• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bildiğim kadarıyla bir ay içmek gerekiyor. Korunmadanda hamile kalanlar var. Ama bence yumurtlamadan sonra içme ne olur ne olmaz. Sen prolaktin için mi içiceksin
Evet prolaktin için içicem. prolaktin 32 tsh 5,38 çıktı. dostinex kullanmadan bu kürle düşürebilirim diye denemek istedim :)

Evet prolaktin için içicem. prolaktin 32 tsh 5,38 çıktı. dostinex kullanmadan bu kürle düşürebilirim diye denemek istedim :)
Benimde 27 sınırın üstü çıktı ama dr bana 35 in üstüne ilaç veriyorum dedi bende testere dişli Aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum ama sonucu daha da bozarım diye korkuyorum. Siz içiyor musunuz başladınız mı

Hm.. Anladım. Bende misafirlerim geldi şehir dışına çıktım hiç düzenli içemedim. İnşallah faydası olur. Ama benim doktorum bana ilaç vermedi. Benim değerim önce 51 çıktı sonra 46 çıktı.

Benimde 27 sınırın üstü çıktı ama dr bana 35 in üstüne ilaç veriyorum dedi bende testere dişli Aslan pençesi kullanmayı düşünüyorum ama sonucu daha da bozarım diye korkuyorum. Siz içiyor musunuz başladınız mı
Ben bugün başladım, biraz korkuyorum ama ilaç içmekten iyidir diye düşünüyorum. sadece kullanımı konusunda emin değilim yumurtlama döneminde içecek miyim saraçoğlunun sitesinde bununla ilgili birşey belirtilmemiş.

tsh da yüksek çıktı ptesi endokrine gidicem bakalım ne diyecek...

Hm.. Anladım. Bende misafirlerim geldi şehir dışına çıktım hiç düzenli içemedim. İnşallah faydası olur. Ama benim doktorum bana ilaç vermedi. Benim değerim önce 51 çıktı sonra 46 çıktı.
Demek ki doktorun bu değerlerin gebeliğe engel olmadığı görüşünde. bence herşey kafada bitiyor, ne kilolu ne pco lu tanıdıklarım sağlıklı bi şekilde çocuk sahibi oldu ama baktığımda o kişilerin hep rahat ve geniş olduklarını görüyorum. stres yaptıkça olmuyor :)

Demek ki doktorun bu değerlerin gebeliğe engel olmadığı görüşünde. bence herşey kafada bitiyor, ne kilolu ne pco lu tanıdıklarım sağlıklı bi şekilde çocuk sahibi oldu ama baktığımda o kişilerin hep rahat ve geniş olduklarını görüyorum. stres yaptıkça olmuyor :)
Evet. Benim yakınım süt korur diye korunmamış hamile kalmıştı. Bence yumurtlama oluyorsa ve gögüsten süt gelmesi gibi belirtiler olmayınca çok önemsemiyorlar bence. Doktordan geldikten sonra biz çocuk düşünmeye karar verdik. Ama doktorum çocuk düşünürseniz tekrar gelin demedi

Bende pko var pko da prolaktini yükseltebiliyormuş ben ona bağladım. Rabbim ol derse her türlü oluyor. İnşallah bizede sağlıklı hayırlısı ile nasip olur :anneadayı:

Ben bugün başladım, biraz korkuyorum ama ilaç içmekten iyidir diye düşünüyorum. sadece kullanımı konusunda emin değilim yumurtlama döneminde içecek miyim saraçoğlunun sitesinde bununla ilgili birşey belirtilmemiş.

tsh da yüksek çıktı ptesi endokrine gidicem bakalım ne diyecek...
İyice kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum aralık ya da Ocak’ta tekrar doktora gidip konuşucam hormon tahlili yaptırıcam ona göre tekrar sınır üstü çıkarsa ve dr ilaç vermezse kullanıcam bende. Rahim filmi düşünüyorum. Bir yılı geçti olmadı.

İyice kafam karıştı ne yapsam bilmiyorum aralık ya da Ocak’ta tekrar doktora gidip konuşucam hormon tahlili yaptırıcam ona göre tekrar sınır üstü çıkarsa ve dr ilaç vermezse kullanıcam bende. Rahim filmi düşünüyorum. Bir yılı geçti olmadı.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız :)

Ben baktırmadım canım oluruna bırakayım bu seferde yumurtlama olmuyorsa stres yaparım diye düşündüm. Yumurtlama dönemin geldi mi senin :KK69:
Canim yumurtlama donemim geldi ama o akıntı olayı olmadi sanki yumurtlamadim ben eskiden hep o akintiya denkgelirdim bu son iki aydir degisti bende anlamıyorum neler oluyor bana

Bilemiyorum ki canim cocuk istemeden önce hersey normal adet duzenliydi artık degil hamile olmak adet duzeninden de olduk sonumuz hayir olsun inşallah :KK17:sen nasilsin görüşmeyeli?
Haklısın canım sana katılıyorum. İyiyim çok şükür. Max 32 günde adet olan ben geçen ay 38. Gün oldum. Adet düzeni kalmadı. Bu ay bebiş yoksa adetimi olurum inşallah diye dua ediyorum Beklemedeyim.

Haklısın canım sana katılıyorum. İyiyim çok şükür. Max 32 günde adet olan ben geçen ay 38. Gün oldum. Adet düzeni kalmadı. Bu ay bebiş yoksa adetimi olurum inşallah diye dua ediyorum Beklemedeyim.
Insallah canim bebek olsun diye dua ederken adetimiz duzenli olsun da eklendi vardir herseyde bir hayir diyorum allah hayırlı olanı versin :KK200::KK200:

Back