Canım ben sana göre uzun bir süre içtim insallah sende gecikme olmaz. Bircok insan faydasını görmüs yalniz bende mi yan etki yapti bilmiyorum. Bu ay bekliyorum eger adetim zamaninda gelirse aslan pencesi yuzunden oldugunu dusunecegim ama yeniden gecikme olursa demekki prolaktin yuksekligi diyecegim. Peki senin sorunun neselam canım bende fsh 15,98 çıkmıştı kadın bitkisi falan diyince, okuyunca ibrahim s. kürünü uygulayım demiştim.. 7 gün sabah açkarna içtim sonra ne olur ne olmaz diye bıraktım, şimdi endişe ettim yazını görünce, benimki de gecikir mi acaba gerçi 4o gün kullanmışsın... kafam karıştı.. ovu testine göre 16sında bekliyorum bebek yoksa da umarım gecikmez...:/
yaş 39 sanırım yeterli :) amh düşük fsh yüksek ama fsh çok yüksek değil dediler.. mayısta kürtaj oldum.. 2 aydır tekrar denemelerdeyiz hayırlısı artık..Canım ben sana göre uzun bir süre içtim insallah sende gecikme olmaz. Bircok insan faydasını görmüs yalniz bende mi yan etki yapti bilmiyorum. Bu ay bekliyorum eger adetim zamaninda gelirse aslan pencesi yuzunden oldugunu dusunecegim ama yeniden gecikme olursa demekki prolaktin yuksekligi diyecegim. Peki senin sorunun ne
En kısa zamanda saglikla bir bebegin olur inşallahyaş 39 sanırım yeterli :) amh düşük fsh yüksek ama fsh çok yüksek değil dediler.. mayısta kürtaj oldum.. 2 aydır tekrar denemelerdeyiz hayırlısı artık..
yok her hangi bir tedavi vermedi direk tüp bebek yapabiliriz dedi.. ama onunda tutma şansı %50 imiş.. bakalım artık canım hayırlısı Allahtan..En kısa zamanda saglikla bir bebegin olur inşallahCanım yine de sen bilirsin ama bana kalirsa bu tarz kürleri kullanma çünkü nasil sonuclar doguracagini tam olarak bilmiyoruz. Peki doktorun herhangi bir tedaviye basladi mi
Ama sen bi kere hamile kalabilmissin neden ikincisi olmasin doktor neden tup bebek diyor ki direkt? Bir de demir eksikligi gebelige engel olur mu normal pekmez de iyi geliyo bildigim kadariyla dogalina ulaşabiliyorsan dogalini icyok her hangi bir tedavi vermedi direk tüp bebek yapabiliriz dedi.. ama onunda tutma şansı %50 imiş.. bakalım artık canım hayırlısı Allahtan..
bende o yüzden kullanmayı bıraktım canım 7 gün içmiş oldum işte..
bir de demir düşük çıktı keçiboynuzu özü kullanıyorum.. depo yerine gelmeden bebiş, olacak mı onu da bilmiyorum..
kuzum bir kızım var Allah bağışlarsa.. bu olursa 5.gebeliğim olacak...Ama sen bi kere hamile kalabilmissin neden ikincisi olmasin doktor neden tup bebek diyor ki direkt? Bir de demir eksikligi gebelige engel olur mu normal pekmez de iyi geliyo bildigim kadariyla dogalina ulaşabiliyorsan dogalini ic
Anladim canim Allah bagislasin kızını ikinci bebegini de hayirlisiyla nasip etsin insallah Hepimize dogru zamanda hayirli evlatlar versinkuzum bir kızım var Allah bağışlarsa.. bu olursa 5.gebeliğim olacak...
direkt tüp demesinin sebebi, amh düşük olması yaştan dolayı hani vakit kaybı olmadan...
evet kaldım ama sağlıklı değildi ki kaybettim... olanı geliştirmek için bile bir şey vermedi.. doğrusu nedir onu da bilmiyorum canım...
demir hapı verdi 24.yü dün akşam aldım.. ekstra olarak da keçiboynuzu özü kullanıyorum soğuk sıkımı iyi dediler bakalım yaaa :)
amin canım sende durumlar nedir?Anladim canim Allah bagislasin kızını ikinci bebegini de hayirlisiyla nasip etsin insallah Hepimize dogru zamanda hayirli evlatlar versin
Bende 28 yasindayim henuz hamile kalamadim 7 aydir korunmuyoruz prolaktinim yuksek ve göründüğüm doktorlardan biri ultrasonda pkos görünümü var dedi ama digerlerinden daha önce böyle bir yorum almadim tam olarak sorun ne bilmiyorum yaniamin canım sende durumlar nedir?
alanında iyi bir dr. a görünsen iyi olur canım yaşın da daha küçük.. benim ilkim de karnımda ölmüştü, kızım 9 ay bekleyiş sonunda geldi.. Senin de hakkında hayırlısı inşallah.Bende 28 yasindayim henuz hamile kalamadim 7 aydir korunmuyoruz prolaktinim yuksek ve göründüğüm doktorlardan biri ultrasonda pkos görünümü var dedi ama digerlerinden daha önce böyle bir yorum almadim tam olarak sorun ne bilmiyorum yani
Prolaktin ilacı vermediler mi??yok her hangi bir tedavi vermedi direk tüp bebek yapabiliriz dedi.. ama onunda tutma şansı %50 imiş.. bakalım artık canım hayırlısı Allahtan..
bende o yüzden kullanmayı bıraktım canım 7 gün içmiş oldum işte..
bir de demir düşük çıktı keçiboynuzu özü kullanıyorum.. depo yerine gelmeden bebiş, olacak mı onu da bilmiyorum..
Amin insallah canım biraz daha bekleyip sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalim artik zaman ne gosterecekalanında iyi bir dr. a görünsen iyi olur canım yaşın da daha küçük.. benim ilkim de karnımda ölmüştü, kızım 9 ay bekleyiş sonunda geldi.. Senin de hakkında hayırlısı inşallah.
Canım senin bat ne zamanAmin insallah canım biraz daha bekleyip sonra tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum bakalim artik zaman ne gosterecek
4 aralik canım yani daha cok var peki senin ne zaman yakin mi senin icin heyecanlanayim bariCanım senin bat ne zaman
Yok canım fazla yakın değil 29 Kasım. Ama adet dönemim bu ayda çok uzar mı bilmiyorum.4 aralik canım yani daha cok var peki senin ne zaman yakin mi senin icin heyecanlanayim bari
Yumurtlama zamanin yaklaştı mi canım belirtileri var miYok canım fazla yakın değil 29 Kasım. Ama adet dönemim bu ayda çok uzar mı bilmiyorum.
Yok canim dedim ya hic bir sey vermediler..Prolaktin ilacı vermediler mi??
Hm.. Anladım banada doktorum prolaktin için ilaç vermedi bana. Ben kaçırmışım o dediğin ayrıntıyıYok canim dedim ya hic bir sey vermediler..
Akıntım var kasık ağrım var biraz yumurtaları veya yumurtlama üzereyim sanırımYok canim dedim ya hic bir sey vermediler..
süper ya bebis olur ya da zamaninda adet olursun en azindan adet gecikmesi yasamazsin hem hamile kalmayip hemde adetin gecikmesi can sıkıcıAkıntım var kasık ağrım var biraz yumurtaları veya yumurtlama üzereyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?