Evet bencede hamilesinEki Görüntüle 2716366 Arkadaşlar test sonucum böyle çıktı adetime 7 gün falan var düzensiz oluyor benim adetlerim zaten sizce gebelik ihtimali var mı
İnşallahBuna göre kesin hamilesin. Hayırlı olsun.
Umarım inşallahEvet bencede hamilesin
Eki Görüntüle 2716366 Arkadaşlar test sonucum böyle çıktı adetime 7 gün falan var düzensiz oluyor benim adetlerim zaten sizce gebelik ihtimali var mı
Ama dediğim gibi daha önce hiç test yapmadığım için birde idrarada beklettim ben silik çıkması olmayabilirde deniliyor ayrıca ebe arkadaşımla konuştum o da dedi netleşmemiş çizgin olmayabilirsin o yüzden tereddütteyimÇift çizgi çıkmış hamile miyim diye sorman garip geldi kb
Pazartesi vericemHamilesin git kan ver
Aslında şöyle söyliyim geçen ay ben adet geciktirici kullandım yani adetim gecikti ve uzun sürdü 9 unda bittim benim adet düzensizliğim olduğundan ben öyle hesap ettim belki de günü geçmiştir bilemiyorum aşırı düzensiz çünkü7 gün varmış bu kadar net çıkması şaşırttı..
HamişEki Görüntüle 2716366 Arkadaşlar test sonucum böyle çıktı adetime 7 gün falan var düzensiz oluyor benim adetlerim zaten sizce gebelik ihtimali var mı
Bugün test yaptırdım 71 çıktıKan sonucunu yazarsın. Düzensiz de diyorsun. Muhtemelen yüksek çıkar hcg. Çok da silik görünmüyor testin.
Tebrik ederim hamilesin:)Bugün test yaptırdım 71 çıktı
Doktorla görüştüm zaten 2 haftalık falandır daha çok yeni dediii pazartesi tekrar gitcemTebrik ederim hamilesin:)
2 gün sonra bidaha ver bakalım en az %60 artmış mı ona bakılır.
Dr.a gittin mi yoksa sadece kan verip sonuca mı baktın?
Pazartesi baktırdım beta 4100 çıktıMerak ettim son durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?