafta degil resmen 4 hafta büyük söyledi bende anlamadım kac haftalık bebegim. 7 kasımda kontrolüm var gelmek bilmiyor. Yurt dışında yasıyorum maalesef her zaman doktora gidemiyosun randevun gelmedigi acil bir sey olmadıgı sürece. İçim içimi yiyor meraktan.amin inşallah 6 hafta 3 günlüktü ancak kese 10 haftalık bir gebelik boyutundaydı yani zaten gelişimi normalin dışında ilerlemiş malesef