• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testim pozitif mi

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
125
21
13
30
Ovulasyon testini Bugün yaptım pozitif mi bakar mısınız test çizgisi daha koyu görünüyor böyle göründüğünde test çizgisi silikleşene kadar ilişki her gün mü olmalı bir de çiizgi yok olmaya başladıktan sonra artık ilişkiye gerek yok mu

Eklentiler

• IMG_20250217_140648.jpg
    IMG_20250217_140648.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 63
Evet testin pik olmuş bugünü değerlendirin Yarın tekrar yapın silikleşme olduysa devam edin değerlendirmeye Eğer spermde herhangi problem yoksa her gün yapın eğer problem varsa gün aşırı değerlendirebilirsiniz bugünle beraber 3 gün siliklesmeyi gördüğünüz günde önemli öğün ertesi gün sonra kafanıza göre 😊

Evet testin pik olmuş bugünü değerlendirin Yarın tekrar yapın silikleşme olduysa devam edin değerlendirmeye Eğer spermde herhangi problem yoksa her gün yapın eğer problem varsa gün aşırı değerlendirebilirsiniz bugünle beraber 3 gün siliklesmeyi gördüğünüz günde önemli öğün ertesi gün sonra kafanıza göre 😊
Çok teşekkür ederim eşimin sperm testinde sorun olmadığnı söyledi doktor sadece hareket hızında çok az bi yavaşlık söylendi ama önemli seviyede değil dendi

Bir de şey sorabilir miyim genel olarak diş sıkmadan dolayı baş ağrısı problemi yaşıyorum yumurtlama günlerinde ağrı kesici almam da herhangi bir sorun olur mu sizce en azından Parol içmek istiyorum

Back