Testim pozitif mi yardımcı olabilir misiniz

Lingua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
27
21
3
31
Adetim 3 gün gecikti bugün yaptım testi hemen sağlık ocağına gidip kan verdim ama sonuç yarın çıkacak eşime soylesem mı acaba kan negatif cikar mi hiç sevinemedim bile şaşkınım sadece şuan bu sekilde çıkan var mı

Eklentiler

• IMG_20200930_105307.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 183
Benimki böyleydi lik yaptığım test bence yarını bekle kesinleşsin öyle söylersin hem biraz heyecan olur

Benimki böyleydi lik yaptığım test bence yarını bekle kesinleşsin öyle söylersin hem biraz heyecan olur
Anaa bacim dogum yapcaginiz tarihi gordumde tahmin olarak haziranin 1 benim dogum gunume denk geliyo o tarihde gelirse tabi senenin ortasinda olan bi cocuk oluyo

Bence yarın küçük bir hediye kutusu al, içine kan sonucunu, idrar testini birde küçük emzik koy güzel sürpriz olur, son zamanların modası zaten. Ben nasıl akıl edemedim, çok pişman oldum. Pat die söyledim hayırlı olsun cnm, Rabbim tamamına erdirsin inşallah

Allah razı olsun söylemedim hala sonucu bekledim inşallah bugun akşam güzel haberi verebilirim fikir için teşekkür ederim bende yapmam diye düşünüyordum öyle seyler insan sonra pişman mi oluyor demek

Allah razı olsun söylemedim hala sonucu bekledim inşallah bugun akşam güzel haberi verebilirim fikir için teşekkür ederim bende yapmam diye düşünüyordum öyle seyler insan sonra pişman mi oluyor demek
Evet canım pişman oluyorsun 2 evladım var
Tutamadım kendimi telefonda söyledim 2sinde de surat ifadesini göremedim
Çok pişmanım şimdi tecrübeliyim 3. Istiyoruz Rabbim nasip ederse
Bu sefer bende süpriz yapacağım akıllandım Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu herkese nasip etsin
Canım sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Allah razı olsun aklımda olacak benimde bugun kan sonucu çıkacak dua edin inşallah pozitifdir

Benim test sonucu çıkmadı kannpihtilasmis yarin sabah tekrar kan ver dediler onu da sonraki gün ogrenicem şansa bak 5 tüp aldilar bi tek beta olan cikmadi

Benim test sonucu çıkmadı kannpihtilasmis yarin sabah tekrar kan ver dediler onu da sonraki gün ogrenicem şansa bak 5 tüp aldilar bi tek beta olan cikmadi
Canım benim daha beta çıkmamış üzülme inşallah hamilesindir
Bol bol Esma husna çek Rabbim herşeyin en iyisini bilir

Canım benim daha beta çıkmamış üzülme inşallah hamilesindir
Bol bol Esma husna çek Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Allah razı olsun ama sonuc kağıdı yokmus ortada doktor büyük ihtimalle kan pihtilasmistir dedi hayırlısı artik

Kesinlikle hatta videoya al, gizlice. Bebişin büyüdüğünde birlikte izlersiniz, güzel bir hatıra olur. Keşkee yapsaydım

Ay inşallah o anın heyecaniyla aklima gelirse hala net sonucu alamadığım için soylemedim ama sabah idrar testi yapicam tekrardan
Alırsın inşallah cnm, bir süre sonra da sakinleşiyor insan, deriin nefes al işe koyul. Eşinin hiç beklemediği anda yap, yüz ifadesini ilerde seyreder seyreder gülersin o yüzdeki mutluluk paha biçilemez gerçekten, benim hafızam da biraz kaldı ama yaş gittikçe unutacağım. Sana dediğimi yapsaydım, hatırası kalıcı olurdu, ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…