Canım seninki kuruma çizgisi olabilirBende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test yaptım bakarmısınız bozitifmi negatif mi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben kan verdim hcg 0.3 çıktı Çarşamba gelin tekrar bakalım dedi dokdor erken olduğundan çıkmamıştır dediBende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakın
Atın bakayımBende aynı durumdayım. Hastalandım ama bi kaç şüphem olduğu için test yaptım 3 tane testte yarım saat sonra fln 2. Çizgi çıkıyo. Kan verdin mi sonuç ne oldu merak ettim bende testimi atayım bi bakın
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Geçen ayın ilişkisinden şüpheleniyorsan yaşadığını üstüne görme zannediyorsan bu değerle değil.. Bu ay ilişki yaşayıp hamilelik bekliyorsan olabilir belki tekrar gidip baktırın. Ama gecen ayından hamileliğin yokBen kan verdim hcg 0.3 çıktı Çarşamba gelin tekrar bakalım dedi dokdor erken olduğundan çıkmamıştır dedi
- 8 Eylül 2015
- 44
- 13
- 88
- 35
Mobilden yükleyemedim fotoyuAtın bakayım
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Desek de inanmıyor ki ben çözemedim bu işi inşallah vardır Allah herkese versin de ne bileyimGeçen ayın ilişkisinden şüpheleniyorsan yaşadığını üstüne görme zannediyorsan bu değerle değil.. Bu ay ilişki yaşayıp hamilelik bekliyorsan olabilir belki tekrar gidip baktırın. Ama gecen ayından hamileliğin yok
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Googledan giriş yaparak yüklersn canımMobilden yükleyemedim fotoyu
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Aaa ben bu ay için heycanlı zannettim. Adeti az geldi diye takılmış sanırım ki bu adttir yani her zaman foşur foşur gelmez ki .. İnşaALLAH bu aydan hamile kalmıştır da heycanla istediğii olurDesek de inanmıyor ki ben çözemedim bu işi inşallah vardır Allah herkese versin de ne bileyim
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Aynen gönlüne göre versin ne deyim. Kanda yok idrarda nasıl olsun. Kızıyor büyük ihtimal de bizde geçtik bu yollardan inanmak daha kötüAaa ben bu ay için heycanlı zannettim. Adeti az geldi diye takılmış sanırım ki bu adttir yani her zaman foşur foşur gelmez ki .. İnşaALLAH bu aydan hamile kalmıştır da heycanla istediğii olur
- 8 Eylül 2015
- 44
- 13
- 88
- 35
İnş öyledir. Daha önce başıma hiç böyle bişey gelmedi. Başka zaman Şüphelenip test yaptığımda sonradan çizgi çıkmıyordu. 3 tane yaptım 3 ü de öyle oldu ve çizgiler git gide pembeleşti. Çocuk düşünmüyorum zaten bu ay yaptırmadığım işlem kalmadı içmediğim ilaç... Geç döllenme olursa böyle bişey olabilir mi acaba? Telaşım içtiğim ilaçlardan dolayıCanım seninki kuruma çizgisi olabilir
- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Beklediği için çkma durumu olabilir bilemiyorum.Aynen gönlüne göre versin ne deyim. Kanda yok idrarda nasıl olsun. Kızıyor büyük ihtimal de bizde geçtik bu yollardan inanmak daha kötü
Sanmıyorum canım hayırlısı olsunİnş öyledir. Daha önce başıma hiç böyle bişey gelmedi. Başka zaman Şüphelenip test yaptığımda sonradan çizgi çıkmıyordu. 3 tane yaptım 3 ü de öyle oldu ve çizgiler git gide pembeleşti. Çocuk düşünmüyorum zaten bu ay yaptırmadığım işlem kalmadı içmediğim ilaç... Geç döllenme olursa böyle bişey olabilir mi acaba? Telaşım içtiğim ilaçlardan dolayı
Hım kan tahlili yaptır bakalımMobilden yükleyemedim fotoyu
- 8 Eylül 2015
- 44
- 13
- 88
- 35
Yarın ilk idrarla bidaha yapcam o da bulanık çıkarsa giderim artıkHım kan tahlili yaptır bakalım
En iyisiYarın ilk idrarla bidaha yapcam o da bulanık çıkarsa giderim artık