• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Testere dişli aslan pencesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
süper ya bebis olur ya da zamaninda adet olursun en azindan adet gecikmesi yasamazsin hem hamile kalmayip hemde adetin gecikmesi can sıkıcı
İnşallah , en son adetim gecikmişti baya. Bebiş te yoktu strese girmiştim . Şimdi çok şükür iyiyim. Canım sen kaç kilosun çemremden gördüğüm kadarıyla kilo önemliymiş pkosta. Hatta doktorum bana kilo iyi kilolu olsaydın kilo vermeni isteyecektim demişti

İnşallah , en son adetim gecikmişti baya. Bebiş te yoktu strese girmiştim . Şimdi çok şükür iyiyim. Canım sen kaç kilosun çemremden gördüğüm kadarıyla kilo önemliymiş pkosta. Hatta doktorum bana kilo iyi kilolu olsaydın kilo vermeni isteyecektim demişti
51 kiloyum canım ya sen? Iste doktor da bana oyüzden pkos tanısıni koyamiyorum demisti kilo killanma yok dedi tahlille ilgili de yorum yapmayinca demekki sorun yok diye düşündüm ben senin de pkos oldugunu sanmıyorum aslında. Birde diyelim ki bu sartlar altinda yine de pkos var olsa bizim hamile kalmamiza nasil bir yanetkisi oluyo

51 kiloyum canım ya sen? Iste doktor da bana oyüzden pkos tanısıni koyamiyorum demisti kilo killanma yok dedi tahlille ilgili de yorum yapmayinca demekki sorun yok diye düşündüm ben senin de pkos oldugunu sanmıyorum aslında. Birde diyelim ki bu sartlar altinda yine de pkos var olsa bizim hamile kalmamiza nasil bir yanetkisi oluyo
Ay kilomuz da hemen hemen aynı canım bizim özelliklerimiz ne kadar benziyor. Bende 50 kiloyum. Bizde pko çok etkilemediği için kendiliğinden yumurtluyor olabiliriz. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmadığım için emin konuşamıyorum. Ben prolaktinin bebiş olmasını çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çok araştırdım. Bebek emzirirken bir yakınım süt korur diye korunmamış hamile kaldı. :KK200:

Ay kilomuz da hemen hemen aynı canım bizim özelliklerimiz ne kadar benziyor. Bende 50 kiloyum. Bizde pko çok etkilemediği için kendiliğinden yumurtluyor olabiliriz. Daha önce yumurtlama takibi yaptırmadığım için emin konuşamıyorum. Ben prolaktinin bebiş olmasını çok etkileyeceğini düşünmüyorum. Çok araştırdım. Bebek emzirirken bir yakınım süt korur diye korunmamış hamile kaldı. :KK200:
Benimde tanidigim var o sekilde hamile kalan ama bize yazik degil mi onu korumasi gereken prolaktin bizi koruyo :bicak::eek:

O zaman hamile kalamama sebebimiz yuksek ihtimalle pko oluyo

Sen daha kucuksun canım o yüzden sıkma kendini cocuk icin bisekilde olur inşallah :KK200:bende artik yavas yavas yas sıkıntısı var ilki olsa ikincisi ne zaman olur yaslandim mi acaba diye
Evet canım. Sende sıkma canını sende daha gençsin birincisi olsun ikincisinde arayı çok uzatmazsın. Adetin 21. Günü progesteron ölçüm için hastaneye gitmeyi düşünüyorum sen daha önce ölçtürdün mü

kızlar aslan pençesini yumurtlama günlerinde de içmeye devam edecek miyiz? bir de içerken korunmak gerekiyor mu?
Canım bildiğim kadarıyla bir ay içmek gerekiyor. Korunmadanda hamile kalanlar var. Ama bence yumurtlamadan sonra içme ne olur ne olmaz. Sen prolaktin için mi içiceksin

Back