Yani çizgi gözüküyor evet ama testiniz ne kadar güvenilir ve ilk dakikalar damı çıktı ikinci çizgiKızlar bakarmısınız adeti ne 3 gün kala erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı hamile miyim Allah aşkına bir bakın Eki Görüntüle 3499710 Eki Görüntüle 3499710
İki farklı testle yaptım birini 4 kala yaptım silik ama çok belli değildi birini de ertesi gün yaptım farklı testle bu attığım işte daha belli 5 6 dk oluştu çizgiYani çizgi gözüküyor evet ama testiniz ne kadar güvenilir ve ilk dakikalar damı çıktı ikinci çizgi
Var olma ihtimali yüksek kan ver benceİki farklı testle yaptım birini 4 kala yaptım silik ama çok belli değildi birini de ertesi gün yaptım farklı testle bu attığım işte daha belli 5 6 dk oluştu çizgi
Adetime 2 var gecikmesini bekleyip öyle vereyim diyorumVar olma ihtimali yüksek kan ver bence
Oda olurAdetime 2 var gecikmesini bekleyip öyle vereyim diyorum
TeşekkürlerVar gibi gözüküyor ama adetinizin geçmesini beklerseniz daha iyi olur
Peki ben de bir şey sorabilir miyim böyle bir adeti ve şu an 5 gün var idrar testi yaptım çıkmadı gibi ama sağ kasığımda bir ağrı mide bulantısı mide ekşimesi var bel ağrısı var kanda versem çıkar mı acabaVar olma ihtimali yüksek kan ver bence
Çıkabilir 5 gün varsaPeki ben de bir şey sorabilir miyim böyle bir adeti ve şu an 5 gün var idrar testi yaptım çıkmadı gibi ama sağ kasığımda bir ağrı mide bulantısı mide ekşimesi var bel ağrısı var kanda versem çıkar mı acaba
Ben dün kan verdim reglime 4 gün vardı, 78 çıktıPeki ben de bir şey sorabilir miyim böyle bir adeti ve şu an 5 gün var idrar testi yaptım çıkmadı gibi ama sağ kasığımda bir ağrı mide bulantısı mide ekşimesi var bel ağrısı var kanda versem çıkar mı acaba
Şöyle Benim de şu an Adetimi testi verdiğimde 4 gün vardı sonuç 2.30 çıktı bu değer yükselir mi acabaBen dün kan verdim reglime 4 gün vardı, 78 çıktı
0-5 arası negatif diye biliyorum ama yükselir mi hakkında bilgim yok malesefŞöyle Benim de şu an Adetimi testi verdiğimde 4 gün vardı sonuç 2.30 çıktı bu değer yükselir mi acaba
0-5 arası negatif diye biliyorum ama yükselir mi hakkında bilgim yok malesef