testere dişli aslan pençesi kullananlar?

Ben de bugün başlıyorum. Prolaktin yüksek çıktı. İnşallah fayda sağlar . Çok araştırdım olumlu etkisi çok fazla. Allah isteyen herkese güzel haber nasip etsin .

Kullandınız mı ne durumdasınız acaba? Prolaktin dışındaki hormonlarınız nasıl etkilendi

Ben de bugün başlıyorum. Prolaktin yüksek çıktı. İnşallah fayda sağlar . Çok araştırdım olumlu etkisi çok fazla. Allah isteyen herkese güzel haber nasip etsin .

Kullandınız mı ne durumdasınız acaba? Prolaktin dışındaki hormonlarınız nasıl etkilendi

ben prolaktin için içtim 40laedan 16ya inmisti
Ne kadar sürede indi canım? Benim de 44 çıkmıştı bu ay hem dostinex içtim 10 gün de günde 1 fincan bu çaydan içtim. Merak ediyorum acaba düştü mü değerim. Ve hamile kalmış mıyımdır diye

Merhaba ben 44 yaşındayım.5 aydır adet görmüyorum.sonuçlarıma göre menapoz değilmişim.testere dişli Aslan pençesi bu konuda yardımcı olur mu.kullananınız var mi acaba

Evet kullandım düzenli olarak. 111 olan prl 40 düşmüş ilaç kullanımına devam edeceğim inşallah birkaç aya hamiş olurum eğer kullanacaksanız mutlaka sonrasında kan tahlili yaptırın diğer hormonlarimi etkilemedi sadece adet döneminde yaşadığım sinir krizlerim olmadı rahatlattı beni çok.

Merhaba ben 44 yaşındayım.5 aydır adet görmüyorum.sonuçlarıma göre menapoz değilmişim.testere dişli Aslan pençesi bu konuda yardımcı olur mu.kullananınız var mi acaba
Aynen duymuştum deneyin . Onunla ilgili çok başlık var.

İnşallah kalmışsındir . Ben 25 gün falan kullandım düştü baya. 111 den 40 indi ama dikkat ettim hep . Sıkı sütyen bile giymedim stresten uzak kaldimnve spor yaptim . 44 çok değil birkaç ayda normale gelir hatta hamile bile kalmış olabilirsin

İnşallah canım ya. Çok istiyorum inşallah kalmışımdır

Sanirim menapoza girdim. 48 yasindayim. Ama ne biliyim biraz daha gec olmasini isterdim. Tam da bugun bunun icin uzulurken su konu geldi onume. Bu otu hic bilmiyordum. Menapozu engelleyemem ama biraz geciktirebilirim belki. Konu sahibi tesekkurler...

Sanirim menapoza girdim. 48 yasindayim. Ama ne biliyim biraz daha gec olmasini isterdim. Tam da bugun bunun icin uzulurken su konu geldi onume. Bu otu hic bilmiyordum. Menapozu engelleyemem ama biraz geciktirebilirim belki. Konu sahibi tesekkurler...
Düzenli kullanın mutlaka olumlu etkisi oluyor çok araştırdım.

Kızlar merhaba ben saracoglundan bitki seti aldım oncesınde sogan kürü yapmamı söyledi ama benım adetlerım duzenlı bu sekılde olupta kullanmam gerek varmı size? Hamile kalmakla sorunumda yok sadece düşük yapıyorum testere dişli aslan pencesı dusuge engel olurmu o sekılde hamıle kalıp kullanmaua devam eden varmı

Merhaba konu üzerinden epeyi zaman geçmiş ama umarım yardımcı olursunuz, bu çayı nasıl hazırladınız acaba, içine neler kattınız, çok farklı tarifler var çünkü.

Merhaba konu üzerinden epeyi zaman geçmiş ama umarım yardımcı olursunuz, bu çayı nasıl hazırladınız acaba, içine neler kattınız, çok farklı tarifler var çünkü.

1 bardak soğuk suyu cezveye alıp içerisine bir şeker kaşığı aslan pençesi koyup 5 dk kaynattım zaten suyun rengi hemen değişiyor.altını söndürüp bir 5 dk dinlendirip içtim..Ben tadını beğenmiştim.umarım size yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…