ben prolaktin için içtim 40laedan 16ya inmisti
prolaktin yüksek olunca ne oluyor canım . bilgi verir misin . benimde yuksek
Prolaktin sut hormonu kendini hamile saniyo vücut hamile kalinmiyo ondan... Anne olduktan sonra sut korur dedikleri şeyde ondan (hamilelikte -dogumdan sonra yuksek çünkü prolaktin)
Düşük olması lazim.gebe kalmak için.
Belki doğru bitkiyi anlamışsınızdır tarihi geçmiş olabilir vs. Diğer hormonlara etkisi oldu mu olumsuz ya da olumluIki ay içtim benim fsh niye düşmedi anlamadım.
Lh hormonunuzda bir azalma falan oldu mu acabaBen kullandım bütün hormonlara ıyi geldi. Bence rahim için hormonlar için çok iyi bir ot.
Evet olduLh hormonunuzda bir azalma falan oldu mu acaba
20 gün içtim bilmiyorum ondan mi fsh aksine con yükselmiş tuo bebeğe basliycaktim tamda 12.84 olmuş geçen sene 5.34 du
Benim de prolaktin yuksek hep dostineks içtim düştü 3 e ama bir aydır bırakmıştım 35 cıktı yine tukselise geçmiş 90 a c8kar yine ama fsh şok oldum bir yılda neden bu kadarvartti acaba bana yaramadimiBende içtim prolaktınım yüksekti dostinekste kullandım 5 e düşmüş ama fsh benimde yükselmiş ondanmı acaba ya
Fsh kaç oldu kactiBende içtim prolaktınım yüksekti dostinekste kullandım 5 e düşmüş ama fsh benimde yükselmiş ondanmı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?