- 11 Mart 2015
- 264
- 38
-
- Konu Sahibi Lostangel94
İnşallah canımBize tebrik etmek duser canim...
Hayirli olsun....
Saglicak ile kucagina alman dilegiyle ♥♥♥
Yarın yine yapıcam sabah ama beklemesi çok zorHamile oldugunu düsünüyorum bir test daha alıver nolcak
İnşallah :) o silik çizgi bile çok heyecanlandırdıHamilesin evet.. Hayırlı olsun :) Benim daha silikti
Neden kan testine gitmiyorsunuz?Yarın yine yapıcam sabah ama beklemesi çok zor
Bir kaç gün daha beklemek istemiştim ama dayanamadımNeden kan testine gitmiyorsunuz?
Ben olsam yarın gecikmenizin 5. günü, eğer kist sorununuz yoksa, regl zamanınız düzensiz değilse, hormon sıkıntınız yoksa sağlık ocağına gider kan verirdim, uyduruk idrar testiyle artık uğraşmazdım, hem garanti sonuç çıkıyor, kafam net olurdu.Bir kaç gün daha beklemek istemiştim ama dayanamadım
Bildiğim kadarıyla kist filan yok en fazla 1 2 gün regl günüm değişirdi aslında haklısınız kan testi daha net sonuç veriyor varsa kesin çıkar herhaldeBen olsam yarın gecikmenizin 5. günü, eğer kist sorununuz yoksa, regl zamanınız düzensiz değilse, hormon sıkıntınız yoksa sağlık ocağına gider kan verirdim, uyduruk idrar testiyle artık uğraşmazdım, hem garanti sonuç çıkıyor, kafam net olurdu.
İnşallah :) kan testinden sonra sonucu yazarım zatenBence hamilesin
Gideceğim bugün inşallah mutlu haberi vericem:)Ben 2 tane yaptim biri tek cizgi biri aynı böyleydi hamileymisim guven vermiyor idrar testleri bana artik en dogrusu kan testi guzel haberlerini bekliyoruz :)
Bende öyle düşünmek istiyorumBenim ikinci cizgide cok silikti sonra ne mi oldu? Nur topu gibi oglan
Demem o ki hamilelik sozkonusu olmazsa o ikinci çizgi hic cikmaz.
Bende öyle düşünmek istiyorumumarım hayal kırıklığı olmaz kaptırdım çünkü