- 12 Kasım 2021
- 109
- 19
- 48
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Tekrar test yaptım dayanamadım silik çizgi mi emin olamadım ama bilmiyorum çok istediğim için gözlerim oynuyor olabilirBu markayı bilmiyorum ama ben tam adet olmam gereken ilk gün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı ve kaybolmadı. Birkaç gün sonra tekrar yapın acele etmeyin beta idrara gelecek kadar artmamış olabilir .
Ümidinizi kırmak istemem fakat çizgi yok şuan.Tekrar test yaptım dayanamadım silik çizgi mi emin olamadım ama bilmiyorum çok istediğim için gözlerim oynuyor olabilir
Evet psikolojik sanırım öyle görebiliyorumÜmidinizi kırmak istemem fakat çizgi yok şuan.
Stres yaparsanız da hamile kalamazsınız. Akışına bırakın.Evet psikolojik sanırım öyle görebiliyorum
Evet zaten pkos varStres yaparsanız da hamile kalamazsınız. Akışına bırakın.
İlk attığım ınd erken gebelik testi ikinci tek attığım OncomedTestini hangi marka?
Oncomed olan buTestini hangi marka?
İnşallah hamileyimdir yoksa adet olunca aşılamaya başlayacağız umarım gerek kalmaz çok korkuyorumOncomed hakkinda bilgim yok yalanci pozitif cikarir mi bilmem , umut vermek de istemem ama cok cok silik bi golge var, insaAllah vardir hakkinizda hayirlisi olsun
Rabbim gonlunuzden geceni nasip etsin insallah hayirlisi olsunİnşallah hamileyimdir yoksa adet olunca aşılamaya başlayacağız umarım gerek kalmaz çok korkuyorum
Kuruma çizgisi gibi canımBen attığınız testlerde çok hafif bi silik çizgi görüyorum. İnşallah vardır. Ama iki test hakkında hiç bi bilgim yok acaba yalancı pozitif çıkarıyor mu diye. Ben predictor 5gğn kala yaptıpımda bile bu siliklikteydi. İnşallah sizde de vardır
Ben cizgi goruyorum canim ama yaniliyor da olabilirim asla umitlendirmek istemem. İnsallah vardir.Oncomed olan bu
Bu pcos hepimizin başına bela sanırım bende pcos var hamilelik istiyorum ama olmuyorEvet zaten pkos var
Ayyy nolur bana da dua edin benim de sonucum pozitif olsunBen attığınız testlerde çok hafif bi silik çizgi görüyorum. İnşallah vardır. Ama iki test hakkında hiç bi bilgim yok acaba yalancı pozitif çıkarıyor mu diye. Ben predictor 5gğn kala yaptıpımda bile bu siliklikteydi. İnşallah sizde de vardır
Ayy bende de böyle şu an 2-3 günüm var hatta geçen ay 25.günde oldum bugün 27.günüm normal vaktime göre 2-3 gğn kalmış oluyor inşallah bende hamileyimdir çookkk istiyorum lütfen dua edin bana daÜmitlendirmek istemem ama bende böyle incecik bir cizgi ile öğrenmiştim hatta emin olamayıp 2 tane daha test yapmıştım iliskinin üzerinden 13 gün geçmişti regl olmama da 2-3 gun falan vardı ve 27 beta ile öğrenmiştim :) varsa da hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alıp büyütün inşallah erken yakalamakta dert yükseliş olacak mı diye beklemek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?