insallah hamilesindir. test bozuk değilse doğrudur cnm :)Arkadaslar daha once konu acmistim 3 farkli markadan yaptigim gebelik testlerinde ilk 5 dakikada hemen ikinco çizgi cikti fakat cok silik... saglik ocagina gidip kan verdim sonuç 3 buçukta cikicak ama ondan önce heyecandan kalbim agzimdan cikacak... Acaba hamilemiyim lutfen oyle olsun daha once bu durumu yasayan yok mu ya
senin sonucun kacta cikicak? lutfen yaz buraya sonucunu cok merak ediyorum ikimiz icinde hayirlisi olsunSuan bende ayni durumdayim canim, cok zor bir bekleyis.. Kalbim basil carpiyor anlatamam.. Bende 2 saat once kan testi yaptirdim
Canim benim deger 41.29 cikti, sanirim hamileyim :) :) hadi darisi basinaStresten dudagim uçukladı valla
ayyy tebrik ederim yaa :) cok sevindim senin adına. degerler kacla kac arasında olunca gebelik oluyor acaba bu konuda biraz cahilim ben :) ilk deneyimim çünküCanim benim deger 41.29 cikti, sanirim hamileyim :) :) hadi darisi basina
Sanirim 5 ten buyuk olmasi lazim, bende cok iyi bilmiyorum, seninde guzel haberlerini bekliyorum canim, yaz buraya muhakkakayyy tebrik ederim yaa :) cok sevindim senin adına. degerler kacla kac arasında olunca gebelik oluyor acaba bu konuda biraz cahilim ben :) ilk deneyimim çünkü
Cok sevindim canim, saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.. Kac gunun gecmisti canim senin, deger nasil?Hamileyim!
bat dan kacıncı gununde yaptırdın?Canim benim deger 41.29 cikti, sanirim hamileyim :) :) hadi darisi basina
Bugun 2 gun oldu gecikelibat dan kacıncı gununde yaptırdın?
hayırlı olsun cnmBugun 2 gun oldu gecikeli
Cok tesekkurler canim, rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsinhayırlı olsun cnm
Adetim henüz gecikmedi 2 gün var adetime idrar testinde silik çizgi gorunce fittim dayanamayıp doktor hamilesin dedi degerim 20 tabi ben kimseye soylemedim bir sıkıntı cikar belki diye siz hariçCok sevindim canim, saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim.. Kac gunun gecmisti canim senin, deger nasil?
Aynen canim bende henuz kimseye soylemedim, haftaya doktora gitcem artik ona gore veririm mujdeli haberi.. Tabi esim biliyor.. Insallah degerlerimiz katlanarak artar canimAdetim henüz gecikmedi 2 gün var adetime idrar testinde silik çizgi gorunce fittim dayanamayıp doktor hamilesin dedi degerim 20 tabi ben kimseye soylemedim bir sıkıntı cikar belki diye siz hariç
Slm ben de hamis olmak istiyorum. Adetim 8 gün gecikti testler negatif. Yeni evliyim fazla bilgim yok acaba stresten mi gecikti 2 aydır beklenti içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?