Benimde Ekim 2023Ne tesadüf bizimde 1,5 yıl oldu. 09.2023 dü düğün tarihiniz ilk üç ay geri çekilmeyle korunduk. Sonra korunmadık ama olmadı doktor bana gynopol önermişti iki ay düzensiz kullanmıştım sonra borçlar olunca çok düşmedim. Borç çok az kaldı şükür bende o yüzden üç aydır düzenli kullanıyorum hala olmazsa kontrole gitmeyi düşünüyorum tekrardan bi
Hastane süreçleri de insanı yıpratıyor moral bozuyor en son ağustos ayında regl gecikmesi için gitmiştim başka da gitmedim. Pembeleri teste görüp gitmek istiyorum ama … ama da kalıyorum öyleBenimde Ekim 2023bende ilk başlarda olur diye takmadım çok ama artık olucak diye umudum kalmıyor yeniden hastaneye gitmeyi düşünmuyorum yakın zaman da ama bakalım
Ben de öyle unutmaya çalışıyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorm ama oda olmuyor ne kadar takmamaya çalışsamda yine takıyorum artık üzülüyorum daHastane süreçleri de insanı yıpratıyor moral bozuyor en son ağustos ayında regl gecikmesi için gitmiştim başka da gitmedim. Pembeleri teste görüp gitmek istiyorum ama … ama da kalıyorum öyle
Her regl olduğum hafta kafam rahat hiç bir şey düşünmüyorum ama ovülasuondan sonra sürekli aklımda acaba tuttu mu diyeBen de öyle unutmaya çalışıyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorm ama oda olmuyor ne kadar takmamaya çalışsamda yine takıyorum artık üzülüyorum da
Benimde aynen öyle valla yumurtlama takibi yapayım diye düşünüyorum ama onu yaparsam daha çok stres yaparım gibi sen takip ediyormusun yumurtlamanıHer regl olduğum hafta kafam rahat hiç bir şey düşünmüyorum ama ovülasuondan sonra sürekli aklımda acaba tuttu mu diye
Pcos olunca bende testler hep koyu çıkmıştı o yüzden bir daha almamıştım. Bu ay regl olursam reglken sipariş vermek istiyorum bir de öyle deneyeyimBenimde aynen öyle valla yumurtlama takibi yapayım diye düşünüyorum ama onu yaparsam daha çok stres yaparım gibi sen takip ediyormusun yumurtlamanı
İnşallah hamilesindir de gerek kalmazPcos olunca bende testler hep koyu çıkmıştı o yüzden bir daha almamıştım. Bu ay regl olursam reglken sipariş vermek istiyorum bir de öyle deneyeyim
Sizinde silik çizgi var gibiKızlar merhaba ben de aynı durumdayım benim testime de bakar mısınıztüp bebek başladık rahim dinlendirmedeyim adet olmayı bekliyorum 4 gün var bugün test yapayım dedim böyle çıktı 1 senedir olmuyor bu aradaEki Görüntüle 3571221 Eki Görüntüle 3571222
Rabbim nasip ettiği kullarından eylesin hepimiziİnşallah hamilesindir de gerek kalmaz
Amin inşallah bize pazartesiyi beklemek kaldı artıkRabbim nasip ettiği kullarından eylesin hepimizi
Benimde sat 15 Mart bende de Pcos ve tiroid var ne zaman test yapsam diyorum heyecan var sürekli . Adetim 13 Nisan gösteriyor bide bu ay inostol ve dostnex kullandım bakalımBenim de 13 Mart başladı . Bende Pcos ve tiroid var . Düzensiz reglim de var . Üç aydır gynopol kullanıyorum reglim 26 güne bir düştü. Bende pazar ya da pazartesi test yapmak istiyorum o yüzden bekleyeceğim. Bir de hiç bir silik çizgiye güvenmemek lazım. Tam pembe görmeden kan vermek istemiyorum. Siz ne zamandır deniyorsunuz
Inositol benim reglimi düzene soktu daha erken oluyorum artık 26 günde bir .teyzem dostinex kullandığı ay hamile kalmıştı. Rabbim nasip ettiği kullarından eylesin. Benim sat 9 Nisan ama dayanamaz 7 sinde yaparım belkiBenimde sat 15 Mart bende de Pcos ve tiroid var ne zaman test yapsam diyorum heyecan var sürekli . Adetim 13 Nisan gösteriyor bide bu ay inostol ve dostnex kullandım bakalım
Yarın mı yapacaksınız test sizce ben ne zaman yapayım dayanamam kiInositol benim reglimi düzene soktu daha erken oluyorum artık 26 günde bir .teyzem dostinex kullandığı ay hamile kalmıştı. Rabbim nasip ettiği kullarından eylesin. Benim sat 9 Nisan ama dayanamaz 7 sinde yaparım belki
Test yaptınız mıYarın mı yapacaksınız test sizce ben ne zaman yapayım dayanamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?