- Konu Sahibi murakami2501
İnşallah canım okuyacağımInşallah gelir bebeğin icin dua et meryem süresini oku

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım okuyacağımInşallah gelir bebeğin icin dua et meryem süresini oku
Benim adet günüm kadar sürmüştü ilk gebeliğimdeAmin inşallahPeki sizin ne kadar sürdü lekelenme kaç gündü?
Benim adet günüm geçti hala sürüyo ne yapacağım bilemiyorumBenim adet günüm kadar sürmüştü ilk gebeliğimde
Benim son kimyasalım da adetimin geciğiktiği gün beta 1300 dü ama kese görünmedi. Herşey normal dediler ama 10 gün sonra da kanama başladıBu konuyu ben de merak ediyorum aslında, 2 kere de ben kimyasal geçirdim, beta hcg 12 çıkmıştı birinde, diğerinde kan testi vermeden adet oldum çooook silik çizgi adet olacağım günden önceki gün çıkmıştı.. Acaba kimyasal gebelik için beta hcg bu kdr yüksek çıkar mı, inşallah sizinle kalır yavrunuz ama sanki kalacak gibi değeriniz gayet yüksek hem 2 ye de katlanmış.
Canım inşallah bakalım Çarşamba günü kese için gideceğim her şeyin hayırlısıBu konuyu ben de merak ediyorum aslında, 2 kere de ben kimyasal geçirdim, beta hcg 12 çıkmıştı birinde, diğerinde kan testi vermeden adet oldum çooook silik çizgi adet olacağım günden önceki gün çıkmıştı.. Acaba kimyasal gebelik için beta hcg bu kdr yüksek çıkar mı, inşallah sizinle kalır yavrunuz ama sanki kalacak gibi değeriniz gayet yüksek hem 2 ye de katlanmış.
Çok geçmiş olsun canım Allah yerini soldursun inşallahBenim son kimyasalım da adetimin geciğiktiği gün beta 1300 dü ama kese görünmedi. Herşey normal dediler ama 10 gün sonra da kanama başladı![]()
Iyi bir dr gidip rahminin seklinin normal oldugundan emin ol bir de kan pihtilasmana baktirmani oneririm canmKanda beta hcg düşük bile çıksa bekleyip bikaç gün sonra testi tekrarlamadan Dr kar bile net bişey diyemiyor.bu test kimyasal mı değil mi bunu netleştirmez. Ama ben de bir kimyasal yaşadığımda belirtiler vardı test yaptım çıkmadı testi kenara koydum bekledi bir baktım k silik şeklde 2. Çizgi belirmiş. Daha sonraki günlerde kimyasala dönüştü malesef bende 4-5 kez kmyasal yasadım çok üzücü![]()
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar. Benimde adet günü yani cuma beta hcg 17,9 çıktı. Yarın kan verip bakacağım. Benim için de dua edin lütfen. Kimyasal yada dış gebelik olmasın. Korkuyorum ben de![]()
Herşeye bkıldı zatenIyi bir dr gidip rahminin seklinin normal oldugundan emin ol bir de kan pihtilasmana baktirmani oneririm canm
Hsg de rahim.seklini kendin gordun mu canm.benmde senin gibiydi kimse teshis koymadi olur cocugun gitdediler en son bir dr koydu teshisi meger rahim seklim bozukmusHerşeye bkıldı zaten
Çok sağol canımCanım hayırlı haberlerini bekliyoruzGönlünü ferah tut
Allah yardımcın olsun . Şer bildigimizde bir hayır vardır her zaman. Hamile olabildigimizi görmek bile güzel. En kısa zamanda daha sağlıklı gebeliklerin olur hayırlısıyla merak etmeKızlar maalesef kanamam başladı bu saatten sonra düzgün ilerleyeceğini sanmıyorum. Kan pıhtılaşması testini iyi ki yaptırmışım. Eğer onda da sorun çakmazsa histereskopi yaptıracağım her şeyin hayırlısını diliyorum Allahtan. Vardır rabbimin bir bildiği ne yapalım. En azından ilk defa değerlerimin sağlıklı arttığı şekilde hamile kalabildim. İnşallah elbet bir gün bu güzelliği sağ Salim bizler de yaşarızYarın doktora gideceğim inşallah kürtaj olmak zorunda kalmam.
Senin kaç haftalık nazlıÇook üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum, şuan benzer şeyleri yaşıyoruz benim de göğüslerimin ağrısı geçiyor. Birazdan da adet olurum gibi geliyor bana..
Sağol canım bakalım doktorum gelsin çöküp gideceğim o ne diyecekÇook üzüldüm canım seni çok iyi anlıyorum, şuan benzer şeyleri yaşıyoruz benim de göğüslerimin ağrısı geçiyor. Birazdan da adet olurum gibi geliyor bana..
Canım hiç öyle düşünme tabii ki farklıBenim daha adetim çarşamba akşamı olması lazım testte pozitif çıktı şmdi kan vermeye geldim ama umudum azaldı çnkü göğüslerimin ağrısı neredeyse kalmadı.. Öyle olduğunda adetim başlar benim ertesi güne.. Acaba gebelik farklı mı bir teselli ediyorum ama yok