İnşallah , en son adetim gecikmişti baya. Bebiş te yoktu strese girmiştim . Şimdi çok şükür iyiyim. Canım sen kaç kilosun çemremden gördüğüm kadarıyla kilo önemliymiş pkosta. Hatta doktorum bana kilo iyi kilolu olsaydın kilo vermeni isteyecektim demiştisüper ya bebis olur ya da zamaninda adet olursun en azindan adet gecikmesi yasamazsin hem hamile kalmayip hemde adetin gecikmesi can sıkıcı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi
- Konu Sahibi seyyydaaa
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?51 kiloyum canım ya sen? Iste doktor da bana oyüzden pkos tanısıni koyamiyorum demisti kilo killanma yok dedi tahlille ilgili de yorum yapmayinca demekki sorun yok diye düşündüm ben senin de pkos oldugunu sanmıyorum aslında. Birde diyelim ki bu sartlar altinda yine de pkos var olsa bizim hamile kalmamiza nasil bir yanetkisi oluyoİnşallah , en son adetim gecikmişti baya. Bebiş te yoktu strese girmiştim . Şimdi çok şükür iyiyim. Canım sen kaç kilosun çemremden gördüğüm kadarıyla kilo önemliymiş pkosta. Hatta doktorum bana kilo iyi kilolu olsaydın kilo vermeni isteyecektim demişti
Ay kilomuz da hemen hemen aynı canım bizim özelliklerimiz ne kadar benziyor. Bende 50 kiloyum. Bizde pko çok etkilemediği için kendiliğinden yumurtluyor olabiliriz. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmadığım için emin konuşamıyorum. Ben prolaktinin bebiş olmasını çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çok araştırdım. Bebek emzirirken bir yakınım süt korur diye korunmamış hamile kaldı.51 kiloyum canım ya sen? Iste doktor da bana oyüzden pkos tanısıni koyamiyorum demisti kilo killanma yok dedi tahlille ilgili de yorum yapmayinca demekki sorun yok diye düşündüm ben senin de pkos oldugunu sanmıyorum aslında. Birde diyelim ki bu sartlar altinda yine de pkos var olsa bizim hamile kalmamiza nasil bir yanetkisi oluyo
Benimde tanidigim var o sekilde hamile kalan ama bize yazik degil mi onu korumasi gereken prolaktin bizi koruyoAy kilomuz da hemen hemen aynı canım bizim özelliklerimiz ne kadar benziyor. Bende 50 kiloyum. Bizde pko çok etkilemediği için kendiliğinden yumurtluyor olabiliriz. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmadığım için emin konuşamıyorum. Ben prolaktinin bebiş olmasını çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çok araştırdım. Bebek emzirirken bir yakınım süt korur diye korunmamış hamile kaldı.
O zaman hamile kalamama sebebimiz yuksek ihtimalle pko oluyoAy kilomuz da hemen hemen aynı canım bizim özelliklerimiz ne kadar benziyor. Bende 50 kiloyum. Bizde pko çok etkilemediği için kendiliğinden yumurtluyor olabiliriz. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmadığım için emin konuşamıyorum. Ben prolaktinin bebiş olmasını çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çok araştırdım. Bebek emzirirken bir yakınım süt korur diye korunmamış hamile kaldı.
Aynen yaBenimde tanidigim var o sekilde hamile kalan ama bize yazik degil mi onu korumasi gereken prolaktin bizi koruyo
Olabilir canım. Yumurtlama takibi yaptırsam iyi olur zaten adetler prolaktindende düzensizleşiyor.O zaman hamile kalamama sebebimiz yuksek ihtimalle pko oluyo
Doktor kontroluyle mi oluyor canimOlabilir canım. Yumurtlama takibi yaptırsam iyi olur zaten adetler prolaktindende düzensizleşiyor.
Evet canım. Ama idrarla yapılan ovulasyon testi oluyor onunlada yumurtlamayı tespit edenler var.Doktor kontroluyle mi oluyor canim
Evet idrarla olanlari gördüm canim burda ise yarayabilir onlar da bu arada senin yaşın kac benim 28Evet canım. Ama idrarla yapılan ovulasyon testi oluyor onunlada yumurtlamayı tespit edenler var.
Sen daha kucuksun canım o yüzden sıkma kendini cocuk icin bisekilde olur inşallah bende artik yavas yavas yas sıkıntısı var ilki olsa ikincisi ne zaman olur yaslandim mi acaba diyeYaşım 22
Evet canım. Sende sıkma canını sende daha gençsin birincisi olsun ikincisinde arayı çok uzatmazsın. Adetin 21. Günü progesteron ölçüm için hastaneye gitmeyi düşünüyorum sen daha önce ölçtürdün müSen daha kucuksun canım o yüzden sıkma kendini cocuk icin bisekilde olur inşallah bende artik yavas yavas yas sıkıntısı var ilki olsa ikincisi ne zaman olur yaslandim mi acaba diye
Git bi baktir canım hayir bende adetin ikinci gunu bakildi ama normalde 21. GunmusEvet canım. Sende sıkma canını sende daha gençsin birincisi olsun ikincisinde arayı çok uzatmazsın. Adetin 21. Günü progesteron ölçüm için hastaneye gitmeyi düşünüyorum sen daha önce ölçtürdün mü
Hm.. Tamam.Git bi baktir canım hayir bende adetin ikinci gunu bakildi ama normalde 21. Gunmus
Sonuc iyi cikar insallah baktirinca bana da haber et kaderdaşımHm.. Tamam.
İnşallah tamamSonuc iyi cikar insallah baktirinca bana da haber et kaderdaşım
Ben baktırmadım canım oluruna bırakayım bu seferde yumurtlama olmuyorsa stres yaparım diye düşündüm. Yumurtlama dönemin geldi mi seninİnşallah tamam
Canım bildiğim kadarıyla bir ay içmek gerekiyor. Korunmadanda hamile kalanlar var. Ama bence yumurtlamadan sonra içme ne olur ne olmaz. Sen prolaktin için mi içiceksinkızlar aslan pençesini yumurtlama günlerinde de içmeye devam edecek miyiz? bir de içerken korunmak gerekiyor mu?