- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
iki günde çok güzel artmış korkma canım rabbim kucağına almayı nasip etsinSelamm kızlarr dünkü kan sonucum 937 doktor bişey söylemedi 10 gün sonra gel dedi 2 kere kan testiyle herşeyin normal olduğu anlaşılır mı birde kese ne zaman görünür meraktan çatlıcamm
iki günde çok güzel artmış korkma canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
evet canım silik çizgi var biraz daha beklesin kan testi versinArkadaşlar bi ablamın adeti bu ay dengesiz gelmiş az önce bi test yaptık çok az silik görünüo birde siz bakıp yorum yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler kızlar
Kizlarr ne olur banada yardim edin bugn test yaptim silikte olsa baya gorunuyo cift cizgi. Sizce hamilemiyim lutfen yardim edinEki Görüntüle 1635510
Yaaaa gercektenn mii allahimm inanamiyorum hala yaaa 1 yildir cok istiyoduk. 10 gundur de yumurtaliklarim hep sanciyodu.ama hic dusunmuyodum umutlandirmimamistm kendimi . Allahimm sukurler olsunn.cok tesekkur ederim canim sanada.Evet var hamis lik hayırlı olsun çok yeni :)
Yaa ama simdi bida yaptim negatif cikti. Tek cizgi. Hangisine inancam ben simdi. Hamile degil miyim ki simdiEvet var hamis lik hayırlı olsun çok yeni :)
Yaa ama simdi bida yaptim negatif cikti. Tek cizgi. Hangisine inancam ben simdi. Hamile degil miyim ki simdi
Yarin sabah bida yapayim o zamn .belli olur ilk idrarda demi.Pazarteside kan veririm.rahT eder icim.Sabah ilk ıdrarla yap şu içti isen idrar seyrelmistir Hcg düşmüştür ondan.
Sabah ilk ıdrarla yap şu içti isen idrar seyrelmistir Hcg düşmüştür ondan.
Dun sabah yaptim yine testii ay cok sukur yine cift ciZgi kan testi de yaptiramiyorum. Pazrtsi her yer tatl. Ozel hic bi poliklnk hastanede yok yasadigm yerde.bayramda yaptricam artk izmirde.yani yanlis cikma gibi bisi olmaz herlde dimi yaa. Adetm sali gunu. Herkesede soledk. Ama 2 kere yaptm. Belirtilerimde var. laboquick in testini kullandim ondan belkide adet gunum gelmeden pozitf oldu. Yada baska neden olur ki ? 5 gun kala ogrendim.
Ozeller acik canim. Saglik ocaklarida 9 dan 12 ye kadar yaZiyo saglik bakanligi oyle karar almis.Devlet Hastanesi kapalı mı yarın
Ayyy valaa icime su serptin. Yok cok dikkat ediyorum zaten. Su 3 ay cok onemli. Senin ne kadar oldu hamileliginYok doğrudur bebeğim pozitif se pozitif hamilesin merak etme bu arada dikkat et ağır bişi yapma :) gözün aydın
Ayyy valaa icime su serptin. Yok cok dikkat ediyorum zaten. Su 3 ay cok onemli. Senin ne kadar oldu hamileligin
Teşekkür ederim canım.Ozeller acik canim. Saglik ocaklarida 9 dan 12 ye kadar yaZiyo saglik bakanligi oyle karar almis.
Yaaa bende hamilesin sandim allah bagislasin canm allah anali babali buyutsun insallah aminn canimm insallah o gunleride gorurumCanim doğdu benim kız 2 aylik olduk :)
Darısı başına allah kucağına almayi nasip etsin evet 3 ay önemli. :)
Yaaa bende hamilesin sandim allah bagislasin canm allah anali babali buyutsun insallah aminn canimm insallah o gunleride gorurum