Test yaptım silik çizgi çıktı?

Canım 27 gün çok fazla hastaneye gittin mi

27 gün çok uzun bi süre kanada idrara da çoktan düşmesi gerekirdi zaten testiniz negatif 5 ve üstü pozitif oluyor silik çıkmasının sebebi testin hassasiyeti kuruma çizgisi yapmıştır sonradan ..stress yapıyosunuz geciktikçe gecikir adet bu şekilde gebelik testi yerine hormon testi yaptırsanız daha iyi olur Prolaktin veya erkeklik hormonu yükselmişse bu yüzden adetiniz gecikmiştir kistinizde olabilir doktora gidip baktırmanız gerekiyor böyle durumda resmen bu ay adet görmediniz

Sonucunuz ne oldu

Benim testte pozitif kan tahlilinde negatif çıkmıştı. Hamile değilim test yanlış dedim ama sonra regl günü hamile olduğumu öğrendim. Normalde önce kanda sonra idrar çıkması gerekir ama nasıl oldu asla anlayamadım. İlerleyen zamanda bebek gelişmedi kürtaj oldum. Regliniz gelmeden bilemezsiniz

Hadi ya üzüldüm canım yani sence hala ihtimal var mı reglime 8 gün var

Hayatta hiç bir zaman umutsuz olmamak gerekiyor… benim başıma gelenden sonra ihtimal var tabi.. bazen kan testinde de hemen çıkmayabiliyor ki daha regline 8 gün var. Geciktiği zaman tekrar kan verirsin daha net belli olur. Ayrıca bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olur. İnan gelecek çocuk dünyaya bir sebepten geliyor yeter ki asla umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…