• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi tekrarladim

Tatls00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
68
29
38
Kızlar dün akşam gebelik testi yaptım silik çıktı bugün yine yaptım ve yine silik çıktı fotografta gorunmeyecek kadar silik kasık bel agrım var sizce hamilemiyimdir

:-)))

Sence?

:-)))))

Iki kez pozitif çıkan ve hamilelik belirtileri yaşayan biri gebe midir, değil midir?

Hemen ciktiysa vardir muhtemelen benim gebeliklerimde cok net bi cizgi gormemistim erken baktigim icin bat ne zaman

Devlette ya da nerde yaptirdiysan cogunda hastanenin sitesinden barkodun elindeyse gorebiliyorsun

Hemen ciktiysa vardir muhtemelen benim gebeliklerimde cok net bi cizgi gormemistim erken baktigim icin bat ne zaman
Ay canım beta 32.62 cikti şüphelisin 1 hafta sonra tekrar kan testi yap dediler anlamadık hic bisey adetimi bekliyorum 15 inde olmam lazım adetten 5 gun once kan testi yapmis bulunuyorum ondan kesin bi sonuc vermediler sanirim

Canım sonucu aldım beta 32.62 suphelisin dediler ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptirmami soylediler adetime 4 gün var onu bekleyip tekrar kan testi yapicam insallah adet olmam dua edin :KK43:
Adet oncesi olduğu icin öyle demislerdir cnm insAllah sağlıkla artar degerin kimyasal gözüyle bakıyorlar adet oncesi kucuk degerlere

Canım sonucu aldım beta 32.62 suphelisin dediler ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptirmami soylediler adetime 4 gün var onu bekleyip tekrar kan testi yapicam insallah adet olmam dua edin :KK43:
Erken yaptirinca testi normal benim160 falan cikmisti bata 2 kala 2. Bebegimde onda bile kesin var demediler hagirlisi olsun.insallah

Back