Ben regl olacak gibiyim …Var mı haberler ? Nasılsın ?
İnşallah . Rabbim güzelleştirip versin en hızlı zamandaWalla bende merak ile bekliorum sizi benimde silikde olsa vardi pazar kan verdim negatif hala gelen giden yok bekliorum umut olun banada bari tup bebek vs yaşamış bir insan olrak zor surekler olmadan olsun istiyorum bende
İnşallah hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbimİnşallah . Rabbim güzelleştirip versin en hızlı zamanda
İnşallah cnmda yinede degerlendir bu gunu dedimi en azından belki bu tutar varsa gebelik ikiz bile olabilir ikinci yumurtaDoktor 2 gün daha bekleyip kan testinde emin olalım dedi regl olmazsan dedi, bir de yumurtan çatlamış dedi bu neden olur normal mirahmime baktık ultrasonla ama tam net birşey görünmüyor daha çok erken dedi inşallahhh perşembe günü kanda görünür de adet olmam.
Malesef istesek de değerlendiremeyiz bu dönem eşim saç ekimi yaptırdı 10 gün yasak var malesrfİnşallah cnmda yinede degerlendir bu gunu dedimi en azından belki bu tutar varsa gebelik ikiz bile olabilir ikinci yumurta
Amiiiinnn cümlemize rabbim vaktiyle hayırlı evlat nasip etsin inşallahİnşallah hepinize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim
10 güne gerek yok . Ben doktorumuza danıştım . 3 gün dinlenmesi yeter dedi. Hiç on gün diye beklemeyin derim ben . Biz 3. Gün değerlendirdikMalesef istesek de değerlendiremeyiz bu dönem eşim saç ekimi yaptırdı 10 gün yasak var malesrfnasip
Ona bakalım madem bi10 güne gerek yok . Ben doktorumuza danıştım . 3 gün dinlenmesi yeter dedi. Hiç on gün diye beklemeyin derim ben . Biz 3. Gün değerlendirdik
Ay bende gördümBu arada ilk idrar ile sonuç yine silik çizgi dünkü gibi hatta normal test erken değil ona rağmen silik gördüm baka rmısınız rica etsem
Gaza geldim bende alacağım bi testBu arada ilk idrar ile sonuç yine silik çizgi dünkü gibi hatta normal test erken değil ona rağmen silik gördüm baka rmısınız rica etsem
Sakın heba etmeyin günleriniziiiiiOna bakalım madem bi