Hayirli olsun:)) belirtilerinde varsa hamilesindir. Ben adet ginumde yapmistim okadar acik renk bi cizgi cikmistiki ona ragmen ayni gun beta hcg 218 cikti. Emin olmak icin doktora git bencearkadaslar dun adet olmam gerekiyodu olmadim bugun dayanamadim simdi test yaptim iki cizgiyi gordum ama kararsiz kaldim bebetime testiyle yaptim bu test yanlis veriyo diyenler olmus kafam karisti
hicbir belirti yok hatta regli olucakmisim gibi klasik agrilar acaba bu test gercekten yanlismi veriyo smsi baska bi test yaptim tek cizgi cikti onda
İlk zamanlar ağrı oluyor hafifhicbir belirti yok hatta regli olucakmisim gibi klasik agrilar acaba bu test gercekten yanlismi veriyo smsi baska bi test yaptim tek cizgi cikti onda
arkadaslar dun adet olmam gerekiyodu olmadim bugun dayanamadim simdi test yaptim iki cizgiyi gordum ama kararsiz kaldim bebetime testiyle yaptim bu test yanlis veriyo diyenler olmus kafam karisti
arkadaslar dun adet olmam gerekiyodu olmadim bugun dayanamadim simdi test yaptim iki cizgiyi gordum ama kararsiz kaldim bebetime testiyle yaptim bu test yanlis veriyo diyenler olmus kafam karisti
EVET SUAN REGLI OLCAKMIŞIM GIBI BI AGRI SIRTIMDA FLN HERAN ÇOCULCEK ARASI VARDIR YA :) İNŞ. DEGILDIR TABII AMA :dİlk zamanlar ağrı oluyor hafif
aynen bende heran olabilrim diye pedle dolsiyorum ama bakalim ins.pozifitir tesekkur ederimmcanım pozitif çıkan testte yanılma olmaz bence kanda betahcg baktirin benimde belirtim yoktu hatta regl olacam die pedle dolaniyordum hayırlı olsun şimdiden
aynen bende heran olabilrim diye pedle dolsiyorum ama bakalim ins.pozifitir tesekkur ederimm
İKİNCİ TEST SİLİK ÇIKTI AMA :spozitif canım idrar testin koyuü cikmis benim bile soluk çıkmıştı ilk :) senin kan 600 700 civarı çıkabilir
canım sabah net çıkar çünkü birikmis idrar öğlen silik çıkar çünkü bosaltmis ve beklememis idrar ben yaşadım.İKİNCİ TEST SİLİK ÇIKTI AMA :s
BİLMİYORUM ILK OLUCAGI İÇİN PANIKLEŞTIM İŞTE YAA İLK TESTE BEBETIME DIE TEST VAR ÇOCU INSAN BU TEST YANLIŞ ÇIKIYO FLN DEMİŞLER ONDAN ACABALARMI VAR KAFAMDA ...ALLAH ŞUANKKI SEVINCI BILE YAŞAMAYI HERKESE NASIP ETSIN :) yarına kadarda beklıyım dıyorum olmazsa erkenden tıp merkezıne gıdıp verırıım kanYa %90 hamişsin yaptığın iki testte gayet net ikinci çizgin için niye üzgünsün çok silik çıkıpta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımız var burada ben inanıyorum bu akşam kan testini yaptır bak gör güzel haber alacaksın bizimle de paylaş ama merak ederiz :) hayırlı olsun şimdiden canım