yumurtlama donemıne denk gelmıs gıbı duruyor yarın bı test al dene eger negatıf cıkarsa 2 gun sonra tekrarlar yada adet ı beklersın :)Kızlar selam, şüpheli ilişkiden sonraki 10. Günüm, reglime 3 4 gün var, sadece gaz ve göğüs ağrım var regl olucağımdaki gibi. Sizce bugün test yapmalı mıyım?
Benim adete 4 gün kala normal kaset test ile çıkmıştı. Varsa çıkar diye düşünüyorum
Dayanamayıp gidip alıcam bugünyumurtlama donemıne denk gelmıs gıbı duruyor yarın bı test al dene eger negatıf cıkarsa 2 gun sonra tekrarlar yada adet ı beklersın :)
cook sılık de cıkabılır daha ıdrara yansımayacak kadar dusuk bhcg varsa hıc cıkmaz.Dayanamayıp gidip alıcam bugünpeki oluşuyorsa silik mi çıkıyor
bi de gec yumurtladıysan daha yenı yerlescektır 3 gune ancak da cıkabilir. yanı adetı beklemek o yuzden daha mantıklı
Bence yarın sabah ilk idrarla yap negatif çıkarsa reglin gelmezse tekrar yaparsın
Şimdi test yaptım, maalesef tek çizgiEvet silik cikar canım.
Benim adete 4 varken öğlen idrarı ile yaptım böyle çıkmıştı.
Eki Görüntüle 3111581
Üzülme inan birgün, senin icin en hayirli oldugu bir gün olacak. Vaktini bekliyor.Şimdi test yaptım, maalesef tek çizgi
Çok teşekkür ederim, inanıyorumÜzülme inan birgün, senin icin en hayirli oldugu bir gün olacak. Vaktini bekliyor.
Ben 6 yil,her ay tek çizgi gördüm.
Umutlarini hep yeşil tut
Ben çift görüyorum ama iki çizgide çok silik, Bi tekrarlayın benceMerhaba gebelik var mıdır yoksa test mi bozuk
Evet burda baya 2 çizgi de belli hayırlı haberler alırsınız inşallahÇizgi var gibi geliyor bana da ama bilemedim ki yarın gidip kan testi yaptıracağım
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaparsak çıkar sonucuBenim adete 4 gün kala normal kaset test ile çıkmıştı. Varsa çıkar diye düşünüyorum
Kişiden kişiye değişen bir durum olmakla beraber En erken 10-11 gün sonra.Yumurtlamadan kaç gün sonra test yaparsak çıkar sonucu