Test yaptım bakarmısınız bozitifmi negatif mi

Erken gebelik testi daha net cvp verir evet var gibi ama yoksa üzülmenizi istemem umut vermiş gibi olup.. Çarşamba perşembe gibi erkem gebelik testi yapmanız daha iyi olur inşallah istediğiniz sonuç çıkar

Arkadaslar bende test yaptim bir kac gün önce daha adetime 8 gün var ama yinede varla yok arasi bir cizgi var banami öyle geliyor siz ne düsünüyosunuz ?

Eklentiler

• CB372DCF-F6ED-4A9D-A4D6-E21B3411A80E.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 312
Arkadaslar bende test yaptim bir kac gün önce daha adetime 8 gün var ama yinede varla yok arasi bir cizgi var banami öyle geliyor siz ne düsünüyosunuz ?
Canım adetine henüz var iki üç gün daha bekleyip test yap bence

Canım adetine henüz var iki üç gün daha bekleyip test yap bence
Evet canim tekrarliycam kesinlik 2 gün sonra. Bu erken gebelik testi kafam karisdi bu cizgi yaptigim gibi görünmeye basladi sanki kuruyunca bu sekilde görünpyor inceliyerek gözüken bir cizgi bakalim hayirlisi hakkimizda

Evet canim tekrarliycam kesinlik 2 gün sonra. Bu erken gebelik testi kafam karisdi bu cizgi yaptigim gibi görünmeye basladi sanki kuruyunca bu sekilde görünpyor inceliyerek gözüken bir cizgi bakalim hayirlisi hakkimizda
İnşallah hepimizin Bebişi vardır bu ay

Dediğiniz yaptım sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20200824_232857.jpg
    125,9 KB · Görüntüleme: 224
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…