Canım seninki kuruma çizgisi olabilirBende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakın
Ben kan verdim hcg 0.3 çıktı Çarşamba gelin tekrar bakalım dedi dokdor erken olduğundan çıkmamıştır dediBende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakın
Atın bakayımBende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakın
Geçen ayın ilişkisinden şüpheleniyorsan yaşadığını üstüne görme zannediyorsan bu değerle değil.. Bu ay ilişki yaşayıp hamilelik bekliyorsan olabilir belki tekrar gidip baktırın. Ama gecen ayından hamileliğin yokBen kan verdim hcg 0.3 çıktı Çarşamba gelin tekrar bakalım dedi dokdor erken olduğundan çıkmamıştır dedi
Mobilden yükleyemedim fotoyuAtın bakayım
Desek de inanmıyor ki ben çözemedim bu işi inşallah vardır Allah herkese versin de ne bileyimGeçen ayın ilişkisinden şüpheleniyorsan yaşadığını üstüne görme zannediyorsan bu değerle değil.. Bu ay ilişki yaşayıp hamilelik bekliyorsan olabilir belki tekrar gidip baktırın. Ama gecen ayından hamileliğin yok
Googledan giriş yaparak yüklersn canımMobilden yükleyemedim fotoyu
Aaa ben bu ay için heycanlı zannettim. Adeti az geldi diye takılmış sanırım ki bu adttir yani her zaman foşur foşur gelmez kiDesek de inanmıyor ki ben çözemedim bu işi inşallah vardır Allah herkese versin de ne bileyim
Aynen gönlüne göre versin ne deyim. Kanda yok idrarda nasıl olsun. Kızıyor büyük ihtimal de bizde geçtik bu yollardan inanmak daha kötüAaa ben bu ay için heycanlı zannettim. Adeti az geldi diye takılmış sanırım ki bu adttir yani her zaman foşur foşur gelmez ki.. İnşaALLAH bu aydan hamile kalmıştır da heycanla istediğii olur
İnş öyledir. Daha önce başıma hiç böyle bişey gelmedi. Başka zaman Şüphelenip test yaptığımda sonradan çizgi çıkmıyordu. 3 tane yaptım 3 ü de öyle oldu ve çizgiler git gide pembeleşti. Çocuk düşünmüyorum zaten bu ay yaptırmadığım işlem kalmadı içmediğim ilaç... Geç döllenme olursa böyle bişey olabilir mi acaba? Telaşım içtiğim ilaçlardan dolayıCanım seninki kuruma çizgisi olabilir
Beklediği için çkma durumu olabilir bilemiyorum.Aynen gönlüne göre versin ne deyim. Kanda yok idrarda nasıl olsun. Kızıyor büyük ihtimal de bizde geçtik bu yollardan inanmak daha kötü
Sanmıyorum canım hayırlısı olsunİnş öyledir. Daha önce başıma hiç böyle bişey gelmedi. Başka zaman Şüphelenip test yaptığımda sonradan çizgi çıkmıyordu. 3 tane yaptım 3 ü de öyle oldu ve çizgiler git gide pembeleşti. Çocuk düşünmüyorum zaten bu ay yaptırmadığım işlem kalmadı içmediğim ilaç... Geç döllenme olursa böyle bişey olabilir mi acaba? Telaşım içtiğim ilaçlardan dolayı
Hım kan tahlili yaptır bakalımMobilden yükleyemedim fotoyu
Yarın ilk idrarla bidaha yapcam o da bulanık çıkarsa giderim artıkHım kan tahlili yaptır bakalım
En iyisiYarın ilk idrarla bidaha yapcam o da bulanık çıkarsa giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?