Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben sana göre uzun bir süre içtim insallah sende gecikme olmaz. Bircok insan faydasını görmüs yalniz bende mi yan etki yapti bilmiyorum. Bu ay bekliyorum eger adetim zamaninda gelirse aslan pencesi yuzunden oldugunu dusunecegim ama yeniden gecikme olursa demekki prolaktin yuksekligi diyecegim. Peki senin sorunun ne

yaş 39 sanırım yeterli :) amh düşük fsh yüksek ama fsh çok yüksek değil dediler.. mayısta kürtaj oldum.. 2 aydır tekrar denemelerdeyiz hayırlısı artık..

yaş 39 sanırım yeterli :) amh düşük fsh yüksek ama fsh çok yüksek değil dediler.. mayısta kürtaj oldum.. 2 aydır tekrar denemelerdeyiz hayırlısı artık..
En kısa zamanda saglikla bir bebegin olur inşallah Canım yine de sen bilirsin ama bana kalirsa bu tarz kürleri kullanma çünkü nasil sonuclar doguracagini tam olarak bilmiyoruz. Peki doktorun herhangi bir tedaviye basladi mi

En kısa zamanda saglikla bir bebegin olur inşallah Canım yine de sen bilirsin ama bana kalirsa bu tarz kürleri kullanma çünkü nasil sonuclar doguracagini tam olarak bilmiyoruz. Peki doktorun herhangi bir tedaviye basladi mi
yok her hangi bir tedavi vermedi direk tüp bebek yapabiliriz dedi.. ama onunda tutma şansı %50 imiş.. bakalım artık canım hayırlısı Allahtan..
bende o yüzden kullanmayı bıraktım canım 7 gün içmiş oldum işte..
bir de demir düşük çıktı keçiboynuzu özü kullanıyorum.. depo yerine gelmeden bebiş, olacak mı onu da bilmiyorum..

Ama sen bi kere hamile kalabilmissin neden ikincisi olmasin doktor neden tup bebek diyor ki direkt? Bir de demir eksikligi gebelige engel olur mu normal pekmez de iyi geliyo bildigim kadariyla dogalina ulaşabiliyorsan dogalini ic

Ama sen bi kere hamile kalabilmissin neden ikincisi olmasin doktor neden tup bebek diyor ki direkt? Bir de demir eksikligi gebelige engel olur mu normal pekmez de iyi geliyo bildigim kadariyla dogalina ulaşabiliyorsan dogalini ic
kuzum bir kızım var Allah bağışlarsa.. bu olursa 5.gebeliğim olacak...
direkt tüp demesinin sebebi, amh düşük olması yaştan dolayı hani vakit kaybı olmadan...
evet kaldım ama sağlıklı değildi ki kaybettim... olanı geliştirmek için bile bir şey vermedi.. doğrusu nedir onu da bilmiyorum canım...
demir hapı verdi 24.yü dün akşam aldım.. ekstra olarak da keçiboynuzu özü kullanıyorum soğuk sıkımı iyi dediler bakalım yaaa :)

Anladim canim Allah bagislasin kızını ikinci bebegini de hayirlisiyla nasip etsin insallah Hepimize dogru zamanda hayirli evlatlar versin

alanında iyi bir dr. a görünsen iyi olur canım yaşın da daha küçük.. benim ilkim de karnımda ölmüştü, kızım 9 ay bekleyiş sonunda geldi.. Senin de hakkında hayırlısı inşallah.

Prolaktin ilacı vermediler mi??

alanında iyi bir dr. a görünsen iyi olur canım yaşın da daha küçük.. benim ilkim de karnımda ölmüştü, kızım 9 ay bekleyiş sonunda geldi.. Senin de hakkında hayırlısı inşallah.
Amin insallah canım biraz daha bekleyip sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalim artik zaman ne gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…