Beni de haberdar et canım benimde artik umudum kirilmaya başladı sanki tedavisiz olmayacak gibiBenim bata tahminen son 3. Ama hiç umudum yok. Bugün test yaptım negatif. Gerçi Allah bilir bu ay ne zmn adet olucam yumurtlama oldu mu onuda bilmiyorum.
Haber veririm canım tahmini bat yarın. Bakalım ne zaman adet olucamBeni de haberdar et canım benimde artik umudum kirilmaya başladı sanki tedavisiz olmayacak gibi
umudunu kaybetme canım . Olucak inşallahBeni de haberdar et canım benimde artik umudum kirilmaya başladı sanki tedavisiz olmayacak gibi
Ya su pko görüntüsü olayi canımı sıkıyor onun dışında prolaktini cok düşünmüyorum en fazla ilac kullanilir ben de bilemiyorum canım keske senin hamileligini ogrensek de mutlu olsakumudunu kaybetme canım . Olucak inşallah
hemen bırakma kendini bu ay yine iç gelecek ay yine içBeni de haberdar et canım benimde artik umudum kirilmaya başladı sanki tedavisiz olmayacak gibi
iç bir yan etkisi yokYan etkisi var mı? Ben 3 gündür içiyorum baş dönmesi var aşırı değil ama olabilir mi bundan
Keşke hamiş olsam canım ama hiç umudum yok. Canımcım seninde durumun benimle aynı ya o yüzden sende hamiş kalsan banada umut olurYa su pko görüntüsü olayi canımı sıkıyor onun dışında prolaktini cok düşünmüyorum en fazla ilac kullanilir ben de bilemiyorum canım keske senin hamileligini ogrensek de mutlu olsak
Bende hicbir yan etki yapmadı 8-9 gündür içiyorumYan etkisi var mı? Ben 3 gündür içiyorum baş dönmesi var aşırı değil ama olabilir mi bundan
Ya bende acayip baş dönmesi gibi bişey oluyor gözlerimin üstünde bi ağırlık var sanki yere eğilsem falan dengem şaşıyo bilmiyorum ondan mı amaBende hicbir yan etki yapmadı 8-9 gündür içiyorum
Peki sizin hikayeniz nasildi paylasir misiniz bizimlehemen bırakma kendini bu ay yine iç gelecek ay yine iç
hatta hayıt tohumu var onuda iç bu bir süreç zor bir süreç ama olacak öyle düşün olumsuz düşünme ben de çok uğraştım hamile kalmak için olumlu düşün
Insallah birbirimizin hamile kaldığı zamanları görmek nasip olurKeşke hamiş olsam canım ama hiç umudum yok. Canımcım seninde durumun benimle aynı ya o yüzden sende hamiş kalsan banada umut olur
Bu arada regl oldun mu canimKeşke hamiş olsam canım ama hiç umudum yok. Canımcım seninde durumun benimle aynı ya o yüzden sende hamiş kalsan banada umut olur
Bi kac gun ara verip bakin geciyor mu devam mi ediyor diyeYa bende acayip baş dönmesi gibi bişey oluyor gözlerimin üstünde bi ağırlık var sanki yere eğilsem falan dengem şaşıyo bilmiyorum ondan mı ama
Yok regl olmadım canım. Çarşamba gece baya belim filan ağrıdı sabah regl olurum dedim olmadım. Bugün gecikmenin 2. Günü. Bata 3 gün kala test negatiftiBu arada regl oldun mu canim
Amiiin inşallah canım.Insallah birbirimizin hamile kaldığı zamanları görmek nasip olur
Evet öyle yapayım bari sağolun :)Bi kac gun ara verip bakin geciyor mu devam mi ediyor diye
Konum var bakmak istersenizPeki sizin hikayeniz nasildi paylasir misiniz bizimle
Pkos mu varkızlar bende lh yüksekliğinden dolayı tam 8 gün oldu bugün başladım aslan pençesine günde 2 fincan içiyorum 30 gün icicem sonra adet olunca 3. günü tekrara tahlil vericem insallah duser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?