Yemin ederim eşimde aynı konudan muzdaripti . Çok şaşırdım tesadüfün böylesine .Kendisi yeni saç ekimi yaptırdı acıdan uyuyorzaten yarın sabaha aldım randevu gdicez mutlaka
Aman bir yere değdirmesin Ekim yapılan yerleri.Yemin ederim eşimde aynı konudan muzdaripti . Çok şaşırdım tesadüfün böylesine .teste giderken değilde yumurtlama gününü değerlendirmeye denk geldi bizimki de . Sinir bozucuydu
Ohh ohhh ne mutlu süze . Test pozitif çıkmasında ne yapsın şimdiAffedersiniz değerlendirmek kelimesi bizin yanımızda hafif kaldı bu ay hatta bazı ablalar fazla bile dediler haklı olarak. Bzi biraz abarttık tutsun diye
;değerlendirilen günler düşün artık gerisini ahahshsh
Aynen o kadar dikkatli ki salonda yarıyoruz koltuklarda yatağın baza başlığına gelir diyeAman bir yere değdirmesin Ekim yapılan yerleri.
AmiiinnnOhh ohhh ne mutlu süze . Test pozitif çıkmasında ne yapsın şimdiAllah inancınızı zedelemesin .
Evet bizde öyle yapmıştık . 3. Günden sonra acısı geçiyor . Ama kremleme yıkama Faslı en gıcık hali .Aynen o kadar dikkatli ki salonda yarıyoruz koltuklarda yatağın baza başlığına gelir diye
Yıkamayı ona bıraktım elim ağır gelir canı yanar diye endişe ettiğim için onun haricinde ilaçları ben de amaEvet bizde öyle yapmıştık . 3. Günden sonra acısı geçiyor . Ama kremleme yıkama Faslı en gıcık hali .
Sizi çok iyi anlıyorum . Hiç canınızı sıkmayın . Olmazsada Rabbim biliyor sebebini . Yeter ki önce siz iyi olun . Yarın muhakkak banada yazınAmiiinnnAllah razı olsun. İnanın o kadar heyecanlandım ki anlatamamm
Allah razı olsun tabi yazıcam mutlaka inşallah güzel haberlerle dönerimSizi çok iyi anlıyorum . Hiç canınızı sıkmayın . Olmazsada Rabbim biliyor sebebini . Yeter ki önce siz iyi olun . Yarın muhakkak banada yazın
Yıkamayı ona bıraktım elim ağır gelir canı yanar diye endişe ettiğim için onun haricinde ilaçları ben de amaama çok komik görünüyor ahahha
Kaçta randevunuzAllah razı olsun tabi yazıcam mutlaka inşallah güzel haberlerle dönerim
Uyku girmiyor heyecandanKaçta randevunuz
Allah’a yaslayın sırtınızı . Vermediyse bir sebebi bar . İnanın buna ve rahatlatın kendinizi .Uyku girmiyor heyecandaninşallah güzel haber duyarım ellerim cebimde dönmem hastaneden
Cidden öyle gerçekten çok haklısınızAllah’a yaslayın sırtınızı . Vermediyse bir sebebi bar . İnanın buna ve rahatlatın kendinizi .
Doğumunda neler neler yaşayan anneler var . Allahım yaşatmasın . Bunlardan korudu beni diyin .
Ama olumlu olursadaa kimse değmesin zaten keyfimizeeeee
İnşallah . Hayırlı geceleriniz olsun . Hayırlı , güzel istediğimizi aldığımız sabahlara uyananCidden öyle gerçekten çok haklısınızherşey rabbimden geliyor. En hayırlısını o bilir. Rabbim bize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ben yatıyorum. Yarın güzel haberler ile dönerim inşallahhh
İnşallahh Allah razı olsun.... hayırlı gecelerİnşallah . Hayırlı geceleriniz olsun . Hayırlı , güzel istediğimizi aldığımız sabahlara uyanan
sonucunuzu merak ettim doğrusuUyku girmiyor heyecandaninşallah güzel haber duyarım ellerim cebimde dönmem hastaneden
11 de randevum var ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu testlerin neyine güveneceğime şaşırdımsonucunuzu merak ettim doğrusu
Var mı haberler ? Nasılsın ?11 de randevum var ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu testlerin neyine güveneceğime şaşırdımrabbim hayırlı haberler duymayı nasip etsin