• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test yaptım bakarmısınız bozitifmi negatif mi

temuzun 29 olmam lazımdı olmadım ogustosun 2 de oldum aşırı baş dönmesi miyde bulantısı yorgunluk var hamileyken üstüne olunuyor muş bir test yap belki üstüne olmuşundur dediler test yapıyorum düzgün çıkmıyor
Erken gebelik testi daha net cvp verir evet var gibi ama yoksa üzülmenizi istemem umut vermiş gibi olup.. Çarşamba perşembe gibi erkem gebelik testi yapmanız daha iyi olur inşallah istediğiniz sonuç çıkar

Arkadaslar bende test yaptim bir kac gün önce daha adetime 8 gün var ama yinede varla yok arasi bir cizgi var banami öyle geliyor siz ne düsünüyosunuz ?

Eklentiler

• CB372DCF-F6ED-4A9D-A4D6-E21B3411A80E.jpeg
    CB372DCF-F6ED-4A9D-A4D6-E21B3411A80E.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 312
Canım adetine henüz var iki üç gün daha bekleyip test yap bence
Evet canim tekrarliycam kesinlik 2 gün sonra. Bu erken gebelik testi kafam karisdi bu cizgi yaptigim gibi görünmeye basladi sanki kuruyunca bu sekilde görünpyor inceliyerek gözüken bir cizgi bakalim hayirlisi hakkimizda

Evet canim tekrarliycam kesinlik 2 gün sonra. Bu erken gebelik testi kafam karisdi bu cizgi yaptigim gibi görünmeye basladi sanki kuruyunca bu sekilde görünpyor inceliyerek gözüken bir cizgi bakalim hayirlisi hakkimizda
İnşallah hepimizin Bebişi vardır bu ay 🥰

Siz 3 damla damlatın 2 damla bile yeterlidir hatta. Çok fazla idrar var. Kulak pamuğunu suya batırın hafif ıslatın pamuğu, sonra testin üstünü silin belki buharlaşanlar gidebilir. Böyle bakınca pozitiflik var gibi.
Dediğiniz yaptım sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20200824_232857.jpg
    IMG_20200824_232857.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 224
Back