testere dişli aslan pençesi kullananlar?

Ne kadar guzel bi haber allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin umut oluyosunuz bana benimde fshm yuksek bende aslan pencesine basladim hamislerin duasi kabul olurmus dua edersiniz bizede
Amin canım. İnşallah sen ve diğer arkadaşlarda güzel haberler alırsınız. Ben Aslan pençesi, civan perçemi, hayıt otu ve adaçayını karışık sabah akşam aç karna içtim. 10 gün aralıksız kullandım sonra bıraktım. Adetimin ortasında başlamıştım içmeye. Son birkaç gün adaçayını atmadım içine. Dualarım sizinle

Merhaba bende dün başladım tester dişli aslan pençesi çayına. Ama kullanım sırasında gebe kalırsak problem olur mu? Prolaktinim 33,26 ve kimyasal gebelik yaşadım 17 mayısta ve yaklaşık on gün kanamam sürdü o yüzden yumurtlama günümü de bilemiyorum şu an. Bebek istiyorum ama kullanırken gebe kalırsam bebeğe zararı olur mu diye de korkuyorum. Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah.

kızlar aslan pençesi çayını içmeden önceki tahlillerim:
TSH: 3,57
SERBEST T3 : 3,11
SERBEST T4 : 1,09
LH:2,42
FSH:9,65
ESTRADİOL : 20,64
PROLAKTIN: 12,49

1 AY kullanım sonraki sonuçlarım
TSH: 6,64
SERBEST T3 : 2,34
SERBEST T4 : 1,02
LH:2,37
FSH:9,31
ESTRADİOL : 38,37
PROLAKTIN: 37,65

sanırım bana gelmedi..fsh biraz düştü ama diğer hormonlarım çok yükseldi. Dr euytrox 50 mg ve cyclo-progyvona tablete başlattı..

Canim merhaba fsh la ilgili doktorun bisey dedi mi benimde suan ayni degerde doktor olumsuz konusmadi ama senin doktorun yorumunu merak ettim

Canim merhaba fsh la ilgili doktorun bisey dedi mi benimde suan ayni degerde doktor olumsuz konusmadi ama senin doktorun yorumunu merak ettim

İlk degerlerimde dr yumurta rezervelerinde azalma başlamış demişti ikinci tahlilimde gittiğim dr ise normal deger araliğinda çikmiş 20 nin üzerinde çikarsa biz olumsuz konuşuruz dedi.cyclo prognova tab verdi 2 ay kullan dedi bu fsh ini biraz düşürecek dedi.gebe kalmaya da yardımcı olduğunu söyledi

Merhabalar, tesadüf mü bilemiyorum ama benimki de 13.38 den 11.9'a düştü ama kullanmaya başlayalı bir hafta bile olmamıştı. Siz bunun yanında başka kür kullandınız mı?

Merhabalar, tesadüf mü bilemiyorum ama benimki de 13.38 den 11.9'a düştü ama kullanmaya başlayalı bir hafta bile olmamıştı. Siz bunun yanında başka kür kullandınız mı?
Bende kullandim kadinlik hormonlari dengeye getiriyor diye. Ise yaradi bende ama sanirim polip olusmasina bu kur neden oldu. Cunku boyle bir problemim yoktu. Polip ameliyati oldum. Sanirim kurden kaynaklandi.

Hormonlar her ay değişiklik gösterebiliyor, uzun zamandır da hormon tahlili yaptırmadım

Kızlar ben hayit , aslan pençesi ve civan perçemi aldım ucunu karıştırıp günde 1 bardak içiyorum 2 gündür. Düzenli 3 ay yapılınca daha ıyimis ama ben duruma göre 15gun yada 1 ay denicem.
Pko var hafif bende bu yüzden aldım.
Bu arada geçen aylarda soğan kürü ve hayit yaptım bu ay iki adet arası 15-17 gün flan oldu bir daha adet oluverdim bende şaşırdım sırf kahverengi gibi hemde. . Heralde diyorum kistler patladı otlar ise yaradi flan. Yerleşme kanaması da sanmıştım

Bu arada benim hormonları m çok aşırı farklı değil doktor normel bile demişti sadece yiyecekler e ve düzenine dikkat et demişti. Yuzum de akne , saç dökülmesi hafif tüylenme flan gibi etkileri var maalesef pko da. Ama biliyorum bunlarda gecicek bunca yıl sonra bebeğim bana gelecek ınsaallah. .
Var mı benim gibi

Ne kadar guzel bi haber allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin umut oluyosunuz bana benimde fshm yuksek bende aslan pencesine basladim hamislerin duasi kabul olurmus dua edersiniz bizede
Merhaba siz Aslan pençesi ile Mİ Hamile kaldınız ????

Merhaba siz Aslan pençesi ile mi Hamile kaldınız

Merhaba siz Aslan pençesi ile mi Hamile kaldınız
Kullandım şu an hamileyim ama bilmiyorum ondan mi. Kadın doğum ve endokrin kontrollerinde hiç bir sorun yok dedi doktorlar yine de olmuyordu bir türlü, yazın tatildeydiknkafadan çıkardım demek ki hiç aklımda yokkken hamile kaldım. Biraz rahat bırakmak lazım galiba.

Benim de sizin gibi pko var .ve benimde hiç sorun yok denildi .sonra doktor klomen ve çatlama iğnesi verdi bana ilk denemede hamile kaldım çok şükür oğlum üç yaşında .6 aydır tekrar düşündük olmayınca yine klomen ve çatlama iğnesi istedim gene ilk denemede hamile kaldım ama düşük oldu 1.5 aylık .o yüzden bu şekil yönteme başlasanıza doktor önermedi mi ?

Evet bende klomen ve catlatma ignesi olup asilama oldum ama ilki tutmadı 2. Asilama içinde biraz zaman verdim kendime bu bitki çayları icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…