Test yaptım silik çizgi çıktı?

Evet çok erken yaptım ama ben geçen aydan şüpheliydim reglimde kısa sürünce bu ay hamileyim sandım bu testten sonra başka testte yaptım onda tek çizgi sonra bidaha yaptım onda da silik çizgi vardı bilmiyom kafam çok karışık kasıklarım çok ağrıyo mecbur 15 gün bekliycez teşekkür ederim🤍
Belirtiler adetle çok benzer varsa da baya belli eder kendini şimdiden kasıkların ağrıyor hayırlısı olsun inşallah gelişme olursa paylaş sevinirim. 🥰🍀

Adetime 15 gün yokmuş yanlış hesaplamışım 23 gün var ben anlıyamadım pek son adetimden 1 gün önce ilişki oldu ben ondan şüpheliyim hep düzenli ve 5 gün süren adetim bu sefer 2 gün gecikti ve 3 gün sürdü 3 veya 4 gün sonra da kahverengi bı akıntım oldu bende test yaptım silik çıktı ve şuanda kasiklarim ve sırtım çok ağrıyo miğdem de bulanıyo o yüzden şüpheliyim.
Hamile olabilirsiniz o zaman kan verseniz daha doğru takip olur. Kanamalı başlamış olacak beta takibi yaparsınız

Merhaba gebelik istiyormusunuz anlamadım ama bence gebelik var gibi tekrar edin bakalım adetinize de baya varmış aslında 15 gün diyorsunuz adet geçmemiş henüz ilişkinin üzerinden kaç gün geçti acaba ..
Şubat'ın 1 de adet gunum du besgun geçti test yaptım silik çizgi çıktı hafif lekenme oldum bir defa kesildi10nuncu günü kan verdim 0.49 çıktı ve 25 gun oldu adet görmedim ve idrar testi yaptım tek çizgi çıktı şuan 27 gün oldu adet gormedim böyle başına gelen varmı hamile olsam 27 gün geçti adettim erken gebelik test çubuğunda çıkardı diye düşünüyorum kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_20240229_211019.jpg
    Screenshot_20240229_211019.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 122
X