- 13 Mart 2022
- 321
- 173
-
- Konu Sahibi premomture
Ben de o kısımda çok net değilim keşke iki test yapsaydım yaTatlım çizgi gayet net hayırlı olsun diyecektim ama adetim dün bitti diyorsun. O yuzden testi tekrarla istersen. Ben kaç kez hatalı pozitif gördüm kosa kosa kana gittim negatifti
Ay çok şaşırırım ya gerçektentakip edeyim bakalım test mi beni deniyor ben mi onu
Bu gün de pazar nob. Eczane yakınsa alın değilse yarın roll marka bulun ona güveniyorum ben. İnşallah gelmiştir minik ve sizinleyiz.Ben de o kısımda çok net değilim keşke iki test yapsaydım ya
Bende gördümMerhaba kızlar bu ay ilk kez adet döngüm 22 gün oldu, temmuzun 9u ve 12si arası adettim , tekrar 31temmuzda geldi 3 Ağustos ( dün ) adetim bitti aklıma düştü , şimdi ilk idrarla test yaptım böyle çıktı artmed marka strip testte yanlış ölçüm gören var mı? Bu arada adetim normal adet gibiydi üstüne görme gibi lekeli veya az değil.Eki Görüntüle 3461052
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canımHakkında hayırlısı olsun inşallah bende bebek için çabalıyorum hadi inşallah
Aminn, çok teşekkür ederimYaa Rabbim hemen kucağınızı doldursun inşallah kalpten duamdır
Ay inşallah canımBu gün de pazar nob. Eczane yakınsa alın değilse yarın roll marka bulun ona güveniyorum ben. İnşallah gelmiştir minik ve sizinleyiz.
Yaaa tam bir lokumBende gördüminşAllah bebişin seninledir benimde bugünle beraber 2 gün gecikmem var . Döngümden çıktı bu ay. En son regl günü yapmıştım negatif çıkmıştı . 2-3 gün daha bekleyeceğim . Değişik şeyler hissediyorum inşAllah geç döllenme olmuştur oğlumda dün herkesin içinde annemin karnında bebek var dedi ne yapacağımı şaşırdım
Canım bu kuruma çizgisi bence negatif ama başka bir marka test daha yapMerhaba kızlar bu ay ilk kez adet döngüm 22 gün oldu, temmuzun 9u ve 12si arası adettim , tekrar 31temmuzda geldi 3 Ağustos ( dün ) adetim bitti aklıma düştü , şimdi ilk idrarla test yaptım böyle çıktı artmed marka strip testte yanlış ölçüm gören var mı? Bu arada adetim normal adet gibiydi üstüne görme gibi lekeli veya az değil.Eki Görüntüle 3461052
Negatif kuruma çizgisi o yani ikinci çizgi olsaydı çıkacağı yer umarım yanılırımMerhaba kızlar bu ay ilk kez adet döngüm 22 gün oldu, temmuzun 9u ve 12si arası adettim , tekrar 31temmuzda geldi 3 Ağustos ( dün ) adetim bitti aklıma düştü , şimdi ilk idrarla test yaptım böyle çıktı artmed marka strip testte yanlış ölçüm gören var mı? Bu arada adetim normal adet gibiydi üstüne görme gibi lekeli veya az değil.Eki Görüntüle 3461052
Tamam canımCanım bu kuruma çizgisi bence negatif ama başka bir marka test daha yap
Hayırlısı olsun başkanım teşekkür ederimNegatif kuruma çizgisi o yani ikinci çizgi olsaydı çıkacağı yer umarım yanılırım
İnşAllah hepimizinYaaa tam bir lokumiçine doğmuştur belki minnoşun inşallah gönlüne göre olsun canım
Artımed yapmayın tekrar edecekseniz. Bana net çift çizgi çıkardı koşa koşa kan verdim kocaman negatifHayırlısı olsun başkanım teşekkür ederim
Aminn inşallahRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım
Stribi de öyle mi yoksa kaset test miArtımed yapmayın tekrar edecekseniz. Bana net çift çizgi çıkardı koşa koşa kan verdim kocaman negatif
O markanın Allah bin belasını versin hepsi aynıStribi de öyle mi yoksa kaset test mi
Allah bildiği gibi yapsın umut emicilerO markanın Allah bin belasını versin hepsi aynı