Yok öyle değil önceki ay hamile kaldım da üstüne mi oldum diyorumO halde reglinize hala süre var 2-3 gün sonra erken gebelik testi alıp yapın ben de 2 ağıstosta olmuştum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanmakta çalışıyorum
Erken gebelik testi daha net cvp verir evet var gibi ama yoksa üzülmenizi istemem umut vermiş gibi olup.. Çarşamba perşembe gibi erkem gebelik testi yapmanız daha iyi olur inşallah istediğiniz sonuç çıkartemuzun 29 olmam lazımdı olmadım ogustosun 2 de oldum aşırı baş dönmesi miyde bulantısı yorgunluk var hamileyken üstüne olunuyor muş bir test yap belki üstüne olmuşundur dediler test yapıyorum düzgün çıkmıyor
Hamile misiniz anlayamadım benYok öyle değil önceki ay hamile kaldım da üstüne mi oldum diyorum
Canım adetine henüz var iki üç gün daha bekleyip test yap benceArkadaslar bende test yaptim bir kac gün önce daha adetime 8 gün var ama yinede varla yok arasi bir cizgi var banami öyle geliyor siz ne düsünüyosunuz ?
Evet canim tekrarliycam kesinlik 2 gün sonra. Bu erken gebelik testi kafam karisdi bu cizgi yaptigim gibi görünmeye basladi sanki kuruyunca bu sekilde görünpyor inceliyerek gözüken bir cizgi bakalim hayirlisi hakkimizdaCanım adetine henüz var iki üç gün daha bekleyip test yap bence
İnşallah hepimizin Bebişi vardır bu ayEvet canim tekrarliycam kesinlik 2 gün sonra. Bu erken gebelik testi kafam karisdi bu cizgi yaptigim gibi görünmeye basladi sanki kuruyunca bu sekilde görünpyor inceliyerek gözüken bir cizgi bakalim hayirlisi hakkimizda
Insallahİnşallah hepimizin Bebişi vardır bu ay
O halde reglinize hala süre var 2-3 gün sonra erken gebelik testi alıp yapın ben de 2 ağıstosta olmuştum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama dayanmakta çalışıyorum
Ne kadar sürdü akıntın
İki 3 gün oldu dindi şu anda arada damla damla ikire kanamam geldiNe kadar sürdü akıntın
Banada öyle geldi ve çok erken yapmışsın adet günü yap bideArkadaslar bende test yaptim bir kac gün önce daha adetime 8 gün var ama yinede varla yok arasi bir cizgi var banami öyle geliyor siz ne düsünüyosunuz ?
Bence yarin sabah ilk idrarinla test yapmalısın canımİki 3 gün oldu dindi şu anda arada damla damla ikire kanamam geldi
Aynen canim en son cumartesi yaptim eger varsa 2 kat artmisdir diye düsünüyorum o yüzden carsamba tekrarliycamB
Banada öyle geldi ve çok erken yapmışsın adet günü yap bide
Iyi ozaman güzel haberi burayada yazarsın dimiAynen canim en son cumartesi yaptim eger varsa 2 kat artmisdir diye düsünüyorum o yüzden carsamba tekrarliycam
Mutlaka cnmIyi ozaman güzel haberi burayada yazarsın dimi
Dediğiniz yaptım sonuç buSiz 3 damla damlatın 2 damla bile yeterlidir hatta. Çok fazla idrar var. Kulak pamuğunu suya batırın hafif ıslatın pamuğu, sonra testin üstünü silin belki buharlaşanlar gidebilir. Böyle bakınca pozitiflik var gibi.
Canım pozitif gibi yani. Yarın bir test daha yap ama iki tane damlat idrardan. İllk idrarla yap daha net olsun.Dediğiniz yaptım sonuç bu
Yok 4 tane test yaptım dördü de bozukİdrari fazla damlattiginiz icin oyle cikiyor
Bende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakınYok 4 tane test yaptım dördü de bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?