• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakabilir misiniz?? 🤔🤔

gulguzelimx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
84
53
3
IMG_20210309_142042.jpg

Herkese merhaba, yukarıda paylaştıklarım ilki dün (bata 4 gün kala) diğeri bugüne (bata 3 gün kala) ait. Biraz daha silik bugünkü test, üzüldüm çok. İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi yine mi benzer bir durum söz konusu sizce? Daha önce bu şekilde yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?

Çook teşekkür ederim şimdiden sizlere💕

ğ
Eki Görüntüle 2798232
Herkese merhaba, yukarıda paylaştıklarım ilki dün (bata 4 gün kala) diğeri bugüne (bata 3 gün kala) ait. Biraz daha silik bugünkü test, üzüldüm çok. İki ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim, şimdi yine mi benzer bir durum söz konusu sizce? Daha önce bu şekilde yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı?

üzülmen için çok erken bu testlere bakıp yorum yapmak yanlış olur 2 gun arayla kan verim artısınıza bakılsın kimyasal olup olmadıgı oradan anlaşılır insallah vardır bebiş saglıklıdır 🙏🏻🌸

ğ

üzülmen için çok erken bu testlere bakıp yorum yapmak yanlış olur 2 gun arayla kan verim artısınıza bakılsın kimyasal olup olmadıgı oradan anlaşılır insallah vardır bebiş saglıklıdır 🙏🏻🌸
Çok teşekkür ediyorum cevap için. Regl tarihini bekleyeceğim artık. Bakalım kısmet :) tekrardan sağ olun 💕😇🌿

Sıvı alımı ile de alakalı bir durum olabilir. Gayet koyu çıkmış canını sıkacak birşey yok inşallah. Çok aklında kalıyorsa kan testi yaptır hemen, iki gün sonra tekrar baktiririsin. Bu arada test de yap istersen ama sıvı alımı ve aynı saatlerde yapmaya dikkat et. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bence bı kan versen ona göre belki Progestan kullanırsın gözün aydın çok güzel çıkmış insallah güzel sonuç alırsın

Kimyasal da bu kadar köyü çıkmaz genelde hayırlısı hakkımızda 2 gunde bi kan verin herşey gönlünüzce olur inşallah 😊

ğ

üzülmen için çok erken bu testlere bakıp yorum yapmak yanlış olur 2 gun arayla kan verim artısınıza bakılsın kimyasal olup olmadıgı oradan anlaşılır 🌸
Regl gelmezse yaptırıcam kan testi. Umarım sağlıklıdır dediğiniz gibi 🙏🙏 teşekkür ederim cevabınız için ☺️

Ayy yanlış alıntılamışım :) Sadece02matilda Sadece02matilda 'ya cevap vermek istemiştim :))

Bence bı kan versen ona göre belki Progestan kullanırsın gözün aydın çok güzel çıkmış insallah güzel sonuç alırsın
Ya fazla aklıma taktığım için istememiştim aslında, iki ay önce baya kötü etkilenmiştim. O yüzden biraz beklesem daha iyi gibi geliyor🤔 teşekkür ederim cevabınız için 😇

Ya fazla aklıma taktığım için istememiştim aslında, iki ay önce baya kötü etkilenmiştim. O yüzden biraz beklesem daha iyi gibi geliyor🤔 teşekkür ederim cevabınız için 😇
Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap tabi dikkat et ağırlığa yukarı uzanmaya falan inşallah bebiş seninledir

Bugün de test yaptım böyle çıktı. Dünkünden daha koyu gibi geldi ama ilk günkü çok daha koyu görünüyor 🤔😐 Erken gebelik testleri (laboquick markası) güvenilir mi, bazıları yanlış sonuç gösteriyor demiş.
Kusura bakmayın ciddi anlamda stresliyim :( umarım bu sefer sağlıklı olur bu gebelik 🙏🙏🙏🙏🙏
IMG_20210310_095331.jpg

Bugün de test yaptım böyle çıktı. Dünkünden daha koyu gibi geldi ama ilk günkü çok daha koyu görünüyor 🤔😐 Erken gebelik testleri (laboquick markası) güvenilir mi, bazıları yanlış sonuç gösteriyor demiş.
Kusura bakmayın ciddi anlamda stresliyim :KK43: umarım bu sefer sağlıklı olur bu gebelik 🙏🙏🙏🙏🙏
Eki Görüntüle 2798681
bence bir an önce kan verip değerime baktırmalısınn 3 kere ver 2 gun arayla 2 kat artısa korkma kmyasal degildir olsa daha silik cıkardı

Eki Görüntüle 2798232

Canım erken gebelik yerine kaset testleri tercih et.

Onlar da var aslında, biraz daha silik 🤔 burdan pek anlayamıyorum, sanki ikinci olan biraz silik gibi duruyor. 😐

Eklentiler

• IMG_20210310_142651.jpg
    IMG_20210310_142651.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 119
Boşa canınızı sıkmayın. Adetinizin gecikmesini bekleyin. bu arada baya belirgin çıkmış, ya adetinizden hemen sonra gebe kaldınız ya da çoğul gebelik ihtimali var. rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin. durumunuz hakkında mutlaka bilgi verin lütfen.

Back