Testime Bakabilir misiniz ?

Artımed ve days doctor bu şekilde yalancı çizgi çıkarıyor itibar etmeyin başka testle yapın ya da kan verin

Benim testimede bakar mısınız 🥹 yarın regl günüm az önce kahve çok az leke geldi regl olacak gibi ağrım ve meme hassasiyetim var

Eklentiler

• IMG_3040.webp
    IMG_3040.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 44
Markası ne? Kuruma çizgisi olabilir mi
Canım markası freely hemen çıkrı ama beklemedim hiç bilmiyorum ki canım dün prodoctor yaptım ondada silik gibiydi aynı markadan bulamayınca bunu yaprım

1.dün prodoctor
2.bufün freely

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3039.webp
    IMG_3039.webp
    28 KB · Görüntüleme: 38
Canım markası freely hemen çıkrı ama beklemedim hiç bilmiyorum ki canım dün prodoctor yaptım ondada silik gibiydi aynı markadan bulamayınca bunu yaprım

1.dün prodoctor
2.bufün freely
Moralini bozmak istemem ama pro doktor bende suya tuttum suyu bile pozitif gösterdi maalesef aynı bu şekilde ama yine de birkaç gün sonra tekrar et

1.dün prodoctor
2.bufün freely
Freely kesinlikle yalancı pozitif cikariyor iki kere yaptım ikiside yalancı pozitif çıkmıştı

Freely kesinlikle yalancı pozitif cikariyor iki kere yaptım ikiside yalancı pozitif çıkmıştı
Canım ben dün yaptım negatifti freely bugün yaptığım silik çıktı ikisinide aynı eczaneden aldık ama benimde umudum yok net kanda görene kadar bak bu gün yaptığım ilk foto

Eklentiler

• IMG_3021.webp
    IMG_3021.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3039.webp
    IMG_3039.webp
    28 KB · Görüntüleme: 26
Back
X