• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef hatırlayamiyorum canim sistemden bulmaya calistim ama olmadi sadece fsh 8 oldugunu hatirliyorum
Hmm.. Anladım canım. Bir daha kontrole gittiğinde konuşursunuz bu konuyu. Belki senin hormon değerlerin iyidir ondan öyle demiştir sana. sıkma canını . Pkos olup hamile kalan çok kişi varmış. Bende soğan suyuna başladım.

Hmm.. Anladım canım. Bir daha kontrole gittiğinde konuşursunuz bu konuyu. Belki senin hormon değerlerin iyidir ondan öyle demiştir sana. sıkma canını . Pkos olup hamile kalan çok kişi varmış. Bende soğan suyuna başladım.
Canim ben adet oldum bugun ilk defa bir haftalik gecikmem oldu ve ben bunu aslan pencesine bagliyorum cunku diger aylardan tek farki onu kullanmış olmam. O yüzden sende kullanirken lutfen dikkatli ol. Ben zararlari.com diye bi sitede aslan pencesinin yanlis veya uzun sure kullaniminin adette gecikmelere hatta kesilmeye bile sebep oldugunu okudum

Canim ben adet oldum bugun ilk defa bir haftalik gecikmem oldu ve ben bunu aslan pencesine bagliyorum cunku diger aylardan tek farki onu kullanmış olmam. O yüzden sende kullanirken lutfen dikkatli ol. Ben zararlari.com diye bi sitede aslan pencesinin yanlis veya uzun sure kullaniminin adette gecikmelere hatta kesilmeye bile sebep oldugunu okudum
Tamam canım. Sen ne kadar süre kullandın ??

En başta yazmışsın görmedim canım. 40 - 50 gün içmişsin sanırım. 30 gün içince ara verilmeli diye biliyorum ondan olmuştur belki. Prolaktin yüksekliği adet gecikmesi yapabiliyor. Çünkü bende aynı senin gibiydim adetlerim çok gecikmezdi ama prolaktin yüksek çıktığı ay gecikti baya . Ben bitkisel birşey içmemiştim. Canım birde doktorun sana ilaç neden yazmadı ??

En başta yazmışsın görmedim canım. 40 - 50 gün içmişsin sanırım. 30 gün içince ara verilmeli diye biliyorum ondan olmuştur belki. Prolaktin yüksekliği adet gecikmesi yapabiliyor. Çünkü bende aynı senin gibiydim adetlerim çok gecikmezdi ama prolaktin yüksek çıktığı ay gecikti baya . Ben bitkisel birşey içmemiştim. Canım birde doktorun sana ilaç neden yazmadı ??
Olabilir canım ama arada uc dort gun ara verdigim arada unuttugum Zamanlar oldu bir de ben genelde aksamlari uyumaya yakin ve sabahlari ya kahvalti oncesi ya hemen kahvalti sonrasi ictim ondanda olmus olabilir mi bilmiyorum

Prolaktin yüzünden geciktigini sanmiyorum canim uzun zamandir yuksek oldugunu biliyorum hicbizaman yapmadi ama hormonlarimiz iste ufacik bi stresle bile neler yapabiliyorlar oyüzden sebebi bulmak zor :110::110:

Bu arada doktor dostinex yazdı bana ama aslan pencesini iciyorum diye kullanmadim kullanmak icin adet olmayi bekliyordum boyle gec adet olunca da herhalde gelecek ayi bekleyecegim bakalim prolaktin yuzundense gelecek ay da normal zamanda olmam

Peki sen pkos için sadece ultrasona mi girdin herhangi bi tahlil yapmadi mi ve tedavi basladi mi

Peki sen pkos için sadece ultrasona mi girdin herhangi bi tahlil yapmadi mi ve tedavi basladi mi
ultrasona girdim. doktorum pkos olduğunu söyledi. tiroidlerime ve prolaktinime baktı . adetin üçüncü günü olmadığı için diğer kan testlerini o yüzden yapmadı sanırım. Birde o zaman ben henüz çocuk düşünmüyordum. Çocuk düşündüğünüzde 6 ay içerisinde olmazsa kontrole gel dedi. Herhangi bir tedavi uygulamadı.

ultrasona girdim. doktorum pkos olduğunu söyledi. tiroidlerime ve prolaktinime baktı . adetin üçüncü günü olmadığı için diğer kan testlerini o yüzden yapmadı sanırım. Birde o zaman ben henüz çocuk düşünmüyordum. Çocuk düşündüğünüzde 6 ay içerisinde olmazsa kontrole gel dedi. Herhangi bir tedavi uygulamadı.
Allah isteyen herkese doğru zamanda versin insallah canım

Amin canım inşallah
Canim bugün kan tahlilimi buldum fsh:8.98 lh:7.20 mis bu durumda ben ultrasona gore pko luyum ama kan tahlilime gore degil miyim? Eger tahlil yapmaya gidersen sonuclari ve doktorunun senin icin yorumlarını benimle paylasir mısın? Sanirim doktorlar arasında pko konusunda tam oturmus kriterler yok

Tahliline göre pkos fazla etkilenmemi seni. Kıllanma filan var mı?? Tabiki paylaşırım canım

Ama ben şunu anladım tek bir doktora değil bir çok doktora gitmek gerek. Biz maddi durumu biraz daha düzeltelim diye bebiş konusuna çok düşmüyoruz ama ileride başka bir doktora giderim kontrol için

Ama ben şunu anladım tek bir doktora değil bir çok doktora gitmek gerek. Biz maddi durumu biraz daha düzeltelim diye bebiş konusuna çok düşmüyoruz ama ileride başka bir doktora giderim kontrol için
Tabiki oyle tecrubeleri ve ilgileri ayni degil hem Belki de hic gerek kalmaz baska doktora gitmene rabbim verir :KK49:kim bilir dimiii:KK200:

selam canım bende fsh 15,98 çıkmıştı kadın bitkisi falan diyince, okuyunca ibrahim s. kürünü uygulayım demiştim.. 7 gün sabah açkarna içtim sonra ne olur ne olmaz diye bıraktım, şimdi endişe ettim yazını görünce, benimki de gecikir mi acaba gerçi 4o gün kullanmışsın... kafam karıştı.. ovu testine göre 16sında bekliyorum bebek yoksa da umarım gecikmez...:/

Back