T
talyaaa
Ziyaretçi
hamilesın cnm alkisalkisalkis
tesekkur ederim ebruli ama bugün 4. gun azda olsa devam ediyor butun umutlarım gitti:1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesın cnm alkisalkisalkis
kızlar bende test yaptım 2.çizgi silik çıktı transferin 7 günü bugün 6 günde 20 çıktı hcg sizceee
arkadaşlar bu başlığı açan ve cevap yazan herkes şu an açık değiller.Ama cevap yazacağınızı ümit ediyorum bende dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti.Ama bu sabah tekrar yaptığımda tek çizgiydi.Bu testten kaynaklanan bi hata olabilir mi yani yanlışlıkla ikinci çizginin silik olması....
selam kızlar...size tavsiyem idrar testlerine asla güvenmeyin..bana doktor bile demişti,"bazı bayanlar test yaptım çift çizgi diye geliyolar bende görüyorum testi çift,ultrasona alıyo bişy yok kanda bakıyo bişy yok.yani böyle olurken tam terside oluyo,sürekli test yapıp negatif çıkmasına ragmen kanda pozitif çıkanlar da çok" ...
eger herhangi bir hormon ilacı kullanmıyorsanız,en önemlisi de çatlama ignesi olmadıysanız,yaptıgınız test en fazla ilk 10 dk içinde silik pembe çıkıyosa büyük ihtimalle hamilesiniz demektir...ama olmayabilirsinizde hiç bi zaman güvenemiyor insan.benim başımada geldi kaç defa..gerçi bikaç tanesi ilaçlardandı ama o zamanlar bişyden haberim yoktu yine kk da ögrendim ilaçlardan çıkabilcegini.
benim asıl sorunum,ben testlere bu kadar kızdıgım halde,herseferinde " bi daha yapmıcam" dedigim halde yine dayanamayıp birsürü test yapanlardanım senelerdir...bu bende takıntı halini aldı...önceden bebek için çok daha fazla istekliydim..şimdi çok fazla istemedigim halde yinede adetim geçince başlıyorum yapmaya birsürü...hemde adetim hepppp ama hepp gecikir
işte yine bu testlere güvenmedigim halde 2 gün önce yaptım.gece yaptıgımda bişy yoktu sabah baktıgımda çiftti,digeri daha açık renk...şimdi ben napim bunları.hem bıktım hem yapmaktan da geri kalmıyorum...inanın nefret ettim testlerden.ilaç içmem gerektigi için bunu yaptıktan sonra dünde yaptım yine aynısı oldu...artık hakkımızda hayırlısıburaya böyle yazmamın sebebide bu manyak testler yüzünden benim gibi kafayı yiyen varmı çok merak ediyorum...geçen yaz da yaptıgımda yine böyle çift çıktı ama kanda negatifti...bıktım artık...eger gebelik yoksa dümdüz bembeyaz çık işte arkadas niye içimde şüphe bırakıyon dimi ama
bence test olumlu,cunku hamile olmayinca ikinci kisim bembeyaz cikar..silik bile olsa test olumludur..bir hafta sonra daha belirginlesir..icin rahat etsin bir test daha yap
insallah test pozitiftir,duaciyim,,yerimseniben