hayaldeki öyle olmus canm senin sorunun eydiKızlar bişey sorucam ben adetim bittiğinden beri çayı içiyorum... içtiğimin 6. Gününde yumurtladım.. tahminimden 4 gün önce yumurtladım.. normalde adetlerim 33-34-35 günde olur.. bu sefer daha erken gelecek gibi.. şimdi bu çay hormonlarımı dengeledi de mi erken yumurtladım acaba? İşe yaradı yani onu mu gösteriyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi
- Konu Sahibi seyyydaaa
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?E2 ve tsh yüksek bende onun için içiyorum birde rahmimin ters olduğunu öğrendim bunla alakası yok ama belki duyan gören biri bi yardım da bulunur diye yazıyorum :)hayaldeki öyle olmus canm senin sorunun eydi
Canim E2 icinde ise yariyormuymus aslan pencesi bir de rahmin ters oldugunu da doktor ultrasonda mi gorduE2 ve tsh yüksek bende onun için içiyorum birde rahmimin ters olduğunu öğrendim bunla alakası yok ama belki duyan gören biri bi yardım da bulunur diye yazıyorum :)
Evet bi arkadaş önerdi hem zaten fazla olanı azaltıp az olanı yükseltiyomuş inşallah fayda eder seninde mi yüksek canım? Rahmimide elle muayenede söyledi daha sonra ultrasonda da gördüCanim E2 icinde ise yariyormuymus aslan pencesi bir de rahmin ters oldugunu da doktor ultrasonda mi gordu
Benim prolaktin yuksek canım bir de ultrasonda pko görünümü var dedi peki rahmin ters olmasi bi sıkıntı yaratiyormusEvet bi arkadaş önerdi hem zaten fazla olanı azaltıp az olanı yükseltiyomuş inşallah fayda eder seninde mi yüksek canım? Rahmimide elle muayenede söyledi daha sonra ultrasonda da gördü
Yaratmıyormuş yapacak bişeyde yok dedi doktor ameliyat vs gibi.. internette bazı yerlerde olur ama zor olur yazıyor bilmiyorum yani...senin ilk gebeliğin mi olacak? İçiyo musun sende?Benim prolaktin yuksek canım bir de ultrasonda pko görünümü var dedi peki rahmin ters olmasi bi sıkıntı yaratiyormus
Evet henuz gebe kalmadım ben ictim canim onu icmeden önce kimse bana pko dememisti ve adetim düzenliydi sadece prolaktin yuksekti ictikten sonraki ay adet duzensizligi oldu ve gittigim doktor pko görünümü var dediYaratmıyormuş yapacak bişeyde yok dedi doktor ameliyat vs gibi.. internette bazı yerlerde olur ama zor olur yazıyor bilmiyorum yani...senin ilk gebeliğin mi olacak? İçiyo musun sende?
Allah alla ya öyle yan etkileri var mı ki? Şimdi ne yapıyosun peki?Evet henuz gebe kalmadım ben ictim canim onu icmeden önce kimse bana pko dememisti ve adetim düzenliydi sadece prolaktin yuksekti ictikten sonraki ay adet duzensizligi oldu ve gittigim doktor pko görünümü var dedi
- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
Aslan pençesi kadın hastalıklarına karşı etkilidir ama benim bildiğim hamile olmayanlar için sancılı adet dönemlerine, erken adeti önlemek için ve aşırı akıntıya karşı etkilidir. Ayrıca sindirim sistemine de çok faydası var.
Ama aslan pençesinin en önde gelen özelliği doğumdan sonra rahmi toparlaması ve kanamanın çabuk bitmesini sağlaması, hatta bu bilimsel olarak ta araştırılıp kanıtlanmıştır.
Yani doğurganlığa bir faydası var mı bilmem ben öyle bir şey okumadım. Zararı olacağını düşünmüyorum ama. Inşallah vardır pozitif bir etkisi.
Ama aslan pençesinin en önde gelen özelliği doğumdan sonra rahmi toparlaması ve kanamanın çabuk bitmesini sağlaması, hatta bu bilimsel olarak ta araştırılıp kanıtlanmıştır.
Yani doğurganlığa bir faydası var mı bilmem ben öyle bir şey okumadım. Zararı olacağını düşünmüyorum ama. Inşallah vardır pozitif bir etkisi.
28-29-30 en fazla 32Peki eskiden ne kadar zamanda oluyordun canım
Canım ben o bitkinin pko yaptığını düşünmüyorum. Pko zaten hep sende vardır. Pkoda prolaktin yüksekliği yapabiliyor. Bende pko ve prolaktin yüksekliği var ve hiçbir bitki içmeden önce öğrendim. Tamamen tasadüfen öğrendim. Sen içini ferah tut. Bence iyi vir doktora git. Ben bu ara bebek çalışmalarına ara verebilirim. Bazı nedenlerden dolayı . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Evet henuz gebe kalmadım ben ictim canim onu icmeden önce kimse bana pko dememisti ve adetim düzenliydi sadece prolaktin yuksekti ictikten sonraki ay adet duzensizligi oldu ve gittigim doktor pko görünümü var dedi
İşe yaramış olabilir. İnsanlarda hiçbir sorun yokken bile bazen yumurtlama dönemi değişebiliyor.Kızlar bişey sorucam ben adetim bittiğinden beri çayı içiyorum... içtiğimin 6. Gününde yumurtladım.. tahminimden 4 gün önce yumurtladım.. normalde adetlerim 33-34-35 günde olur.. bu sefer daha erken gelecek gibi.. şimdi bu çay hormonlarımı dengeledi de mi erken yumurtladım acaba? İşe yaradı yani onu mu gösteriyor
ama canm hormon dengeleyici özelliği varmış bu bitkininAslan pençesi kadın hastalıklarına karşı etkilidir ama benim bildiğim hamile olmayanlar için sancılı adet dönemlerine, erken adeti önlemek için ve aşırı akıntıya karşı etkilidir. Ayrıca sindirim sistemine de çok faydası var.
Benim takvime göre yumurtlamam yarın ama ben ovulasyon testiyle 30 kasımda çift çizgiyi gördüm ve bugün iyice silikleşti.. ovu testi sizce ne kadar doğru?İşe yaramış olabilir. İnsanlarda hiçbir sorun yokken bile bazen yumurtlama dönemi değişebiliyor.
- 18 Temmuz 2018
- 929
- 1.002
- 113
Hmm, doğrudur tabi, adet düzenlediğine göre. Ben doğumdan sonra içtim iyi gelmişti.ama canm hormon dengeleyici özelliği varmış bu bitkinin
Hakli olabilirsin canım bende bilmiyorum ki ne dogru ne yanlis tam olarak.Canım ben o bitkinin pko yaptığını düşünmüyorum. Pko zaten hep sende vardır. Pkoda prolaktin yüksekliği yapabiliyor. Bende pko ve prolaktin yüksekliği var ve hiçbir bitki içmeden önce öğrendim. Tamamen tasadüfen öğrendim. Sen içini ferah tut. Bence iyi vir doktora git. Ben bu ara bebek çalışmalarına ara verebilirim. Bazı nedenlerden dolayı . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Peki Ara vermeye kararli mısın canım hepimizin hakkinda hayırlısı olsun insallahCanım ben o bitkinin pko yaptığını düşünmüyorum. Pko zaten hep sende vardır. Pkoda prolaktin yüksekliği yapabiliyor. Bende pko ve prolaktin yüksekliği var ve hiçbir bitki içmeden önce öğrendim. Tamamen tasadüfen öğrendim. Sen içini ferah tut. Bence iyi vir doktora git. Ben bu ara bebek çalışmalarına ara verebilirim. Bazı nedenlerden dolayı . Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Belki bu ay erken olmus olabilir canım sen normal yumurtlama zamanini da değerlendir tam olarak ne zaman yumurtladigini adet zamani gosterirBenim takvime göre yumurtlamam yarın ama ben ovulasyon testiyle 30 kasımda çift çizgiyi gördüm ve bugün iyice silikleşti.. ovu testi sizce ne kadar doğru?
canm bende lh dusurmek icn icyrmHmm, doğrudur tabi, adet düzenlediğine göre. Ben doğumdan sonra içtim iyi gelmişti.