testere dişli aslan pençesi kullananlar?

lawyeerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
132
31
98
27
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Aslan pençesi ile hormonları düzene giren var mı? Özellikle lh hormonunu düşürmek için işe yarıyor mu acaba

Son düzenleme:
Ben kullandım ama fsh düşürmek için 35 den 6 ya düşmüştü işe yarıyor tavsiye ederim ben faydasını gördüm

prolaktin yüksek olunca ne oluyor canım . bilgi verir misin . benimde yuksek :KK43:

Prolaktin sut hormonu kendini hamile saniyo vücut hamile kalinmiyo ondan... Anne olduktan sonra sut korur dedikleri şeyde ondan (hamilelikte -dogumdan sonra yuksek çünkü prolaktin)

Düşük olması lazim.gebe kalmak için.

Prolaktin sut hormonu kendini hamile saniyo vücut hamile kalinmiyo ondan... Anne olduktan sonra sut korur dedikleri şeyde ondan (hamilelikte -dogumdan sonra yuksek çünkü prolaktin)

Düşük olması lazim.gebe kalmak için.

ayy progesteron yüksekmiş benim.
ben karistirdim kusura bakma .
ama yinede çok saol bilgi için. prolaktin normal değerlerde :)

Bendede bi sorun yok ama gebelik için sogan kürü bittikten sonra 1 ay aslan pençesi iç çok etkili demişlerdi aldım içmeye başlıycam yumurta gelişiminede çok iyi dediler bilgisi olan varmı

Arkadaşlar ben bu kure başladım, dostinex de kullaniyordum haftada bir yarım, onu bıraksam mi sizce 12 ye düşmüş dün baktirdim , bu kür de iyi geliyor zaten diye biliyorum

Bende içtim prolaktınım yüksekti dostinekste kullandım 5 e düşmüş ama fsh benimde yükselmiş ondanmı acaba ya
Benim de prolaktin yuksek hep dostineks içtim düştü 3 e ama bir aydır bırakmıştım 35 cıktı yine tukselise geçmiş 90 a c8kar yine ama fsh şok oldum bir yılda neden bu kadarvartti acaba bana yaramadimi

Back
X