- 11 Mart 2015
- 264
- 38
- Konu Sahibi Lostangel94
Sabah yapılması şart değilse anca bir kaç saat sonra tekrar yapabileceğim aslında kan testi istiyordum ama o bugünlük kaldıtekrar test yaptınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yapılması şart değilse anca bir kaç saat sonra tekrar yapabileceğim aslında kan testi istiyordum ama o bugünlük kaldıtekrar test yaptınız mı ?
Bende pek güvenemedim açıkcası bu testebence de gebelik bu ucuz gebelik teslerinde hiç çizgi çıkmamıştı( adetim sekiz gün geciktiği halde )ben de daha sonra erken gebelik testi yaptım çift çizgi gözüktü
Sabah yapılması şart değilse anca bir kaç saat sonra tekrar yapabileceğim aslında kan testi istiyordum ama o bugünlük kaldı
İnşallah negatif olmasındasabah hormonlar dha yüksek diye sabah öneriliyor ama sizin baya geçmiş adet çıkar diye tahmin ediyorum siz almışken 2 tane alın :)
İnşallah negatif olmasında
5 dk sonra çıktı ama çok net değildi canım silikti yanihayırlısı ile olmaz canım sanmıyorum. buraya koyduğunuz testte çizgi hemen çıkmıştı değil mi ?
5 dk sonra çıktı ama çok net değildi canım silikti yani
Umarım canım bende merak ediyorum :) işim bitsin yapıcam hementamam canım 5-10 dk içinde çıktıysa %99 doğrudur zaten değerin yükselmiştir bugün daha koyu çıkması lazım :) hadi güzel haberini bekliyorum
bence erken gebelik testi alın derim 15 tlİnşallah negatif olmasında
Umarım canım bende merak ediyorum :) işim bitsin yapıcam hemen
Canım malesefdurumlar nasıl :) yazmadın merak ettim ..
Canım malesef
Ama anlamıyorum ki ya bu kadar gecikti gögüslerim çok acıyor kasıklarım ağrıyor çoğu belirtide var
Moralim bozuldu sabah sabah
Sabah biraz öncesabah mı yaptın canım testi.. hayırlısı olsun.
Sabah biraz önce
Evet canım napalım kısmet
Biz çok yeni evliyiz :) aslında öyle bir düşüncem yoktu ne geçen ay ne bu ay yani olursa olsun diyordum yaşımda genç olduğu için daha ama şimdi gerçekten moralim bozuldu kendimi alıştırmışım demekkiüzülme canım vardır hayırlı vakti. ne zamandır istiyorsun
Biz çok yeni evliyiz :) aslında öyle bir düşüncem yoktu ne geçen ay ne bu ay yani olursa olsun diyordum yaşımda genç olduğu için daha ama şimdi gerçekten moralim bozuldu kendimi alıştırmışım demekki
İnşallah ama bir kaç gün daha gelmezse doktora gideceğim belki başka bir şey vardırooo hiç bozma moralini canım hayırlı vakitte olsun inşallah