• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi silik kan arkadalar

merhaba arkadaslar,benimde adetim 4 gün gecikti dün test yaptım cok silik ikinci cizgi cıktı ne yapıcam cok korkuyorum oglum daha 1 yasında uyamıyorum 2 gündür benim gibi olanlar var ,çok üzgünüm

kızlar bende test yaptım 2.çizgi silik çıktı transferin 7 günü bugün 6 günde 20 çıktı hcg sizceee

arkadaşlar bu başlığı açan ve cevap yazan herkes şu an açık değiller.Ama cevap yazacağınızı ümit ediyorum bende dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti.Ama bu sabah tekrar yaptığımda tek çizgiydi.Bu testten kaynaklanan bi hata olabilir mi yani yanlışlıkla ikinci çizginin silik olması....

bence en iyi sonucu kan tahlili verir onu yaptır için rahat etsin..

selam kızlar...size tavsiyem idrar testlerine asla güvenmeyin..bana doktor bile demişti,"bazı bayanlar test yaptım çift çizgi diye geliyolar bende görüyorum testi çift,ultrasona alıyo bişy yok kanda bakıyo bişy yok.yani böyle olurken tam terside oluyo,sürekli test yapıp negatif çıkmasına ragmen kanda pozitif çıkanlar da çok" ...

eger herhangi bir hormon ilacı kullanmıyorsanız,en önemlisi de çatlama ignesi olmadıysanız,yaptıgınız test en fazla ilk 10 dk içinde silik pembe çıkıyosa büyük ihtimalle hamilesiniz demektir...ama olmayabilirsinizde hiç bi zaman güvenemiyor insan.benim başımada geldi kaç defa..gerçi bikaç tanesi ilaçlardandı ama o zamanlar bişyden haberim yoktu yine kk da ögrendim ilaçlardan çıkabilcegini.
benim asıl sorunum,ben testlere bu kadar kızdıgım halde,herseferinde " bi daha yapmıcam" dedigim halde yine dayanamayıp birsürü test yapanlardanım senelerdir...bu bende takıntı halini aldı...önceden bebek için çok daha fazla istekliydim..şimdi çok fazla istemedigim halde yinede adetim geçince başlıyorum yapmaya birsürü...hemde adetim hepppp ama hepp gecikir :31:
işte yine bu testlere güvenmedigim halde 2 gün önce yaptım.gece yaptıgımda bişy yoktu sabah baktıgımda çiftti,digeri daha açık renk...şimdi ben napim bunları.:4:hem bıktım hem yapmaktan da geri kalmıyorum...inanın nefret ettim testlerden.ilaç içmem gerektigi için bunu yaptıktan sonra dünde yaptım yine aynısı oldu...artık hakkımızda hayırlısı:5:buraya böyle yazmamın sebebide bu manyak testler yüzünden benim gibi kafayı yiyen varmı çok merak ediyorum...geçen yaz da yaptıgımda yine böyle çift çıktı ama kanda negatifti...bıktım artık...eger gebelik yoksa dümdüz bembeyaz çık işte arkadas niye içimde şüphe bırakıyon dimi ama:31:

Son düzenleme:
bende gunlerdir gece uykudan uyandiran sancilarim, uyanır uyanmaz hissettigim mide bulantım ve 3-4 gun geciken adetim oldugu icin bugun test yaptim silik cizgi cikti. esasen daha onceden kan testi yaptirdim (yaklasık 10 gun once) o zaman bir sey olmadigi icin rahattim. ama simdi test boyle olunca tedirgin oldum. ilac kullaniyorum su an hamile olmaktan korkuyorum o yuzden. acaba nedir ya?

selam kızlar...size tavsiyem idrar testlerine asla güvenmeyin..bana doktor bile demişti,"bazı bayanlar test yaptım çift çizgi diye geliyolar bende görüyorum testi çift,ultrasona alıyo bişy yok kanda bakıyo bişy yok.yani böyle olurken tam terside oluyo,sürekli test yapıp negatif çıkmasına ragmen kanda pozitif çıkanlar da çok" ...

eger herhangi bir hormon ilacı kullanmıyorsanız,en önemlisi de çatlama ignesi olmadıysanız,yaptıgınız test en fazla ilk 10 dk içinde silik pembe çıkıyosa büyük ihtimalle hamilesiniz demektir...ama olmayabilirsinizde hiç bi zaman güvenemiyor insan.benim başımada geldi kaç defa..gerçi bikaç tanesi ilaçlardandı ama o zamanlar bişyden haberim yoktu yine kk da ögrendim ilaçlardan çıkabilcegini.
benim asıl sorunum,ben testlere bu kadar kızdıgım halde,herseferinde " bi daha yapmıcam" dedigim halde yine dayanamayıp birsürü test yapanlardanım senelerdir...bu bende takıntı halini aldı...önceden bebek için çok daha fazla istekliydim..şimdi çok fazla istemedigim halde yinede adetim geçince başlıyorum yapmaya birsürü...hemde adetim hepppp ama hepp gecikir :31:
işte yine bu testlere güvenmedigim halde 2 gün önce yaptım.gece yaptıgımda bişy yoktu sabah baktıgımda çiftti,digeri daha açık renk...şimdi ben napim bunları.:4:hem bıktım hem yapmaktan da geri kalmıyorum...inanın nefret ettim testlerden.ilaç içmem gerektigi için bunu yaptıktan sonra dünde yaptım yine aynısı oldu...artık hakkımızda hayırlısı:5:buraya böyle yazmamın sebebide bu manyak testler yüzünden benim gibi kafayı yiyen varmı çok merak ediyorum...geçen yaz da yaptıgımda yine böyle çift çıktı ama kanda negatifti...bıktım artık...eger gebelik yoksa dümdüz bembeyaz çık işte arkadas niye içimde şüphe bırakıyon dimi ama:31:

ay canım çok hoşsunn.. :27:

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza adetim yedi gün geçti önceki ay küçük bi yumurta kisti olmuştu ama onbeş gün önce doktora gitti va geçtiğini söyledi kist olmamasına rahmen bir haftadır adet olamıyorum 3.gün test yapmıştım içinçi çizgi reksiz bişekilde belirde beyaz net bi çizgi ertesi gün bir daha yaptım yine aynı merak ettiğim bu çizgi her zaman çıkarmı lütfen kısa zamanda cvbınızı bekliorum

bence test olumlu,cunku hamile olmayinca ikinci kisim bembeyaz cikar..silik bile olsa test olumludur..bir hafta sonra daha belirginlesir..icin rahat etsin bir test daha yap

insallah test pozitiftir,duaciyim,,yerimseniben

canım silikten kastınız nedir ben iki gün yaptım silik bi beyaz çizzgi ama pembelik yok ama bir çizgi var lütfen böyle olupta gebe olduğunu öğrenen varmı

Back