Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bilmiyorum anlamadım ki çizgi çok silik cıkıyor kan verdim sonuç bekliyorum su an insallah hadi))
Sence?
))))
Iki kez pozitif çıkan ve hamilelik belirtileri yaşayan biri gebe midir, değil midir?
Kan sonucun ne zmn çıkıcak canımKızlar kimse yok mu bi yardımcı olun![]()
Şu an çıkmış olmalı ama almaya gidemedim daha canim
Sanırım çıktı canım ama eşimi bekliyorum almaya gidecez işten gece geliyodaKan sonucun ne zmn çıkıcak canım
Ay canım beta 32.62 cikti şüphelisin 1 hafta sonra tekrar kan testi yap dediler anlamadık hic bisey adetimi bekliyorum 15 inde olmam lazım adetten 5 gun once kan testi yapmis bulunuyorum ondan kesin bi sonuc vermediler sanirimHemen ciktiysa vardir muhtemelen benim gebeliklerimde cok net bi cizgi gormemistim erken baktigim icin bat ne zaman
Canım sonucu aldım beta 32.62 suphelisin dediler ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptirmami soylediler adetime 4 gün var onu bekleyip tekrar kan testi yapicam insallah adet olmam dua edinGünaydın sonuç ne oldu acaba çok merak ettim
Daha kesin bi sonuca ulasamadık valla canım catlicamm az kaldiHadi canım inşaAllah hayırlı güzel sonuçlar alırsın <3
Adet oncesi olduğu icin öyle demislerdir cnm insAllah sağlıkla artar degerin kimyasal gözüyle bakıyorlar adet oncesi kucuk degerlereCanım sonucu aldım beta 32.62 suphelisin dediler ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptirmami soylediler adetime 4 gün var onu bekleyip tekrar kan testi yapicam insallah adet olmam dua edin![]()
Ya insallah hevesimiz kursakta kalmaz baya heves ettik Rabbim yüzümüzü kara cikarmasin insallahAdet oncesi olduğu icin öyle demislerdir cnm insAllah sağlıkla artar degerin kimyasal gözüyle bakıyorlar adet oncesi kucuk degerlere
InsAllah canım Rabbim hayırlısyla nasip etsinYa insallah hevesimiz kursakta kalmaz baya heves ettik Rabbim yüzümüzü kara cikarmasin insallah
Erken yaptirinca testi normal benim160 falan cikmisti bata 2 kala 2. Bebegimde onda bile kesin var demediler hagirlisi olsun.insallahCanım sonucu aldım beta 32.62 suphelisin dediler ve 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptirmami soylediler adetime 4 gün var onu bekleyip tekrar kan testi yapicam insallah adet olmam dua edin![]()
Yaaa bu guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim insallah oyle olurr insallah o kadar istiyorum kiiErken yaptirinca testi normal benim160 falan cikmisti bata 2 kala 2. Bebegimde onda bile kesin var demediler hagirlisi olsun.insallah