Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimin mesleğinden dolayı doğudayız. Buradaki devlet hastanesini ve doktoru beğenmedim pekte güvenmedim açıkçası o yüzden kullanmayacağım. 1 ay bu kürü uygulayıp sonra özele gidip orada muayene olacağım

Kürü uygularkan dikkat edin ve uzun zaman kullanmayin 1 ay yeterli bi surec ve doktorunuzu degistirin iciniz rahat etsin

Kürü uygularkan dikkat edin ve uzun zaman kullanmayin 1 ay yeterli bi surec ve doktorunuzu degistirin iciniz rahat etsin
Kürüde kullanmaktan vazgeçtim bir öğün içtim bıraktım. Yarın özel hastaneye gideceğiz. Gereken neyse daha güvenilir ve sorularımı rahatça sorabileceğim bir doktorla ilerlemeyi düşünüyorum.

En dogru secimi yapmışsınız
Bugün gittim doktora pco varmış. Pcoyu yoluna koymadan Doğum kontrol hapı kullanman mantıksız dedi. Sen çocuk istiyorsun ama bu ilacı 3 ay iç diye nasıl verdi doktor çocuk isteyen birine diye söylendi. İyi ki de gitmişim. İyi ki de güzelce araştırıp kullanmadım. Doktor dediki o ilacı kullansan bile pco için bir şeyler yapmadığımız sürece yine çok zor dedi. Pcoyu yoluna koyarsak hormon sorunlarında ortadan kalkar dedi. Çok mutluyum ve doktorum uzmanlığını pco üzerine yapmış çok iyi Türkiye’nin büyük Doğum hastanelerinde çalışmış. İnşallah bu yolda başaracağız dedi. Şimdi adet olmamı bekliyoruz 3. Günü gel dedi ona göre tedavimize başlayalım dedi

hangi şehirde yaşıyorsunuz ve doktorunuzun ismini nedir

Icinizi rahatlatan bir doktorla karsilasmis olmaniza sevindim peki pko yu ultrasonda mi gördü ve sizin adet duzensizliginiz kilo probleminiz tuylenme gibi problemleriniz var mi

Icinizi rahatlatan bir doktorla karsilasmis olmaniza sevindim peki pko yu ultrasonda mi gördü ve sizin adet duzensizliginiz kilo probleminiz tuylenme gibi problemleriniz var mi
Alttan muayene etti ve bana da ekranda gösterdi. Adetim öyle 2-3 aya sarkmadı. Sadece 5-10 gün arası gecikiyor. Oluyorum yani yine her ay. Evlendikten sonra biraz kilo aldım. Tüylenme de var. Zaten testosteron hormonum yüksek çıktı.

Testosteron duzelirse gebelik gerceklesir insallah o sıkıntı oluyor olabilir

Testosteron duzelirse gebelik gerceklesir insallah o sıkıntı oluyor olabilir
Kendiliğimden adet oldum ben gittim doktoruma şuan bir sıkıntı yok dedi. Kendi kendine hamile kalmayı bekler misin yoksa tedavi uygulayalım mı dedi. Bende olsun uygulayalım dedim. Klomen ve inofolic verdi inşallah olur çok ümitliyim

Insallah doğru zamanda cok yıpranmadan nasip olsun beklemek gercekten insani yipratiyor siz ne kadar zamandir istiyorsunuz

Insallah doğru zamanda cok yıpranmadan nasip olsun beklemek gercekten insani yipratiyor siz ne kadar zamandir istiyorsunuz
İnşallah. Ben 5 aylık evliyim fakat hiç korunmadık ve hep bebek istedik. Olmayınca bi görüneyim diye gittim doktora pco olduğumu öğrendim. Oysaki düzenli adet oluyordum çok şaşırdım. Doktor yumurtan gelişmeden tam büyümeden regli oluyorsun dedi. Pco hastaları yılda 1-2 defa yumurtası olgunlaşır ve çatlar bunu da tutturman zaman alabilir dedi. Bende o yüzden tedavi uygulamasını istedim.

Tedaviye baslamaniz iyi olmuş içiniz rahat eder en azindan diğer türlü insanın aklina hep acabalar geliyor

[QUOTE="bet7512, post: 58332826, member: 91307
Kızlar adete 3 4 gün kala hamile kalınabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…