varmı yokmu bişey demedilerki sadece lh yuksek ultrason görünümü temiz fsh güzel diger sonuclar iyi sadrce lh yuksek. lPkos mu var
Hm.. Anladım. Bende pkos var ama ultrasonda gözüktü kan filan vermedim henüz.varmı yokmu bişey demedilerki sadece lh yuksek ultrason görünümü temiz fsh güzel diger sonuclar iyi sadrce lh yuksek. l
ben pkosmuyum değil.iyim onu bile burdan arastirarak öğreniyorum doktor hiçbişey demedi ikinci gittiğim doktor sadece lh yuksek bu şekilde hamile kalman zor dediHm.. Anladım. Bende pkos var ama ultrasonda gözüktü kan filan vermedim henüz.
Her doktor düzgün bir cevap vermiyor sormadan cevap vermiyenler varben pkosmuyum değil.iyim onu bile burdan arastirarak öğreniyorum doktor hiçbişey demedi ikinci gittiğim doktor sadece lh yuksek bu şekilde hamile kalman zor dedi
sorduğumda bile cevap vermedilerHer doktor düzgün bir cevap vermiyor sormadan cevap vermiyenler var
Doktorunu değiştirmenin tavsiye ederim canım. Gerçi sende pkos varsa bile 6 ay lık denemeden sonra gel filan diyorlar. Doktorum bana 6 aylık denemeden sonra gel kontrol edelim tekrar dedi. Tedavi gerekebileceğini söylemişti.sorduğumda bile cevap vermediler
canm.degisyircem zaten şuan aslan pençesi içiyorum bittikten sonra gidicem başka doktoraDoktorunu değiştirmenin tavsiye ederim canım. Gerçi sende pkos varsa bile 6 ay lık denemeden sonra gel filan diyorlar. Doktorum bana 6 aylık denemeden sonra gel kontrol edelim tekrar dedi. Tedavi gerekebileceğini söylemişti.
Tamam canım inşallah herşey gönlünce olurcanm.degisyircem zaten şuan aslan pençesi içiyorum bittikten sonra gidicem başka doktora
insallah kuzum insalalhTamam canım inşallah herşey gönlünce olur
Bir defa daha yap istersen canim testi ama negatifi gormek insanin canını sıkıyor dimi? Bu arada döngün de kaçıncı gundesin suanYok regl olmadım canım. Çarşamba gece baya belim filan ağrıdı sabah regl olurum dedim olmadım. Bugün gecikmenin 2. Günü. Bata 3 gün kala test negatifti
Tabiki bakarimKonum var bakmak isterseniz
Yaaaa bayagi geçmiş canımmmmmm bi daha test yap benceReglim 32. Günündeyim canım. Evet negatif çıkınca insanın umududa kalmıyor
Bugün yaptım canım ama negatif. Canım çok sıkıldı ya. Sanırım prolaktin yüksekliği için ilaç almam gerekecekYaaaa bayagi geçmiş canımmmmmm bi daha test yap bence
Cok haklısın canının sıkılmasinda dogru yol ne tam olarak bilmiyoruz. Dogru doktoru bulmak da kolay değilBugün yaptım canım ama negatif. Canım çok sıkıldı ya. Sanırım prolaktin yüksekliği için ilaç almam gerekecek
Evet canım. Bugün adet oldum sonunda. Ne yapıcağıma şaşırdım.Cok haklısın canının sıkılmasinda dogru yol ne tam olarak bilmiyoruz. Dogru doktoru bulmak da kolay değil
Bu gecikmelerle napcaz biz canımEvet canım. Bugün adet oldum sonunda. Ne yapıcağıma şaşırdım.
Evet 34.günde oldumBu gecikmelerle napcaz biz canımben senden umutlanmaya baslamistim 34. Gün de oldun dimi
Peki eskiden ne kadar zamanda oluyordun canımEvet 34.günde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?