Testim yine pozitif

Kendisi yeni saç ekimi yaptırdı acıdan uyuyor zaten yarın sabaha aldım randevu gdicez mutlaka
Yemin ederim eşimde aynı konudan muzdaripti . Çok şaşırdım tesadüfün böylesine . teste giderken değilde yumurtlama gününü değerlendirmeye denk geldi bizimki de . Sinir bozucuydu

Affedersiniz değerlendirmek kelimesi bizin yanımızda hafif kaldı bu ay hatta bazı ablalar fazla bile dediler haklı olarak. Bzi biraz abarttık tutsun diye
;değerlendirilen günler düşün artık gerisini ahahshsh

Eklentiler

• 1000004943.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 45
Yemin ederim eşimde aynı konudan muzdaripti . Çok şaşırdım tesadüfün böylesine . teste giderken değilde yumurtlama gününü değerlendirmeye denk geldi bizimki de . Sinir bozucuydu
Aman bir yere değdirmesin Ekim yapılan yerleri.

Affedersiniz değerlendirmek kelimesi bizin yanımızda hafif kaldı bu ay hatta bazı ablalar fazla bile dediler haklı olarak. Bzi biraz abarttık tutsun diye
;değerlendirilen günler düşün artık gerisini ahahshsh
Ohh ohhh ne mutlu süze . Test pozitif çıkmasında ne yapsın şimdi Allah inancınızı zedelemesin .

Evet bizde öyle yapmıştık . 3. Günden sonra acısı geçiyor . Ama kremleme yıkama Faslı en gıcık hali .
Yıkamayı ona bıraktım elim ağır gelir canı yanar diye endişe ettiğim için onun haricinde ilaçları ben de ama ama çok komik görünüyor ahahhaha

Uyku girmiyor heyecandan inşallah güzel haber duyarım ellerim cebimde dönmem hastaneden
Allah’a yaslayın sırtınızı . Vermediyse bir sebebi bar . İnanın buna ve rahatlatın kendinizi .
Doğumunda neler neler yaşayan anneler var . Allahım yaşatmasın . Bunlardan korudu beni diyin .

Ama olumlu olursadaa kimse değmesin zaten keyfimizeeeee

Cidden öyle gerçekten çok haklısınız herşey rabbimden geliyor. En hayırlısını o bilir. Rabbim bize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben yatıyorum. Yarın güzel haberler ile dönerim inşallahhh

İnşallah . Hayırlı geceleriniz olsun . Hayırlı , güzel istediğimizi aldığımız sabahlara uyanan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…