Aaa maşallah hamilesinizEvet bende klomen ve catlatma ignesi olup asilama oldum ama ilki tutmadı 2. Asilama içinde biraz zaman verdim kendime bu bitki çayları icin
Teşekkür ederim ☺ onu bilemiyorum. . Pko icin inofolic combi kullanmıştım 2 kutu. Arada bu kürler. Klomen tedavisiyle yumurtam buyumustu.. banada supriz olduAaa maşallah hamilesinizKürler sayesinde mi sizinde
Ben de bugün başlıyorum. Prolaktin yüksek çıktı. İnşallah fayda sağlar . Çok araştırdım olumlu etkisi çok fazla. Allah isteyen herkese güzel haber nasip etsin .
Ne kadar sürede indi canım? Benim de 44 çıkmıştı bu ay hem dostinex içtim 10 gün de günde 1 fincan bu çaydan içtim. Merak ediyorum acaba düştü mü değerim. Ve hamile kalmış mıyımdır diyeben prolaktin için içtim 40laedan 16ya inmisti
Evet kullandım düzenli olarak. 111 olan prl 40 düşmüş ilaç kullanımına devam edeceğim inşallah birkaç aya hamiş olurumKullandınız mı ne durumdasınız acaba? Prolaktin dışındaki hormonlarınız nasıl etkilendi
Aynen duymuştum deneyin . Onunla ilgili çok başlık var.Merhaba ben 44 yaşındayım.5 aydır adet görmüyorum.sonuçlarıma göre menapoz değilmişim.testere dişli Aslan pençesi bu konuda yardımcı olur mu.kullananınız var mi acaba
İnşallah kalmışsındir . Ben 25 gün falan kullandım düştü baya. 111 den 40 indi ama dikkat ettim hep . Sıkı sütyen bile giymedim stresten uzak kaldimnve spor yaptim . 44 çok değil birkaç ayda normale gelir hatta hamile bile kalmış olabilirsinNe kadar sürede indi canım? Benim de 44 çıkmıştı bu ay hem dostinex içtim 10 gün de günde 1 fincan bu çaydan içtim. Merak ediyorum acaba düştü mü değerim. Ve hamile kalmış mıyımdır diye
İnşallah canım ya. Çok istiyorum inşallah kalmışımdırİnşallah kalmışsındir . Ben 25 gün falan kullandım düştü baya. 111 den 40 indi ama dikkat ettim hep . Sıkı sütyen bile giymedim stresten uzak kaldimnve spor yaptim . 44 çok değil birkaç ayda normale gelir hatta hamile bile kalmış olabilirsin
Aminİnşallah canım ya. Çok istiyorum inşallah kalmışımdır
Perşembe yaparım gibi duruyorAminiçine doğmuş olsun inşallah. Sonra da isteyen herkese versin. Test yaparsan paylaş merak ederim ben
Düzenli kullanın mutlaka olumlu etkisi oluyor çok araştırdım.Sanirim menapoza girdim. 48 yasindayim. Ama ne biliyim biraz daha gec olmasini isterdim. Tam da bugun bunun icin uzulurken su konu geldi onume. Bu otu hic bilmiyordum. Menapozu engelleyemem ama biraz geciktirebilirim belki. Konu sahibi tesekkurler...
Nasıl kullanılıyor bilgi verir misinizBen kullandım ama fsh düşürmek için 35 den 6 ya düşmüştü işe yarıyor tavsiye ederim ben faydasını gördüm
sabah kahvaltıdan 2 saat sonra veya akşam yemeğinden 2 saat sonra bi bardak kaynamış suya bir poşet demleme olarak kullanıyorum saraçoğlundan getirttim ben demlik poşetler şeklindeNasıl kullanılıyor bilgi verir misiniz
Merhaba konu üzerinden epeyi zaman geçmiş ama umarım yardımcı olursunuz, bu çayı nasıl hazırladınız acaba, içine neler kattınız, çok farklı tarifler var çünkü.kızlar aslan pençesi çayını içmeden önceki tahlillerim:
TSH: 3,57
SERBEST T3 : 3,11
SERBEST T4 : 1,09
LH:2,42
FSH:9,65
ESTRADİOL : 20,64
PROLAKTIN: 12,49
1 AY kullanım sonraki sonuçlarım
TSH: 6,64
SERBEST T3 : 2,34
SERBEST T4 : 1,02
LH:2,37
FSH:9,31
ESTRADİOL : 38,37
PROLAKTIN: 37,65
sanırım bana gelmedi..fsh biraz düştü ama diğer hormonlarım çok yükseldi. Dr euytrox 50 mg ve cyclo-progyvona tablete başlattı..
Merhaba konu üzerinden epeyi zaman geçmiş ama umarım yardımcı olursunuz, bu çayı nasıl hazırladınız acaba, içine neler kattınız, çok farklı tarifler var çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?