-
- Konu Sahibi nsishsbsusnsisi
Aynen canım herseyin hayırlısı Allah hepimize hayırlı haberi almayı nasip etsin
Bence var canım çizgi gayet net istersen kan testi ver en net sonuçSırayla ekledim ilk 10 dakika içinde diğeri bi yarım saat 40 dakika içinde tam belirgin olanda bugün çektim . Ama çizgileri pembe kuruma çizgisi pembe oluyor mu ? Yarın sabah tekrarlamayı düşünüyorum adetime iki gün kala bide yarın ovülasyonun 14.günü 12 gününde ve akşam test yaptım bugün yapmadım ama yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşallah canm . Yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparım öyle kan veririm . Korkuyorum kan vermeye iki düşüğüm oldu ondan sonra kan vermeye gitmedim idrar testinde çıkarsa öyle giderim. Ama çok sonradan belirginleşti bide pembe çizgi kahvesi gri yada beyaz olsa kuruma çizgisi derdim yine umutlanmak istemiyorumBence var canım çizgi gayet net istersen kan testi ver en net sonuç
İnşallah öyledir canım sonucu burda paylaşır mısın acaba? Umarım herşey gönlünce olurİnşallah canm . Yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparım öyle kan veririm . Korkuyorum kan vermeye iki düşüğüm oldu ondan sonra kan vermeye gitmedim idrar testinde çıkarsa öyle giderim. Ama çok sonradan belirginleşti bide pembe çizgi kahvesi gri yada beyaz olsa kuruma çizgisi derdim yine umutlanmak istemiyorum
Paylaşırım canm. Amin inşallah Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsinİnşallah öyledir canım sonucu burda paylaşır mısın acaba? Umarım herşey gönlünce olur
Amin canımPaylaşırım canm. Amin inşallah Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin
Yine aynı şey oldu ama nükseder ilk iki üç dakika içinde çok çok hafif bir çizgi gördüm git gide belirginleşti . Bu testlere de güvenmiyorum artık yalancı pozitif çok olabiliyor day’s doctor testi hakkında yalancı pozitif diye yorumlar okudum . Bugün farklı marka testleri alacağımAmin canım
Emin olmadan hastaneye gitmek istemiyorum eşimde sağlıkçı utanıyorum artık hastaneye gitmeye herkes tanıyorKandan bakıyorlar diye biliyorum.
Canım hayırlı olsun hamilesin hemen bence kan ver
Çöm teşekkür ederim canm inşallah. Bugün başka marka test deneyeceğim yarın kan veririm artık hamilelik varsa doktoruma giderim iğne kullanmam gerekiyormuş iki düşüğüm olduCanım hayırlı olsun hamilesin hemen bence kan ver
Net hamilesin canım Allah analı babalı büyütsün
İnşallah canm darısı isteyen herkesin başına Allah hiç bir kadının ne karnını nede kucağını boş bırakmasın her namaz kıldığımda her Yasin okuduğumda hepimiz için dua edeceğimNet hamilesin canım Allah analı babalı büyütsün
İnşallah canm darısı isteyen herkesin başına Allah hiç bir kadının ne karnını nede kucağını boş bırakmasın her namaz kıldığımda her Yasin okuduğumda hepimiz için dua edeceğim