- 12 Kasım 2021
- 111
- 19
- 48
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
İnşallah hamileyimdir çok acele ediyorum çok heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum ufacık bi mucize bekliyorum aşılama üzerine Rabbim kulun eline bırakmadan ol desin de gelsin artıkBen cizgi goruyorum canim ama yaniliyor da olabilirim asla umitlendirmek istemem. İnsallah vardir.sadece 2 gunde 1 test yapip koyulasma var mi gozlemle ilk idrarla yaparsan daha etkili olur. Markayi bende duymadim o yuzden. Rabbim gonlunden geceni versin insallah
MaalesefBu pcos hepimizin başına bela sanırım bende pcos var hamilelik istiyorum ama olmuyor
Sabir çok büyük imtihan canim Allah yardimcimiz olsun cirpinisimizi dualarimizi duysun insallah kucagimizi bos birakmasinİnşallah hamileyimdir çok acele ediyorum çok heyecan yapıyorum sabırsızlanıyorum ufacık bi mucize bekliyorum aşılama üzerine Rabbim kulun eline bırakmadan ol desin de gelsin artıkdayanabilirsem perşembe yaparım test ama büyük ihtimal dayanamam sabah ilk idrarla yine yaparım ben
Evet çok zor ama sonu güzel olacak Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallahSabir çok büyük imtihan canim Allah yardimcimiz olsun cirpinisimizi dualarimizi duysun insallah kucagimizi bos birakmasininsallah hamilesindir insallah
Allah hayırlısını nasip etsin inşallahEvet çok zor ama sonu güzel olacak Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah
Çok yapıyorum Hemde olmadığı için bu ay adet olursam aşılamaya başlayacağız birazda bu yüzden stresim ikiye katlandıSen birazda sitres yapiyorsun bana kalırsa relax ol ben ikitane doğurdum okadarda rahattım yine düşünüyorum bakalim
Benimki miKuruma çizgisi gibi canım
Maalesef çok istiyorum bende ama yok spor ve diyete baslayacam bı de Saraçoğlunun soğan kuruyle hamile olan çok duydum ona baslayacam bu ayMaalesefçok zor bu rahatsızlıkla zor hamile kalınıyor derdiler ama inanmazdım
Yaaa sizde mi pcos hastasisiniz böyle görünce doğum yapanları hamile olanları umutlaniyorum bize de nasip olur diyeSen birazda sitres yapiyorsun bana kalırsa relax ol ben ikitane doğurdum okadarda rahattım yine düşünüyorum bakalim
Bende yapmiyacam diyorum elimizde olmadan yapıyoruz Türkiye'de olsam doktora gidecem de burda istediğimiz gibi gidemiyoruzÇok yapıyorum Hemde olmadığı için bu ay adet olursam aşılamaya başlayacağız birazda bu yüzden stresim ikiye katlandı
Adet donemine daha varmı ve göğüs uclarinda bir ince ağrı gibi bişey oluyormu
Ekkiz sanada nasip olsun inşallah rahat ol gevseYaaa sizde mi pcos hastasisiniz böyle görünce doğum yapanları hamile olanları umutlaniyorum bize de nasip olur diye
Evet canımBenimki mi
Kuruma çizgisi değil tatlım hamileyimEvet canım
Oyyyy gerçekten mi kızzzzz betan kaçken öğrendinKuruma çizgisi değil tatlım hamileyim
15ti. Predictor o test o kadar siliklik vardı ki direkt kana gitmiştimOyyyy gerçekten mi kızzzzz betan kaçken öğrendin
Bende 30 Ken öğrendim15ti. Predictor o test o kadar siliklik vardı ki direkt kana gitmiştim
Sabahki sonucum böyle15ti. Predictor o test o kadar siliklik vardı ki direkt kana gitmiştim
Bu sabahki sonucumÜmitlendirmek istemem ama bende böyle incecik bir cizgi ile öğrenmiştim hatta emin olamayıp 2 tane daha test yapmıştım iliskinin üzerinden 13 gün geçmişti regl olmama da 2-3 gun falan vardı ve 27 beta ile öğrenmiştim :) varsa da hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah erken yakalamakta dert yükseliş olacak mı diye beklemek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?