Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsunSelamün aleyküm hanımlar hamileyim çok şükür kan da pozitif çıktı![]()
Benimde böyleydi kan verdim acile beta 34 çıktı hamile olduğumu öğrendimAdetim 3 gün gecikti bugün yaptım testi hemen sağlık ocağına gidip kan verdim ama sonuç yarın çıkacak eşime soylesem mı acaba kan negatif cikar mi hiç sevinemedim bile şaşkınım sadece şuan bu sekilde çıkan var mı![]()
Hayırlı olsun kuzum kadın doğum doktoruna bi görün inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim kucağına almayıda nasip etsinSelamün aleyküm hanımlar hamileyim çok şükür kan da pozitif çıktı![]()
Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alinBenimde böyleydi kan verdim acile beta 34 çıktı hamile olduğumu öğrendim![]()
Amin inşallah gidicem en kısa zamanda haftasonuna denk geldik malesefHayırlı olsun kuzum kadın doğum doktoruna bi görün inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim kucağına almayıda nasip etsin![]()
Valla cuma günü olduğu için aile hekimi arayıp gebe oldugumu soyledi degeri bilmiyorum yani pazartesi gidip bakicam artikBeta tahmini yapıyorum
64...![]()
E nabızdan bakabilirsin canım hayırlı olsun:)Valla cuma günü olduğu için aile hekimi arayıp gebe oldugumu soyledi degeri bilmiyorum yani pazartesi gidip bakicam artik![]()
Teşekkür ederim baktım malesef oraya girmemisler saglik ocagi oldugundan mi acaba dunden beri girip bakıyorumE nabızdan bakabilirsin canım hayırlı olsun:)
Sağlık ocağı giriyor sonucu ama cuma günü diye herhalde aksattılar.Teşekkür ederim baktım malesef oraya girmemisler saglik ocagi oldugundan mi acaba dunden beri girip bakıyorum
Teşekkürler:)Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alin![]()
Beta degerimi ogrendim 508 çıktı ve daha en fazla 3 hafta olmustur yaniBeta tahmini yapıyorum
64...![]()
MaşallahBeta degerimi ogrendim 508 çıktı ve daha en fazla 3 hafta olmustur yani
Bazi markalar 10 beta hcg ye kadar gösterdiğini söylüyor ama hepsi icin gecerli mi bilmiyorum ama adet geciktiyse sabah ilk idrarla bi deneyin inşallah çıkarKızlar erken gebelik testi, beta hcg kaçken pozitif gösterir bilen var mı![]()
Yok henüz 4 gün var , teşekkür ederim inşallahBazi markalar 10 beta hcg ye kadar gösterdiğini söylüyor ama hepsi icin gecerli mi bilmiyorum ama adet geciktiyse sabah ilk idrarla bi deneyin inşallah çıkar![]()
![]()
Beklemesi çok zor benimde adetim gecikmeden yaptigim negatif çıktı gecikince yaptigimda gördüm pozitifi biraz daha bekleyin inşallah güzel sonuçlar alırsınızYok henüz 4 gün var , teşekkür ederim inşallah![]()
İnşallah inşallah teşekkür ederimBeklemesi çok zor benimde adetim gecikmeden yaptigim negatif çıktı gecikince yaptigimda gördüm pozitifi biraz daha bekleyin inşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
![]()