Bu arada bıraktım ilacıŞimdi ben bir ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum adet duzensizligi için şuan bütün hormonlar at üst o yüzden bilmiyorum
Bi dk oturmuyo valla bide yeni ayaklandı illa tutunip kalkcak kapıdan konsoldan Ay düştü düşcek yok karnı yok banyosu7 is basi ah ah bizdede olsa evde kosustursa bende pesine kossam ne olur sanki
Belki o yüzden Adet olamıyosunuz Belkide vardır Bekliyip görcezŞimdi ben bir ay öncesine kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum adet duzensizligi için şuan bütün hormonlar at üst o yüzden bilmiyorum
İnşallah tezz zamanda size evinize altın bi top7 is basi ah ah bizdede olsa evde kosustursa bende pesine kossam ne olur sanki
Aman kiz onlar tatli telaslar onu soyle bi minciklican kokusunu icine cekicen bak sonra bisey kaliyormuBi dk oturmuyo valla bide yeni ayaklandı illa tutunip kalkcak kapıdan konsoldan Ay düştü düşcek yok karnı yok banyosuuöraş dur
ALLAHIM BAKA BİLİCEK HAK EDECEK İNSANLARI ANNE YAPSIN GERÇEKTEN CÖLE ATANLARMI DESEN ÖLDÜRENLERMİ YAZK GÜNAH İCİM ACIYOAman kiz onlar tatli telaslar onu soyle bi minciklican kokusunu icine cekicen bak sonra bisey kaliyormu
Hic sorma allah onlarin belasini versin nsil kiyiyolar kac seneden beri ben hayalini kuruyorum millet neler yapiyorALLAHIM BAKA BİLİCEK HAK EDECEK İNSANLARI ANNE YAPSIN GERÇEKTEN CÖLE ATANLARMI DESEN ÖLDÜRENLERMİ YAZK GÜNAH İCİM ACIYO
Cok isteyonce malesef olmuuooHic sorma allah onlarin belasini versin nsil kiyiyolar kac seneden beri ben hayalini kuruyorum millet neler yapiyor
Yakn olcazda kafa dağtcaz ahhahaEvet bizim ki fazla isteyip dillendirmekten ne geliyorsa başımıza bundan geliyor sabır edip içimizde yaşasak belki başka olurdu ama sabredemeyiz
Buradayim ben seni bekliyorumBakcaz bakalim 1.2 saatte digerleri mereyekayboldu o kadar test attilar sabah
Bidaha yaptnmı test??senBuradayim ben seni bekliyorum
Yok bir iki gün pozitifmis gibi davraniyim bata 2 kala yaparim yaBidaha yaptnmı test??sen
Tamam benmde yumurtlama günü kaırşmış daha 7 günmüş 8 değilYok bir iki gün pozitifmis gibi davraniyim bata 2 kala yaparim ya
Birde şey piktenmi çatlamadanmı saymalıTamam benmde yumurtlama günü kaırşmış daha 7 günmüş 8 değil
Hmm aynen takvimini gordumTamam benmde yumurtlama günü kaırşmış daha 7 günmüş 8 değil
Kisiden kisiye degisiyor. Ben hep pikten 14 gün sayiyorum kesin 14 gunde oluyorum. Bazilari catlamadan sonra 14 gunde oluyo bazilarinda 16 suruyor. Aslinda kendini tanimakla ilgiliBirde şey piktenmi çatlamadanmı saymalı
Ben bi kez yaptm yani ovu hamile kaldm bu ikinco denemem ondan hahahah bilmiyomm bende pikten saysm oğlumdada öyle dvm edeymmKisiden kisiye degisiyor. Ben hep pikten 14 gün sayiyorum kesin 14 gunde oluyorum. Bazilari catlamadan sonra 14 gunde oluyo bazilarinda 16 suruyor. Aslinda kendini tanimakla ilgili
Aynen ben her ay yapiyorum artik o kadar ogrendim kiBen bi kez yaptm yani ovu hamile kaldm bu ikinco denemem ondan hahahah bilmiyomm bende pikten saysm oğlumdada öyle dvm edeymm
İnşallah son aydırAynen ben her ay yapiyorum artik o kadar ogrendim ki