Merhaba ben adetime 8 gün kala cuma günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı tek çizgiydi dün teste tekrar baktım ve soluk ikinci çizği belirmiş kuruma çizgisi gibi durmuyor emin olamadım bu şekilde hamilelik öğrenen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef 5 dkka dan sonra cikan 2. Cizgiler gecersizMerhaba ben adetime 8 gün kala cuma günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı tek çizgiydi dün teste tekrar baktım ve soluk ikinci çizği belirmiş kuruma çizgisi gibi durmuyor emin olamadım bu şekilde hamilelik öğrenen var mı ?
Bence testi 3 gün sonra tekrarla canm benim başıma geldiği için diyorum gebe olabilirsin inşallah hamilesindir suan bana göre hamilesinHımm hayırlısı diyelim![]()
Ayy inşAllah diyelim bende bilemedm belirti flanda yok aslında regl beklicem kuruma çizgisi muhabbeti var o da biraz aklımı karıştırıyo bilemedm hayırlısı AllahtanBence testi 3 gün sonra tekrarla canm benim başıma geldiği için diyorum gebe olabilirsin inşallah hamilesindir suan bana göre hamilesin![]()
24 saat sonra belirdi çok net değil ama görünüyo sizinde bu şekilde miydiBence testi 3 gün sonra tekrarla canm benim başıma geldiği için diyorum gebe olabilirsin inşallah hamilesindir suan bana göre hamilesin![]()
Aynen canım bende 24 saat sonra baktım gittim test yaptırdım kanda bile cıktı hatta kanımda 6 çıktı sonra gittim gene yaptırdım 35 cıktı sonra yükseldi yükseldi ama tabi ben kaybettim o ayrı bi konu sen bi daha test yap canım hatta ben ilk kameranın ışıgıyla gördüm öyle diyim sana o kadar silikti24 saat sonra belirdi çok net değil ama görünüyo sizinde bu şekilde miydi
Bendeee ayni durum var kamera isiginda detayli bakinca belli oluyo 1gunun sonunda dahada net cizgi gordum testi yeniledim ama bisey cikmadi henuz kurumami degilmi emin olamadmAynen canım bende 24 saat sonra baktım gittim test yaptırdım kanda bile cıktı hatta kanımda 6 çıktı sonra gittim gene yaptırdım 35 cıktı sonra yükseldi yükseldi ama tabi ben kaybettim o ayrı bi konu sen bi daha test yap canım hatta ben ilk kameranın ışıgıyla gördüm öyle diyim sana o kadar silikti![]()
Bende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar sizde nasıl olmuştuBence testi 3 gün sonra tekrarla canm benim başıma geldiği için diyorum gebe olabilirsin inşallah hamilesindir suan bana göre hamilesin![]()
Hayırlısı diyelim regl beklicez mecburAynen canım bende 24 saat sonra baktım gittim test yaptırdım kanda bile cıktı hatta kanımda 6 çıktı sonra gittim gene yaptırdım 35 cıktı sonra yükseldi yükseldi ama tabi ben kaybettim o ayrı bi konu sen bi daha test yap canım hatta ben ilk kameranın ışıgıyla gördüm öyle diyim sana o kadar silikti![]()
Şuan reglinize kaç gün var 3 gün kala tekrar bi test yapın etken gebelik testleri var onlardan alın o şekilde yapınBende adete 9 gün varken çok az pembemsi leke olarak geldi daha sonra kahve rengi lekelenme oldu adet sancısı gibi az sancı oldu ve ertesi gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif çıktı daha sonra da beyaz yapışkan akıntım oldu sizce ne yapmalıyım ne zaman test yapmalıyım tekrar sizde nasıl olmuştu
Erken gebelik testi ile mi yaptınız resmî atabilir misiniz?Bendeee ayni durum var kamera isiginda detayli bakinca belli oluyo 1gunun sonunda dahada net cizgi gordum testi yeniledim ama bisey cikmadi henuz kurumami degilmi emin olamadm
Amin canım inşallah kaç gün var reglinizeHayırlısı diyelim regl beklicez mecbur![]()
Sanirim kuruma cizgisiydi yeniledim ama cikmadiErken gebelik testi ile mi yaptınız resmî atabilir misiniz?
20 veya 21 inde belirtide yokAmin canım inşallah kaç gün var reglinize
7 gün var normal gebelik testi yaptım gün içerisinde ama tek çizgi çıktı yineŞuan reglinize kaç gün var 3 gün kala tekrar bi test yapın etken gebelik testleri var onlardan alın o şekilde yapın
mErken gebelik testi ile mi yaptınız resmî atabilir misiniz?
Canım varmı birseyler aynı durumdayım merak ediyorum haber bekliyorum senden20 veya 21 inde belirtide yok![]()