• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testi silik kan arkadalar

bgm84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
106
1
96
Gaziantep
ben 13/09/2007 de aşılama yaptırdım.adetim günü gelmeden test yapım dedim.2.si silik ama az belirgin çıktı.bu ne anlama gelir?,

kullandığım ilaçlardanmı böle oldu sizce????*

bence test olumlu,cunku hamile olmayinca ikinci kisim bembeyaz cikar..silik bile olsa test olumludur..bir hafta sonra daha belirginlesir..icin rahat etsin bir test daha yap

insallah test pozitiftir,duaciyim,,yerimseniben

ben bu ay iki tane gebelik testi yaptım ve ikisinde de silik çizgi çıktı ve hamileyim diye havalara uçtum taki dün verdiğim kan testinin sonucunu alana kadar... sonuç negatifti. artık idrar testlerine güvenmiyorum. bence sende güvenme ayrıca 13 eylülde aşılama olduysan 12 eylülde çatlatma iğnesi vuruldun demektir. çatlatma iğnesi yapıldıktan 10-14 gün sonra gebelik testi yapmak gerekiyor.çünkü iğnenin içeriği testi pozitif çıkarabiliyor....
bence beklemen gereken süreye kadar bekle canım

ben 13/09/2007 de aşılama yaptırdım.adetim günü gelmeden test yapım dedim.2.si silik ama az belirgin çıktı.bu ne anlama gelir?,

canım erken test yaptıgından silik cıkmıştır benim hamileligimde de öyle oldu ve doktora danışdım hamilesin ama cok yeni dedi galiba sebnde hamilesin

Arkadaşlar ben de az önce test yaptım aslında bugün iki kere farklı marka testler aldım. İkisi de silik çıktı. Yani negatifi gösteren kısım kadar net değildi ama açıkca görülebiliyordu da :( Ne demek bu yaaa. En son 13 Şubatta kanamam başlamıştı. üfff kafam iyice karıştı.

cnm bence hamılesın cunku bendede aynısı olsu 2 cızgı ılk cızgı kadar koyu cıkmadı sılık cıktı kan testı yaptırdım pozıtıf cıktı anlıycagın bence hamılesın ama emın olmak ıcın kan testıde yaptır

Arkadaşlar ben de az önce test yaptım aslında bugün iki kere farklı marka testler aldım. İkisi de silik çıktı. Yani negatifi gösteren kısım kadar net değildi ama açıkca görülebiliyordu da :( Ne demek bu yaaa. En son 13 Şubatta kanamam başlamıştı. üfff kafam iyice karıştı.

bence de hamilesin tatlım, gebelik idrarda daha geç yanıt verir. bak 3-4 gün sonra yeniden test yap. 2. çizgi daha da netleşecektir.

hamişsin canım. kantesti yaptır orada kesin sonucu alırsın. ama daha çok yeni galiba o yüzden sabret ve kimseye söyleme. ben yaşadım oradan biliyorum:emir_bebek:

canim bence de hamilesin demektir cunku hamile olmayinca ikinci cizgi hic ama hic belirginlesmiyor sneinkinde dedigine göre silik olsun bu da yeter silik de olsa hamilesin hadi gözünaydin simdiden ama emin olmak istiyorum dersen 3-4 gun sonra tekrar yap yine de belli olmayabilir

arkadaşlar bu başlığı açan ve cevap yazan herkes şu an açık değiller.Ama cevap yazacağınızı ümit ediyorum bende dün test yaptım ikinci çizgi çok silikti.Ama bu sabah tekrar yaptığımda tek çizgiydi.Bu testten kaynaklanan bi hata olabilir mi yani yanlışlıkla ikinci çizginin silik olması....

bende az önce test yaptım ve tst iki çizgi çıktı fakat birisi silik bi yanlışlık olmuştur diye ikinci bir test yaptım yine aynı durum oldu biri silik bugün regli olmam gerekti olmadı yani bir gün gecikti...ümitlenmelimiyim acaba çok heyecanlandım yaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum..benim kafama takılan şu reglima 10gün kala inanılmaz derecede bel ,kasık ve alt karın ağrısı yaşadım,mide bulantım göğüslerimde sancı vardı hamile olduğuma inandırdım kendimi ta kiii düne kadar dün regl oldum yanlız kafamdaki şüpheler gitmedi tabiki bugünde gebelik testi aldım ve yaptım ikinci çizgi silik çıktı..sizce ne yapmalıyım? :sm_confused:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum..benim kafama takılan şu reglima 10gün kala inanılmaz derecede bel ,kasık ve alt karın ağrısı yaşadım,mide bulantım göğüslerimde sancı vardı hamile olduğuma inandırdım kendimi ta kiii düne kadar dün regl oldum yanlız kafamdaki şüpheler gitmedi tabiki bugünde gebelik testi aldım ve yaptım ikinci çizgi silik çıktı..sizce ne yapmalıyım? :sm_confused:

hamilesın cnm alkisalkisalkis

Back