Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 13/09/2007 de aşılama yaptırdım.adetim günü gelmeden test yapım dedim.2.si silik ama az belirgin çıktı.bu ne anlama gelir?,
kullandığım ilaçlardanmı böle oldu sizce????*
Arkadaşlar ben de az önce test yaptım aslında bugün iki kere farklı marka testler aldım. İkisi de silik çıktı. Yani negatifi gösteren kısım kadar net değildi ama açıkca görülebiliyordu da Ne demek bu yaaa. En son 13 Şubatta kanamam başlamıştı. üfff kafam iyice karıştı.
ben 13/09/2007 de aşılama yaptırdım.adetim günü gelmeden test yapım dedim.2.si silik ama az belirgin çıktı.bu ne anlama gelir?,
kullandığım ilaçlardanmı böle oldu sizce????*
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum..benim kafama takılan şu reglima 10gün kala inanılmaz derecede bel ,kasık ve alt karın ağrısı yaşadım,mide bulantım göğüslerimde sancı vardı hamile olduğuma inandırdım kendimi ta kiii düne kadar dün regl oldum yanlız kafamdaki şüpheler gitmedi tabiki bugünde gebelik testi aldım ve yaptım ikinci çizgi silik çıktı..sizce ne yapmalıyım? :sm_confused: