- 25 Şubat 2024
- 124
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi nsishsbsusnsisi
Çok sağol canım benim İnşallah öyledir destek oldun gerçekten çok sağolHayatta hiç bir zaman umutsuz olmamak gerekiyor… benim başıma gelenden sonra ihtimal var tabi.. bazen kan testinde de hemen çıkmayabiliyor ki daha regline 8 gün var. Geciktiği zaman tekrar kan verirsin daha net belli olur. Ayrıca bu ay olmasa bile önümüzdeki ay olur. İnan gelecek çocuk dünyaya bir sebepten geliyor yeter ki asla umudunu kaybetme
Canım az önce kan verdim ve malesef negatif çıktı ama reglime 8 8 gün var sence testin yanılma payı var mıVardır İnşallah canım sen içini ferah tut
Tabii ki var, ben regle 3 gün kala verdim negatifti bildiğin, şu an hamileyim çok şükürCanım az önce kan verdim ve malesef negatif çıktı ama reglime 8 8 gün var sence testin yanılma payı var mı
Tamam teşekkür ederimCanım test bozuk gibi sanki içindekini çıkarsan öyle çek bide
Canım adet olacaksın diye ağrın olabilir ama daha olmamışsin hamile de olabilirsin test var mı evdeKızar bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ama sabah hafif karnımın alt kısmı ve şiddetli bir şekilde sırt ağrısı yaşadım teste yapmak istemiyorum kaç gün geciksin istiyorum sizce varmı adet gününde adet olacakmışım gibi his var ama olmuyorum bakıyorum bir şey yok böyle bir şey yaşayan varmı
Öyle çekip at bids öyle bakalım belki öyle gözükür canımTamam teşekkür ederim
Evet var kaç gündür insan adet oluyormuş olmuş gibi ağrı hisrder ya hfif sanci ve sırt ağrısı vardı ama bisey yok geçen ayın 2 si adet gördüm genelde günü gününe yada iki gün erken olurumCanım adet olacaksın diye ağrın olabilir ama daha olmamışsin hamile de olabilirsin test var mı evde
Öyle çekip at bids öyle bakalım belki öyle gözükür canım
Gebelik var mı acabaOlur haber veririm
Test yap o zaman canımEvet var kaç gündür insan adet oluyormuş olmuş gibi ağrı hisrder ya hfif sanci ve sırt ağrısı vardı ama bisey yok geçen ayın 2 si adet gördüm genelde günü gününe yada iki gün erken olurum
Evet silik bı çizgi var ama bilemedim bidaha yap istersen test
Tekrarladım cikmadi maalesef teşekkür ederimEvet silik bı çizgi var ama bilemedim bidaha yap istersen test
Yaptım arkadaşın gibi silik çok silik bir çizgi çıktı bende ciddi ye almadım perşembeye kadar olmasam acile gidip kan vericemTest yap o zaman canım
Hayırlısı olsun canım benimYaptım arkadaşın gibi silik çok silik bir çizgi çıktı bende ciddi ye almadım perşembeye kadar olmasam acile gidip kan vericem
Aynen canım herseyin hayırlısı Allah hepimize hayırlı haberi almayı nasip etsinHayırlısı olsun canım benim